Şimdi Ara

17 YAŞINDAKİ S-CLASS'ın KONDÜSYONU...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
7.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özellikle iç mekan inanılmaz. Adeta galeriden yeni çıkmış gibi. Bu kadar temizine daha önce hic rastlamamıştım.

Fiyat evlere şenlik tabi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ea-motors_2005-75binkm-bayi-s350-sogutma-vakum-buzdolabi-hafiza-733592925/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav sizi sırayla mı gönderiyorlar arkadaş... Bizim halk şu finansal okur yazarlığı halen öğrenemedi gitti. Okullarda zorunlu ders olarak okutulmalı...

Şimdi, ayni temizlikte araba Avrupa da 10-12 bin euro diyorsun, iyi güzel de sıfırı ne kadar orda? Taş çatlasın 100.000 euro.

100.000eur/10.000eur=10 fark tam 10 katı.

Burada ise sıfırı 400.000euro. Örnek verdiğin ilanlardaki temizlikte w220lerin tr piyasasi ise 350-400.000tl arası, yani kabaca 40.000eur.

400.000eur/40.000eur=10 Aradaki fark yine tam 10 katı. Yani eskime paylari birebir ayni.

Kısaca şuan tr de 400.000tl verip aldığın bir w220, aslında o avrupadaki ilandaki araçlarla birebir aynı fiyat bilmem anlatabildim mi? Orada da sıfırindan 10 kat ucuza alıyorsun, burada da. Ee ?? Problem nerde?

Velhasil kelam, ne zaman burada da 0km s class 100.000euro ya satılır, iste o zaman o ilanlardaki gibi en temizini 10.000euroya alırsın... Onun dışında rüyalar aleminden aforizmalari birakin artik.
  • Bazarda her şey ateş bahası nörecüğsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceden inceden pişmanlık mı var?

• 16 yasinda s class in simdiye kadar coktan en az 320bini devirmesi gerekirdi. Bu daha 75binde sahibi hic mi kiyamamis binmeye acaba. Kiyamadigi gibi de iyi korumus.

• oo hem de makyajlı kasa S severiz..jilet namıssızın arabası

• quote:

Orijinalden alıntı: yharf

Bazarda her şey ateş bahası nörecüğsek
    Nöğreceez, gelicez soğuğu yiyip yiyip ağğşamınan geçip gideceez ellam.

• ilk bakışta insan saçmalamış diyor ama 2004 vw sine 100.000 tl isteyenlerin olduğu bir memlelette artık hiçbirşey şaşırtmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

İnceden inceden pişmanlık mı var?
    Pismanlik demeyelim de illaki hasretlik oluyor tabii.

Sonucta otomobile gönül vermis insanlariz, öyle olmasak bu forumda işimiz ne

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

ilk bakışta insan saçmalamış diyor ama 2004 vw sine 100.000 tl isteyenlerin olduğu bir memlelette artık hiçbirşey şaşırtmıyor.

Müdürüm fiyatın saçmalığı ortada da lakin araba nasil diri ama demi. Ağzım sulandi durduk yere

• Adamların 2005 yılında yaptığı arabaya bakın her şey otomatik ve elektrikli..

• En sevmediğim S kasa ama gerçekten çok temiz araç.
    Honda Jazz’ın 320 kaat olduğu piyasada ise bence fiyatı normal.

• Fiyatı evlere şenlik. 2020 başında, 2001 S500L'i 100'e alıp 5 lira harcayıp 110'a vermiştim 2 ay sonra. Gereksiz bir maceraydı benim için.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 25 Mayıs 2021; 11:27:29 >
  • Ortalama olarak ayda 500 km bile yapmamış. Büyük patronun üçüncü dördüncü arabası gibi :) Pek inanası gelmiyor insanın.

• 17 yaşında ekmeği yenmiş arabanın fiyata bak. İsterse 0 km olsun edeceği en fazla 2-3 bin euro.

• quote:

Orijinalden alıntı: entigin

En sevmediğim S kasa ama gerçekten çok temiz araç.
    Honda Jazz’ın 320 kaat olduğu piyasada ise bence fiyatı normal.
    Degil. Bu arabanin şuanki piyasada ederi maksimum 300-320.000tl.

O da kilometresi ve diriliginin yüzusuyu hurmetine.

• Görselde araba 58.000 Km. de görünmekte. Fakat ilanda 75.000 Km.de sizde fark ettiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Adamların 2005 yılında yaptığı arabaya bakın her şey otomatik ve elektrikli..

1995 yılında tasarlandı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Müdürüm fiyatın saçmalığı ortada da lakin araba nasil diri ama demi. Ağzım sulandi durduk yere

Alıntıları Göster

fiyatın saçmalığına ben de katılıyorum o paraya biraz da pazarlıkla 2010 model üstü a8-7-s alınır. ama dediğin gibi kondisyon iyi duruyor.

• Üst kasaları alırsın bu paraya
    Ben S i ,daha doğrusu F segmenti sevemedim.tamam çok konforlu uçak gibi araba falan şehir içinde işkence resmen bunları kullanmak.

• 2 yıl önce Almanya'ya gittiğimde bir kıraathaneci Türk abinin altında E63 AMG görmüştüm. Ya 2019 ya da 2018 model idi, arabanın içi uçak kokpiti gibiydi görünce şaşırıyor insan :) Kıraathane dediysem alkol falanda satıyordu, bizde ki gibi sadece oralet, limon, kivi vs yok

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.