< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
17 YAŞINDAKİ S-CLASS'ın KONDÜSYONU... (3. sayfa)

-
-
Tadına bi kere baktı mi diger arabalari begenmek işkenceye dönüşüyor ;)quote:
Orijinalden alıntı: en1gma
Üst kasaları alırsın bu paraya
Ben S i ,daha doğrusu F segmenti sevemedim.tamam çok konforlu uçak gibi araba falan şehir içinde işkence resmen bunları kullanmak.
Diğer arabalarin hepsi oyuncak gibi geliyor insana. Hele c segment hb ler filan lunaparktaki carpisan arabalardan farki yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son cümlende yeni kasa diyecektin sanirim :)quote:
Orijinalden alıntı: raxacoricofallapatorianAh bee şu aracın içine oturmak bile insanı nerelere götürür zevkten. O iç kısmın kondisyonu, temizliği beni benden aldı. Vallahi şanslı mı diyelim sana bilemedim hocam bu araçlardan uzun süre kullanmış birisisin. Şaka amaçlı "Sen arabayı satmadın da piyasasını mı yükseltmeye geldin?" gibisinden takılacaktım ama gerek yok.
Mercedes'in 2010lardan sonrasındaki hiç bir aracını beğenmiyorum. Tasarımlar hep aynı, matruşka bebek gibi uzunu, kısası araçlar hep. Ayrıca kasa da o derece çirkin ki bahsinin bile açılmaması lazım o kadar.
Araba kimin detaylı temizliğe ver çöpüde böyle temizlerler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Son cümlende yeni kasa diyecektin sanirim :)
Alıntıları GösterAlt paragrafta komple 2010 üstü kasalardan bahsettiğim için ayrım yapmaya gerek duymadım hocam ama evet, özellikle son 2 kasanın tasarım dili iğrenç bence.
-
Bentley çakması :) Özellikle bir önceki kasa.quote:
Orijinalden alıntı: raxacoricofallapatorianAlt paragrafta komple 2010 üstü kasalardan bahsettiğim için ayrım yapmaya gerek duymadım hocam ama evet, özellikle son 2 kasanın tasarım dili iğrenç bence.
Alıntıları Göster
quote:
Bentley çakması :) Özellikle bir önceki kasa.
Alıntıları GösterSon kasaya da ayrı bir şeyler yazmak lazım hocam. O ince arka stoplar, S Class'ın kaba ruhunu öldüren ince tasarım. Hele iç mekanda öylesine koyuluvermiş tabletvari gösterge ve orta ekran. Böyle serpiştirip atıvermişler oyuncakları, al sana araba demişler resmen. Bu oyuncak ve kocaman ekran fantezisi otomobil sektörünü saçma sapan bir yere getirdi. Konsola entegre güzelce ekranlar yapmak varken böyle gelişigüzel bırakılması resmen gözlerimize eziyet.
-
Bu arabada km düşürme falan yok.
Aracın iç mekanı her şeyi ortaya koyuyor. Araca çok az binilmiş.
-
araba iyide 245bg o sınıf ıcın yetersiz baya
-
quote:
Orijinalden alıntı: entigin
En sevmediğim S kasa ama gerçekten çok temiz araç.
Honda Jazz’ın 320 kaat olduğu piyasada ise bence fiyatı normal.Istediği kadar temiz olsun, 20 yıllık araca yarım milyon akıl mantık işi değil...
S classa binecek işadamı zaten 20 yıllık almaz, sıfırını alır...
Zengin özentisi gariban borçla aldığında ise ilk arıza'da maliyetleri görünce kafayı yer...
Tüm dünya kıçıyla gülüyor, şu an Avrupa'da S sınıfının en dolusu, GARAJ arabası, boyasız, kazasız, yetkili servis kayıtlı olarak 100.000 km altı olan nadir pahalı modeller max. 8 - 12 bin euro... o da 100 bin km altı ve temiz olanlar o para...
-
-
Yav sizi sırayla mı gönderiyorlar arkadaş... Bizim halk şu finansal okur yazarlığı halen öğrenemedi gitti. Okullarda zorunlu ders olarak okutulmalı...quote:
Orijinalden alıntı: BethestaIstediği kadar temiz olsun, 20 yıllık araca yarım milyon akıl mantık işi değil...
