Şimdi Ara

21 yaşındayım evlenmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnızlık canıma tak artık, evlenmek istiyorum. Fakat 21 yaşındayım, üniversite 2'ye geçtim, minimum 3 sene daha var mezun olmama hadi 1 sene daha uzattım etti 4 sene. O kadar dayanamam. Anneme desem mi "bana güzel bir kız bul diye" . Birde ailemin durumu iyi ama yılda 40-45 bin lira falan masrafım var. Babam kabul eder mi acaba? şakasına "seni everelim mi?" falan diyordu

Ne diyorsunuz beyler durumu açayım mı aileme?

not: konu ciddidir.

• Başına bela mı istiyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

Başına bela mı istiyosun.

niye ki hocam :)
  • Söyle tabi hocam
  • zengin adamsın olum git evlen istimnayı bırak arabana bin okuluna git gel yeni evede çıkarsın
  • Kızı buldun da evlenmesi kaldı...
  • @S.N.I.P.E.R Kafamda bir kişi var, beni seviyormuş fakat evlenmeyi kabul eder mi bilmiyorum? ailesi izin vermeyebilir. En kötü bizimkilere söylerim güzel bi kız bulurlar. Tipim fena değil, boyum posum var, maddi durum iyi, çok iyi bir okul ve bölümdeyim, içki kumar yok, kendi halinde bir insanım. Benden daha ideal eş adayı yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 10 Haziran 2016; 10:16:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evlenmek kolay bulursun bi kız evlenirsin. Önemli olan yürütmek. Bu yaşta hayat tecrübesi kazanmadan, görüp geçirmeden evlenmek yanlış.

İleride evlilik düşündüğün kızda soru işareti bırakabilir daha önce evlilik yapıp boşanman.

Boşver gençsin yaşa hayatını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

@S.N.I.P.E.R Kafamda bir kişi var, beni seviyormuş fakat evlenmeyi kabul eder mi bilmiyorum? ailesi izin vermeyebilir. En kötü bizimkilere söylerim güzel bi kız bulurlar. Tipim fena değil, boyum posum var, maddi durum iyi, çok iyi bir okul ve bölümdeyim, içki kumar yok, kendi halinde bir insanım. Benden daha ideal eş adayı yoktur

Olum git okulunu bitir kafayı mı yedin..

En kötü bitene kadar sevgili takıl sonra evlen.
  • Csb. Ayda 45 binlira harcayan adam yalniz kalmaz. Zengin olup gostermesen neyse dicem de, 45 bin lira harcayip keko gibi geziyosan o da senin tercihin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Csb. Ayda 45 binlira harcayan adam yalniz kalmaz. Zengin olup gostermesen neyse dicem de, 45 bin lira harcayip keko gibi geziyosan o da senin tercihin.

Yılda demiş ki özel üniversitede burssuz okuyan biriyse gayet normal bir masraf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Csb. Ayda 45 binlira harcayan adam yalniz kalmaz. Zengin olup gostermesen neyse dicem de, 45 bin lira harcayip keko gibi geziyosan o da senin tercihin.

45 bin lira sadece benim harçlığım değil ki, yukarıdaki arkadaş doğru bir yorumda bulunmuş. sadece dersleriyle ilgilenen, kendi halinde asosyal bir insanım.

edit: bu arada yılda 45 hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 10 Haziran 2016; 10:37:00 >
  • Aynı durumdayım. Bende 20 yaşındayım altımda araba var,özelde okuyorum. Ne kadar masrafım var bilmiyorum ama bende erken evlenmeden yanayım.

Kız arkadaşım vardı aileler tamam dese hemen olabilirdi ama diyeceğini de sanmıyordum.

Okuldan bir arkadaşım 2-3 yaş büyük ve evli derse karısını getirmişti. Ama onun durumu baya baya iyi yani. Oturduğu yerden para basmaya başladı. Baba parasıyla şuan birşey yapmıyor sadece zamanında desteğini almış.

Şuan yalnızım belkide bir süreliğine yalnızım bir umut bekliyorum.

• hocam niye bukadar acele ediyosun

• Bekle birkaç sene daha. Okul biterken en evlen en kötü.

Bu yalnız grubun evlilik ile ilgili toz pembe hayalleri beni benden alıyor. Bunu gidip sevgilisi olan ya da evlilere sorsana

• quote:

Orijinalden alıntı: blattodea

quote:

Hatlar karismis. Birader ozaman sen zengin degilmissin yilda 45 binlira ozele giden herkes harcar. Bir de ozelde piyasa ister istemez kiyafet uzerinden yurur. Giyimine kusamina dikkat et.

• 22 23 lü yaşlarında baba mi olmak istiyorsun?

• quote:

quote:

quote:

Hatlar karismis. Birader ozaman sen zengin degilmissin yilda 45 binlira ozele giden herkes harcar. Bir de ozelde piyasa ister istemez kiyafet uzerinden yurur. Giyimine kusamina dikkat et.

über zengin olmasam da fena değil durumum. okuldaki kızlar bana göre değil; 5-10 kişinin altından geçen birisiyle hayatta evlenmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

22 23 lü yaşlarında baba mi olmak istiyorsun?

ben doğduğumda babam 22 yaşında üniversiteden yeni mezunmuş. 22-23 yaşında okuyor olurum. 25 ideal bence.
  • quote:

quote:

quote:

Yine hatlar karıştı galiba konu sahibi ben değilim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.