< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
17 YAŞINDAKİ S-CLASS'ın KONDÜSYONU... (2. sayfa)

-
-
Al artık bir yıldız, forum makina görsün, passattan dan golf ten fenalık geldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: electrun
16 yasinda s class in simdiye kadar coktan en az 320bini devirmesi gerekirdi. Bu daha 75binde sahibi hic mi kiyamamis binmeye acaba. Kiyamadigi gibi de iyi korumus.Zenginin pintisine denk gelmiş sanırım, utanıp lpg'de taktırmamış. benzini de içen bir araç olduğu için az kullanılmış
-
Kilometresi çok düşük ama. Fiyatı da pahalı değil bence. Sıfırı kim bilir ne kadardır. Konfor olarak sıfırından pek bir eksiği yoktur.
Daha eski, daha özel bir araç.
-
Sattim bile :)quote:
Orijinalden alıntı: parker48Al artık bir yıldız, forum makina görsün, passattan dan golf ten fenalık geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen art niyetli düsünmeyelim yahu belki eski fotolarla ilan açmışlardirquote:
Orijinalden alıntı: anilis_gsGörselde araba 58.000 Km. de görünmekte. Fakat ilanda 75.000 Km.de sizde fark ettiniz mi?
Böyle koleksiyonluk kondisyonda olan arabalara hastayım. Bir tane de e34 m5 var bunun gibi. Ah ah... 😔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kondisyonu çok iyi duruyor. Sanki beckham gibi hiç yaşlanmamış ama fiyatı çok yüksek, emeklilik öncesi bonservisiyle son bi vole yapan yıldız topçu gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: commandxKilometresi çok düşük ama. Fiyatı da pahalı değil bence. Sıfırı kim bilir ne kadardır. Konfor olarak sıfırından pek bir eksiği yoktur.
Terminator 3 deki araba 😂 o metalik griydi.
Adanaymis bide hemen dibimde 😝😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 25 Mayıs 2021; 13:21:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam Çorum taraflarından mısın acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
20 senelik araba 500bin TL. Türkiye'nin özeti.
Yok, değilim :)quote:
Orijinalden alıntı: akanzii
Hocam Çorum taraflarından mısın acaba
Ama iç anadolunun şivesini yöre yöre iyi bilirim
Hem tipsiz hem de 10 katı. Olacak iş değil
anladık sende bundan var hdndnmflfş
quote:
Orijinalden alıntı: commandxKilometresi çok düşük ama. Fiyatı da pahalı değil bence. Sıfırı kim bilir ne kadardır. Konfor olarak sıfırından pek bir eksiği yoktur.
şu çöpleri atma ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Len agresif tosbaa, yok bende artik. Satali 1 ay oldu arkadasquote:
Orijinalden alıntı: haberelectroanladık sende bundan var hdndnmflfş
Ah bee şu aracın içine oturmak bile insanı nerelere götürür zevkten. O iç kısmın kondisyonu, temizliği beni benden aldı. Vallahi şanslı mı diyelim sana bilemedim hocam bu araçlardan uzun süre kullanmış birisisin. Şaka amaçlı "Sen arabayı satmadın da piyasasını mı yükseltmeye geldin?" gibisinden takılacaktım ama gerek yok.
Mercedes'in 2010lardan sonrasındaki hiç bir aracını beğenmiyorum. Tasarımlar hep aynı, matruşka bebek gibi uzunu, kısası araçlar hep. Ayrıca kasa da o derece çirkin ki bahsinin bile açılmaması lazım o kadar.
-
km'si bana hiç inandırıcı gelmedi. özellikle bmw mercedes gibi araçlarda km düşürme olayı çok görülüyor. temiz bir 100 bin düşürülmüştür. ha araç temiz, ama km inandırıcı değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eagleoneye20 senelik araba 500bin TL. Türkiye'nin özeti.
ayrıca millet olarak zeka seviyemizin de özeti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X