Şimdi Ara

192 yim ölmek istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
3
Favori
8.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 haftadır üzüntüden ölücem. üniversiteye gidicem bu sene . 192 boyundayım hiçbi kız boyum yüzümden bana yaklaşmıyor lütfen yardım edin ne yapmalıyım?

• Açıkcası cılız isen uzun boy itici oluyor. Biraz body building öneririm. Jared Padalecki (1.93) ye bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta kestir bacaklardan napalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kestir kurtul bence

• KKochaKK kullanıcısına yanıt
    91 kiloyum
  • Vurdur gitsin

• Vucut yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölmek istiyorum lan
    8 yıl önce açıldı
    ölmek istiyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rahat ol, boyun iyi.Spora başla, yediklerine de dikkat et.Üniversitede sıkıntın olmaz.
  • OnrbK kullanıcısına yanıt
    Uzun boyda body de olmaz diyorlar :S
  • 1.95 boy var bendede 87 kgyim valla bazıları ıyı dıyor bazısı kotu ara sıra bende trıplere gırıyorum
  • aBouT kullanıcısına yanıt
    keşke diğer insanlar gibi 175 180 olsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShnStyL

Kim diyorsa onu arkadaşlığını, sohbetini, iletişimini vs kes görüşme bir daha.Git bir spor salonuna, adam gibi başla.80 kilo civarına inersin, vücudun da biçimli olur.Kendine de bakarsın yani bir stil oluşturursun.Bir saç stili, giyim stili bu kadar.
  • Saçmalamayın ben 1.85 falanım belki daha fazla kız olarak uzun boy %100 avantaj

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana ulaş güzel tekliflerim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: ShnStyL

Kim diyorsa onu arkadaşlığını, sohbetini, iletişimini vs kes görüşme bir daha.Git bir spor salonuna, adam gibi başla.80 kilo civarına inersin, vücudun da biçimli olur.Kendine de bakarsın yani bir stil oluşturursun.Bir saç stili, giyim stili bu kadar.

• kıvançlar kenanlar çağatalaylar 1.90 boyunda 1.95 boyum var memnunum ya sıkıntı yok :D
  • Ulan 170 bile değilim tam. 169 falanım. Ne diyeyim ki. Uzun olur uzun derler kısa olur kısa derler. İnsanlar sürekli bir şey derler dostum takma kimseyi. Body falan yap kapı gibi olursun. Sonra uu beybi İnan vücut çalışmak hayatını çok olumlu etkiler. Ben değil ama arkadaşım vücutçu 2-3 yıldır falan. Her gören kız illa bi süzüyor yani. Vücut önemli aga, yapacaksın.
  • Saçmalama, adam gibi spor yap, tam kıskandığım tiplerdensin, senin kadar uzun olanlar şanslı bana kalırsa, düşünsene ben 1.80'im, eğer yan yana gelsek bir kız niye beni tercih etsin. Triplere girmene sebep olan birinin sözleriyse o kişiyle ilişkini kes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomocus2

Saçmalama, adam gibi spor yap, tam kıskandığım tiplerdensin, senin kadar uzun olanlar şanslı bana kalırsa, düşünsene ben 1.80'im, eğer yan yana gelsek bir kız niye beni tercih etsin. Triplere girmene sebep olan birinin sözleriyse o kişiyle ilişkini kes.

yaw arkadaş banada aynı şeyler ıste cok uzunsun dev gıbısın bukadar uzun olurnurmu gıı şeyler ılk defa sızden nduyuyorum .
  • 1,72 yim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.