|
|
Tüm mesajınızı okudum.ben hep şunu derim.aynı güzergâhta aynı şartlar altnda mjet de,dcı da,hdı da benzer yakıt tüketimlerini elde eder.arada 1 lt oynamaz bile.
Misal benim atmosferik benzinli aracım pendik civarında şehir içinde 10 lt yakıyorken tsi asla 7 lt YA–KA–MAZ!. Konu sahibi arkadaş da icon donanım ile comfort donanımı karşılaştırmış inanın hiç gülesim yoktu😂 Aklıma gelmişken daha bugün her iki aracın liste fiyatlarına baktım.benzinli için konuşuyorum en baz otomatik benzinli araç fiyatı egea da 74 bin iken megane tam 100.100 tl 😂😂86 bine corolla,95 bine jetta,octavia,homda arken bu fiyata megane alan Akıllı! Varmı çok merak ediyorum. |
Mjet,HDİ,DCİ aynı sartlarda max. 1LT oynar.Daha cok 0.5-1LT oynar.
Mjet 6.5 yakıyorsa DCİ da min 5.5 yakar.Daha fazla fark olmaz. Ama Atmosferik Benzinli ile Turbo arasında aynı fikirde degilim.Atmosferigin 10 yaktıgı yerde 7-7.5 yakan Turbolar vardır. |
Fiat Egea Sedan 1.6 Dizel Otomatik: Kullanıcı Yorumları ve Yakıt Tüketimi
Fiat Egea 1.6 Multijet otomatik, yakıt verimliliği ve konforlu sürüş deneyimi arayanlar için tasarlanmıştır. Kullanıcı yorumları, aracın güçlü performansı, geniş iç hacmi ve şık tasarımıyla öne çıktığını göstermektedir.
Kullanım Deneyimi
Egea otomatik şanzıman yorumları, vites geçişlerinin sorunsuz ve hızlı olduğunu vurgulamaktadır. Otomatik vites seçeneği, özellikle trafikte ve uzun yolculuklarda konforu artırmaktadır.
Kullanıcılar, aracın yol tutuşunun ve direksiyon hakimiyetinin de iyi olduğunu belirtmektedir. Fiat Egea 1.6 otomatik dizel yorumları, aracın virajlarda dengeli davrandığını ve şehir içinde manevra yapmanın kolay olduğunu ortaya koymaktadır.
Yakıt Tüketimi
Yakıt verimliliği, Fiat Egea 1.6 dizel otomatik modelleri için önemli bir avantajdır. Kullanıcı yorumları, aracın şehir içinde ortalama 6,5-7 litre, şehir dışında ise 5-5,5 litre yakıt tükettiğini göstermektedir.
Bu yakıt tüketim değerleri, 1.6 litrelik dizel motorun ve aerodinamik tasarımıyla optimize edilmiş performansın bir sonucudur. Egea 1.6 Multijet otomatik yorumlarında, uzun yolculuklarda yakıt tasarrufunun daha da arttığı belirtilmektedir.
Sonuç
Fiat Egea Sedan 1.6 Dizel Otomatik, performans, konfor ve yakıt verimliliğini bir arada sunan bir araçtır. Kullanıcı yorumları, aracın güçlü özellikleri, otomatik şanzımanının rahatlığı ve düşük yakıt tüketimi ile öne çıktığını göstermektedir. Fiat Egea 1.6 dizel otomatik, aileler ve sık sık uzun yolculuk yapanlar için uygun bir seçenek olarak değerlendirilebilir.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triex -- 5 Şubat 2017; 16:25:54 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
http://forum.donanimhaber.com/m_110660106/f_//tm.htm#110660106 |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 7 Ocak 2019; 7:10:54 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|