Şimdi Ara

1973 Model VW 1303 inceleme,test ve izlenim [SSLİ-VİDEOLU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler, yine-yeniden eski model bir araç incelemesinde birlikteyiz Aracımız 1973 model Adolf Hitler tasarımlı VW 1303

Her zaman olduğu gibi yine öncelikle aracın dışarıdan görüntüleri ile başlayalım. Bu arada aracın içindekiler arkadaşlarım, aracı o kadar incelediler ki mecburen onlar içindeyken çekmek zorunda kaldım.

Aracın döşemeleri biraz sıkıntılı gibi, sarkmış vs. Ama halledilemeyecek şeyler değil tabii ki.

Belkide bu araçta en ama en beğendiğim kısım; pedallar. Normal araçlardaki pedallardan değil ve şu an isim veremiyorum bu pedallara. Bildiğimiz otobüs pedalı şeklinde. Yani araçlardaki gibi değil, tabana sabitlenmiş. Kullanımı da bana gayet rahat geldi

Göstergeler, ne kadar da naif. Ne kadar da masum, ne kadar da sade

Evet, gelelim bu tuşlara. İnanın aracın düğme ile çalıştığını duyunca diğer düğmeleri sormak aklıma gelmedi Kırmızı düğmeye bastığınızda araç çalışıyor

Aksesuarlar

Evet bir güzel olay daha. Kelebek camı. Sigara içenler için ideal

Motor küçük ama sesi o kadar güzel ki anlatamam.. Susuz motor enfes bir ses veriyor

Bu da telefonla çektiğim kapak fotoğrafı kalitesinde bir fotoğraf Belki işinize yarar

Heee unutmadan ;  1973 Model VW 1303 inceleme,test ve izlenim [SSLİ-VİDEOLU]

Buda videomuz ;

Okuduğunuz için teşekkürler..

Ayrıca bir ek daha ; Katkılarından dolayı @bozkurtoguz kardeşime teşekkürler

@Emre Guven
    @Toygun_ank
    @GrandLotus
    @goodorevil
    @umutsirvan

Sizlerde yorumlarınızı esirgemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 3 Aralık 2013; 0:21:42 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kelime ile yıllara meydan okuyan bir araç hayatımda ilk defa direksiyonuna geçme şansım oldu ve hastası oldum aracın o yılların teknolojisine göre motoru gayet muazzam rampalarda yaşına göre çok çok iyi yaptığı bu güzel inceleme icin @nk061 Naci kardeşime teşekkür ederim
  • Hey gidi hey.

Karaktere bak.
  • Hayırlı olsun. Hadi yine iyisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Hayırlı olsun. Hadi yine iyisiniz

sagolasın kardesım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tok kapı sesi varmı onda da
  • bozkurtoguz kullanıcısına yanıt
    Bizim tarafa gelirseniz tosbağayla getir bi tur atayım çok meraklıyım bu arabaya
  • Çok başarılı bir inceleme olmuş aracı sürüp yol deneyimlerinizi de paylaşsanız iyi olurdu ama bu da yeterli
  • Hocam pm atiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bizim tarafa gelirseniz tosbağayla getir bi tur atayım çok meraklıyım bu arabaya

aşık olursun bu arabaya o kadar söyliyeyim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Çok başarılı bir inceleme olmuş aracı sürüp yol deneyimlerinizi de paylaşsanız iyi olurdu ama bu da yeterli

Oda var hocam. Onu da yarın koyarız inşallah.

edit: Hocam böyle araçlar için yol deneyimi paylaşmayı pek sevmiyorum ben. Zaten herkesin az çok tahmin ettiği şeyler. Onları da tekrar tekrar yazmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 3 Aralık 2013; 0:48:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtoguz

quote:

aşık olursun bu arabaya o kadar söyliyeyim sana

Deme öyle şeyler tadını almayayım

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Hocam pm atiyorum.

Dostum yanlis konuya yazmisim kusura bakma :)

Inceleme icinde tesekkurler, bizim karsi sitedede vardi her hafta iterek calistirirdi adam cok guzel sesi var gercekten

• Çok güzel bir inceleme olmuş bu benim hayatımın aracı diyebilirim birgün ehliyet alıp bu aracı süremeyecek olmam çok canımı sıkıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Hocam pm atiyorum.

Dostum yanlis konuya yazmisim kusura bakma :)

Inceleme icinde tesekkurler, bizim karsi sitedede vardi her hafta iterek calistirirdi adam cok guzel sesi var gercekten

• Güzel inceleme,insanı odasında bilgisayar koltuğundan alıp uzaklara götürüyor

Arka diz mesafesi nasıl ? Keşke arka tarafın ve bagajında fotoğraflarını çekseydin.Hep merak ederim,susuz motor nasıl hararet yapmıyor,önden gelen havayı nasıl alıyor ? Fan vasıtasıyla mı,soğutuluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Güzel inceleme,insanı odasında bilgisayar koltuğundan alıp uzaklara götürüyor

Arka diz mesafesi nasıl ? Keşke arka tarafın ve bagajında fotoğraflarını çekseydin.Hep merak ederim,susuz motor nasıl hararet yapmıyor,önden gelen havayı nasıl alıyor ? Fan vasıtasıyla mı,soğutuluyor ?

Arka diz mesafesi yok denecek kadar az ama 1 yetişkin anca sıkış pıkış oturur. Susuz motor nasıl hararet yapmıyor onu bende merak ediyorum. Aslında yapmıyor değil, yapıyor ama sık yapmıyor. Çok zorlanırsa yapıyor. Fan falan da göremedim ben açıkcası. Sanırım sadece motor yağı ile ve dışarıdan gelen hava ile soğuyor.

Benden daha bilgili arkadaşlar vardır illa ki. Aydınlatırlar bizi

• Plakası yeterrr

Bu araba babamın hayali yıllardan beri bunu isteyip durur ama ikinci bi araca ayıracak bütçemiz olmadığından alamadık bir türlü biraz para birikitireyim ben alacağım ona

Ellerine sağlık dostum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.