Bildirim
Mesut Çevik ile Canlı 'Teknoloji Sohbetleri' 2. sezon ilk program yayın tekrarı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sevgilimden çok seni görüyorum, Mesut Çevik. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İzleriz.
-
Galibiyeti sizinle kutlayacakmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Steam-uplay: lostlast7 -
Ooo mesut çevik ile canlı alirim bi dal.
Her Çarşamba _____________________________ Nobody ever seems to remember life is a game we play -
Tamamdır seninleyiz
-
Ooo mesut çevik alirim bi dal.
-
Bekliyoruz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bekliyoruz Mesut Reyiz ...
Tekipteyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Caselabs Magnum SMA8 / Rampage IV Black Edition / Corsair AX 1500İ / İ7 4930K / GSekill TridentX 16 GB CL10 2400 MHZ / Asus, Gigabyte GTX Titan SLI 2X / SSD: Samsung 840 pro 256 GB, Intel 240 GB / HDD: 2 TB / NEXT. Fan kontrol ısı gösterge / LG: Blu-ray DVD R.. Custom sıvı soğutma. -
saatin 3 oldugunu farkettim yanlis mesaj aticaktim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Delil olmadan iddia edilen şey delil olmadan reddedilebilir"
Hitchens'in usturası -
bekliyoruz mesut abii ipad air 2 özellik kunuşulucakmı ve bide mesut abi ipad air 2 de rem nekadar lütfen abi söylersen sevinirim abi hic biyerde göremedim söylerseniz inş 2 gb rem vardır
-
Ahahah ne güldüm Season 02 Episode 01. Çok güzel düşünülmüş bu sezon olayı.
-
Ön sıralara yerleşelim.
-
rezerwed
edit:3mgb intenet ile ne kadar gider acaba:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atkosturanadam -- 19 Ekim 2014; 19:55:08 >
_____________________________ -
BlackBerry'i de yakın markaja alırsanız arada, fena olmaz.
Sen sohbet yapma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Şarjın uzun gitsin | -Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-prog./S2 ile ilgili her şey-Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Oyun-Prog./5800'la İlgili Herşey
PSN=NomadCRY, PS4 Slim 1 TB 7200RPM Sistemim: ASUS Rampage IV Extreme, Intel i7 3820 4.75 GHz OC, MSI Gaming X GTX1060 OC 6 GB, Corsair H80i v2 Liquid CPU Cooler, Corsair Vengeance 8 GB 1866 MHz CL8, Corsair Force GT3 SATA3 120GB SSD -
Apple fanları boykot ediyordur şimdiquote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
Sen sohbet yapma._____________________________ -
Reserved-rizörvd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- iphone alarm çalmıyor
- telegram hesabı nasıl silinir
- whatsapp desteklemeyecek telefonlar 2025
- instagram profil fotoğrafı büyütme
- grup isimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X