S classa binecek işadamı zaten 20 yıllık almaz, sıfırını alır...
Zengin özentisi gariban borçla aldığında ise ilk arıza'da maliyetleri görünce kafayı yer...
Tüm dünya kıçıyla gülüyor, şu an Avrupa'da S sınıfının en dolusu, GARAJ arabası, boyasız, kazasız, yetkili servis kayıtlı olarak 100.000 km altı olan nadir pahalı modeller max. 8 - 12 bin euro... o da 100 bin km altı ve temiz olanlar o para...
Alıntıları Göster
Şimdi, ayni temizlikte araba Avrupa da 10-12 bin euro diyorsun, iyi güzel de sıfırı ne kadar orda? Taş çatlasın 100.000 euro.
100.000eur/10.000eur=10 fark tam 10 katı.
Burada ise sıfırı 400.000euro. Örnek verdiğin ilanlardaki temizlikte w220lerin tr piyasasi ise 350-400.000tl arası, yani kabaca 40.000eur.
400.000eur/40.000eur=10 Aradaki fark yine tam 10 katı. Yani eskime paylari birebir ayni.
Kısaca şuan tr de 400.000tl verip aldığın bir w220, aslında o avrupadaki ilandaki araçlarla birebir aynı fiyat bilmem anlatabildim mi? Orada da sıfırindan 10 kat ucuza alıyorsun, burada da. Ee ?? Problem nerde?
Velhasil kelam, ne zaman burada da 0km s class 100.000euro ya satılır, iste o zaman o ilanlardaki gibi en temizini 10.000euroya alırsın... Onun dışında rüyalar aleminden aforizmalari birakin artik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 25 Mayıs 2021; 18:20:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eminim konforu tartisilmaz ama ici de disi da artik biraz demode kaliyor modern tasarimlarin yaninda. Bir de fazla yuvarlak hatli bir Alman arabasina hele bir S classa gore.
-
Beğenmedim... bi v8 değil.
Ellaamı görünce aha dedim hemşeri çıktık. 1 ay oldu başlamış özlem kimse onun gibi olmayacak hocam farklı bedenlerde onu arayacaksın 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hay kalemine sağlık. Şu ‘birimciler’ de yeni türedi. Yok ABD’de 10000 birime şunu alıyormuş da Türkiye’de bunu alıyormuş. Aynı ABD’de kıç kadar evin kirası 8-10 bin tl ama bunu söylemek işlerine gelmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karahanlı kasa bu.
-
quote:
Yav sizi sırayla mı gönderiyorlar arkadaş... Bizim halk şu finansal okur yazarlığı halen öğrenemedi gitti. Okullarda zorunlu ders olarak okutulmalı...
Şimdi, ayni temizlikte araba Avrupa da 10-12 bin euro diyorsun, iyi güzel de sıfırı ne kadar orda? Taş çatlasın 100.000 euro.
100.000eur/10.000eur=10 fark tam 10 katı.
Burada ise sıfırı 400.000euro. Örnek verdiğin ilanlardaki temizlikte w220lerin tr piyasasi ise 350-400.000tl arası, yani kabaca 40.000eur.
400.000eur/40.000eur=10 Aradaki fark yine tam 10 katı. Yani eskime paylari birebir ayni.
Kısaca şuan tr de 400.000tl verip aldığın bir w220, aslında o avrupadaki ilandaki araçlarla birebir aynı fiyat bilmem anlatabildim mi? Orada da sıfırindan 10 kat ucuza alıyorsun, burada da. Ee ?? Problem nerde?
Velhasil kelam, ne zaman burada da 0km s class 100.000euro ya satılır, iste o zaman o ilanlardaki gibi en temizini 10.000euroya alırsın... Onun dışında rüyalar aleminden aforizmalari birakin artik.
Alıntıları Gösteriyi diyorsun da iki faktörü hesaba katmıyorsun, avrupada ötv denen garabet (verginin vergisi) yok, ayrıca avrupada kur derdi yok. o yüzden avrupa ile ikinci el kıyaslaması her zaman hatalı sonuç verir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X