Şimdi Ara

1e1:Haber 4 Mayıs 'Enerji veren Teknoloji Programı' video şov (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
32.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SIII'ün tasarımı bitek banamı kötü gelmiyor yahu.
  • ilk defa mesut beyin taraflı yorum yaptığını düşündüm olmadı..
  • Diğer pc me ubuntu kurarken, ubuntu haberini görmek şaşırttı beni. :)
  • gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık ama TTNET!
  • galaxy s2 öne cıkaran neydi en hızlı işlemci ve ekran s3de aynı sekilde hepsinden hızlı ve ekranı 720 p neyin pesindesiniz anlamadım htc fanboylugunu bırakında hız testelerine bi göz atalım :)
  • Oyuna mı giriyoz ameliyata mı giriyoz belli değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wıtchkıng -- 5 Mayıs 2012; 0:36:11 >
  • Sanki android platformunda yazılıma ağırlık veren varda samsungun tanıtımda çıkardığı yazılımı eleştirmeniz garip geldi hatta abes.Hangi android telefonda böyle yazılımlar var.Üreticilerin çoğu arayüzü portlayıp piyasaya sürüyor..Telefonun birçok özellğindende bahsedilmemiş.Bence hiç değinmeseydiniz daha iyidi.

    Program genel olarak yine çok iyidi.

    NOT:Video çok hızlı yüklendi fakat seste bir sorun var gibi...
  • Erdinç beyin 16:17 deki "laptop işi bitti, bütün laptop budur, tablettir" dedikten sonra kapattım dahada izlemem heralde. Bütün yorumlarınız tüketim üzerine. Herkes bilgisayarında sadece internete girip video izlemiyor, bi sürü insan işini laptop üzerinden yapıyor. Ben web tasarımımı, yazacğım programı, tasarımcı tasarımını, tablettemi yapacak.
  • Walla Samsug Amiral gemisi değil Balıkçı kayığı yapmış.Bunu belediğimize inanamadım
  • Galaxy S III'ün ekranı bana biraz büyük geldi 4.8-inç belki video izlemek nette gezinmek için çok güzel ama SIII'ün 136.6 mm uzunluğu ve , 70.6 mm genişliği beni düşümdürdü...keşke birde 4-inç boyutunda daha taşınabilesi biraz kırpılmış bir ara model çıksa hemde fiyatı daha uygun olur...
  • lütfen i-phone kullanan birine samsung ürünü incelemesi yaptırmayın. çünkü objektif olamıyorlar. S3 te hiçbir yenilik yok diyerek kablosuz şarjı görmezden gelen arkadaşlarımız siri yi yerlere göklere sığdıramamıştı.
    başka da sözüm yok

    bu ne android düşmanlığıdır arkadaş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 5 Mayıs 2012; 0:28:49 >
  • Galaxy S III boyutları bakımından mini bir tablet olmuş...Türkiye'de bakkalda , manavda , sokakta cebinden öyle kocaman bir cihaz çıkartsam rahatsız olurum one diye bakarlar adama...iphone'a bakın 3.5 inç ile olayı götürüyor....
  • 1e1'bir için çok tesekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FaruK_26

    Sanki android platformunda yazılıma ağırlık veren varda samsungun tanıtımda çıkardığı yazılımı eleştirmeniz garip geldi hatta abes.Hangi android telefonda böyle yazılımlar var.Üreticilerin çoğu arayüzü portlayıp piyasaya sürüyor..Telefonun birçok özellğindende bahsedilmemiş.Bence hiç değinmeseydiniz daha iyidi.

    Program genel olarak yine çok iyidi.

    NOT:Video çok hızlı yüklendi fakat seste bir sorun var gibi...

    siri yi yerlere göklere sığdıramadılar ama tuşa dahi dokunmadan siri benzeri yazılımları görmezden geliyorlar inanılır gibi değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CodeMachine

    Erdinç beyin 16:17 deki "laptop işi bitti, bütün laptop budur, tablettir" dedikten sonra kapattım dahada izlemem heralde. Bütün yorumlarınız tüketim üzerine. Herkes bilgisayarında sadece internete girip video izlemiyor, bi sürü insan işini laptop üzerinden yapıyor. Ben web tasarımımı, yazacğım programı, tasarımcı tasarımını, tablettemi yapacak.

    aynen katılıyorum. laptop bitti ne demek ya. masaüstü bile bitmez. bilgisayar kullananları sadece facebookta twitter da takılan angry birds oynayan tikiler mi sanıyorlar nedir? şimdi burada laptop u tabletle falan karşılaştırma işine hiç girmicem




  • video genel olarak güzel ama s3 bukadar yerden yere vurmanıza şaşırdım tamam donanım konusunda pek bir uçukluk olmayabilir ama
    kablosuz şarj olayını
    sesli komut olayını
    pop up desteği sayesinde aynı anda film izlerken internette gezinmek gibi ve daha birçok yazılımsal özelliğinden bahsedilmemiş yaptığınız şey s3 çıktı ama hiç bir işe yaramaz tukaka geç onu, olmuş
  • telefon gerçekten çok güzel. bizlerin telefon hakkında yada özellikleri ıvır zıvır değilde neden türkiyede herşey çok ama çok pahalı olmak zorunda. yapılan ankette almam diyenler fazla çünkü burda piyasaya çıksa bu telefon çok pahalıya çıkacak. yoksa fiyatlar makül değerlerde olsan ne kimse telefonun büyüklüğünden ne işlemcisinden bahseder. alınabilir bir fiyat olursa herkes alır bu telefonu. bizim öncelikle sorunumuz TÜRKİYEDE HERŞEY PAHALI.

    not: parası olmayana tabi :)
  • Skyrim Aldı Başını Gidiyo 10 15 Kişiyle Bi Skyrim Olsa Süper Olur ben Arkadaşlarım La Grubhalinde Gidib Ejder Öldürmeye Severim Öyle Olursa Bide Şu Öldüremedimiz Bazi Karekterleride Öldürsek Düm Köylerive Daglari Şehirleri Yagmalarım Ve Video Süperdei Sondaki :D
  • Teşekkürler.
  • Galaxy olsun çamurdan olsun. Ben beğendim telefonu. Bence her sene ortalama 8-10 (belki daha fazla) telefon çıkartan samsungdan çok fazla şeyler bekledik. Sonuçta İphone gibi sene de 1 telefon çıkartmıyor.

    Bu arada bir sorum olacak Mesut Bey ve Erdinç Bey

    Sony'nin zarar ettiğini geçen programınızda söylemiştiniz. Peki Samsung neden zarar etmiyor. Sonuçta her iki firmada telefon, Tv , sinema sistemleri , Buzdolabı (samsung) gibi eşyalar üretmesine rağmen samsung'un zarar haberi çıkmıyor. Sony'nin konsolları olmasına rağmen üstelik zarar ediyor. Sizce Bunun sebebi nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.