< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
17 YAŞINDAKİ S-CLASS'ın KONDÜSYONU...

-
-
Bazarda her şey ateş bahası nörecüğsek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnceden inceden pişmanlık mı var?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
16 yasinda s class in simdiye kadar coktan en az 320bini devirmesi gerekirdi. Bu daha 75binde sahibi hic mi kiyamamis binmeye acaba. Kiyamadigi gibi de iyi korumus.
oo hem de makyajlı kasa S severiz..jilet namıssızın arabası
-
Nöğreceez, gelicez soğuğu yiyip yiyip ağğşamınan geçip gideceez ellam.quote:
Orijinalden alıntı: yharf
ilk bakışta insan saçmalamış diyor ama 2004 vw sine 100.000 tl isteyenlerin olduğu bir memlelette artık hiçbirşey şaşırtmıyor.
-
Pismanlik demeyelim de illaki hasretlik oluyor tabii.quote:
Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga
İnceden inceden pişmanlık mı var?
Sonucta otomobile gönül vermis insanlariz, öyle olmasak bu forumda işimiz ne
Müdürüm fiyatın saçmalığı ortada da lakin araba nasil diri ama demi. Ağzım sulandi durduk yerequote:
Orijinalden alıntı: texjrwillerjrilk bakışta insan saçmalamış diyor ama 2004 vw sine 100.000 tl isteyenlerin olduğu bir memlelette artık hiçbirşey şaşırtmıyor.
Adamların 2005 yılında yaptığı arabaya bakın her şey otomatik ve elektrikli..
-
En sevmediğim S kasa ama gerçekten çok temiz araç.
Honda Jazz’ın 320 kaat olduğu piyasada ise bence fiyatı normal.
Fiyatı evlere şenlik. 2020 başında, 2001 S500L'i 100'e alıp 5 lira harcayıp 110'a vermiştim 2 ay sonra. Gereksiz bir maceraydı benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 25 Mayıs 2021; 11:27:29 > -
Ortalama olarak ayda 500 km bile yapmamış. Büyük patronun üçüncü dördüncü arabası gibi :) Pek inanası gelmiyor insanın.
-
17 yaşında ekmeği yenmiş arabanın fiyata bak. İsterse 0 km olsun edeceği en fazla 2-3 bin euro.
Degil. Bu arabanin şuanki piyasada ederi maksimum 300-320.000tl.quote:
Orijinalden alıntı: entigin
En sevmediğim S kasa ama gerçekten çok temiz araç.
Honda Jazz’ın 320 kaat olduğu piyasada ise bence fiyatı normal.
O da kilometresi ve diriliginin yüzusuyu hurmetine.
Görselde araba 58.000 Km. de görünmekte. Fakat ilanda 75.000 Km.de sizde fark ettiniz mi?
-
1995 yılında tasarlandı :))quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerAdamların 2005 yılında yaptığı arabaya bakın her şey otomatik ve elektrikli..
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Müdürüm fiyatın saçmalığı ortada da lakin araba nasil diri ama demi. Ağzım sulandi durduk yere
Alıntıları Gösterfiyatın saçmalığına ben de katılıyorum o paraya biraz da pazarlıkla 2010 model üstü a8-7-s alınır. ama dediğin gibi kondisyon iyi duruyor.
-
Üst kasaları alırsın bu paraya
Ben S i ,daha doğrusu F segmenti sevemedim.tamam çok konforlu uçak gibi araba falan şehir içinde işkence resmen bunları kullanmak.
2 yıl önce Almanya'ya gittiğimde bir kıraathaneci Türk abinin altında E63 AMG görmüştüm. Ya 2019 ya da 2018 model idi, arabanın içi uçak kokpiti gibiydi görünce şaşırıyor insan :) Kıraathane dediysem alkol falanda satıyordu, bizde ki gibi sadece oralet, limon, kivi vs yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
20 senelik araba 500bin TL. Türkiye'nin özeti. |
Yav sizi sırayla mı gönderiyorlar arkadaş... Bizim halk şu finansal okur yazarlığı halen öğrenemedi gitti. Okullarda zorunlu ders olarak okutulmalı...
Şimdi, ayni temizlikte araba Avrupa da 10-12 bin euro diyorsun, iyi güzel de sıfırı ne kadar orda? Taş çatlasın 100.000 euro. 100.000eur/10.000eur=10 fark tam 10 katı. Burada ise sıfırı 400.000euro. Örnek verdiğin ilanlardaki temizlikte w220lerin tr piyasasi ise 350-400.000tl arası, yani kabaca 40.000eur. 400.000eur/40.000eur=10 Aradaki fark yine tam 10 katı. Yani eskime paylari birebir ayni. Kısaca şuan tr de 400.000tl verip aldığın bir w220, aslında o avrupadaki ilandaki araçlarla birebir aynı fiyat bilmem anlatabildim mi? Orada da sıfırindan 10 kat ucuza alıyorsun, burada da. Ee ?? Problem nerde? Velhasil kelam, ne zaman burada da 0km s class 100.000euro ya satılır, iste o zaman o ilanlardaki gibi en temizini 10.000euroya alırsın... Onun dışında rüyalar aleminden aforizmalari birakin artik. |
Bunu yazmaya gelmiştim, ağzınıza sağlık.
Bu bile alınmaması için sebep. Kaçtan düşürdüler acaba? |
CL ye tipsiz diyen adam otomobiller hakkında fikir beyan ediyor |
|
ilk bakışta insan saçmalamış diyor ama 2004 vw sine 100.000 tl isteyenlerin olduğu bir memlelette artık hiçbirşey şaşırtmıyor. |
2-3 bin Euro'ya jant lastiğini alırsın abartmayalım hocam |
Bu arabada km düşürme falan yok. Aracın iç mekanı her şeyi ortaya koyuyor. Araca çok az binilmiş. |
Benzer içerikler
- peugeot 508 paket sıralaması
- tüvtürk muayene saatinden önce gitmek
- el freni ikaz lambası yanıp sönüyor
- radyatör hortumu neden büzüşür
- chevrolet cruze otomatik şanzıman
- xiaomi su7 sahibinden
- volvo elektrikli jeep
- seat arona en dolu paketi hangisi
- byd dolphin surf
- kia sportage 2022
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X