Şimdi Ara

17 Yaşında Kız ve 27 Yaşındaki Erkek Sevgili Olması Hakkında (Önemli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
15.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam birader daha ne istiyorsun hastane raporumu getirsin? Gayet olgun anlayışlı cevap vermiş. Çoğu kız böyle bir soruda karşı tarafı parçalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu kız açısından değil de adamın açısından düşünmek lazım. 27 yaşındasın 17 yaşında kızla çıkıyosun. İnsan kendinden utanır. Sübyancılık bu resmen. İnsanların belli yaşlarda belli olgunluk evreleri vardır. Ha mesela 25 yaşında bi kızla 35 yaşında bi erkek sevgili olsa o kadar yadırgamam sonuçta belli olgunluklara erişmiş yetişkin insanlar oluyorlar. Ama 17 diyosun 17,benim kız kardeşimle aynı yaşta.

Kız açısından da düşünürsek kızlar özellikle o yaşlarda kendilerinden büyük erkeklerle birlikte olmak isterler. Biraz da çevreye hava atmak için. Benim düşüncem böyle.
  • Üzgünüm ama sen ikinci değilsin.

• Anladım hocam sağ olun cevaplarınız için @semavi7

Evet hocam bi bakalım biraz daha zaman geçsin de. O zaman daha iyi anlarız @mic999

Tebrik ederim Hocam, aynen benim düşündüğüm şeyleri düşünüyorsunuz siz de. Diğer türlü sizin öneriniz ne olur bu kardeşinize @Heyea

Hocam yaşı şu an 18 olan bir kişi benden önce kaç kişi ile beraber olmuş olabilir ki, sahi 27 yaşında biriyle birlikte olduğu geliyor aklıma sonra hak verebiliyorum size @4r4g0n

Bu arada arkadaşlar gerçekten bu kızları anlamak zor, çok zor

• Vandalizm kullanıcısına yanıt
    Şimdi senin takıldığın konu kız ile adamın arasında cinsel bir şeyler olup olmadığı yanlış mıyım? Bunu kızın genel davranışlarından anlayabilirsin az çok. Ha bide bu kadar derin bu kadar ciddi düşünme. Kafanı fazla kurcalamasın yani bu. Kıza olan güvenini azaltır. Sen konuyu kapat şimdilik. Kız bi heyecan aramış demek ki. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sevgili modunda takıl. Ciddi düşünmek için küçüksündür diye düşünüyorum. Her sevgili olduğunuz kıza evlenmek gözüyle bakmayın. Ha hep laylaylom takılın da demiyorum ama yanlış anlaşılmasın. Ciddi bir şeyler düşünmek için -ciddi düşünmekten kasıt uzun süreli beraberlik değil evlilik bu arada- 25-26 yaşını falan beklemelisin.
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam takıldığım konu o ne yazık ki. Bakalım bunu zamanla anlayacağız, artık nereye kadar gidecek bilmiyorum. Dediklerinize katılıyorum. Ben kızdan 2-3 yaş büyüğüm
  • Sakın ha bakire mısın , ilişki yaşadın mı gibi sorular sorma. Çok utanır ve güvenini kaybedersin.

Zamana bırak , kendinizi tanıyın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece ötesine geçtiniz mi diye sormuştum artık ne anladıysa zaten daha sonra konuyu kapattım. Zaten bu 27 yaşındaki kişiyi söyledikten yani anlattıktan sonra bir şey oldu mu aranızda peki diye sordum, çok kızacaksın ama öpüştük bir kere demişti o kadar. Güvenemiyorsun insanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic999

quote:

Orijinalden alıntı: Vandalizm

Hocam sakıncalı derken biraz daha açar mısınız bunu. Ben 27 yaşındaki bir erkeğin o yaştaki kıza her şeyi yaptığını düşünürüm şahsen. Sonuçta uçurum kadar yaş farkı var bana kalırsa. Kız bunu dediği bir anda ciddi düşündüğüm kız, gözümde eridi bildiğin. Bu arada kız olgun ve arada sinirli olabiliyor.

bende onu dioyrum iste,18 altinda bir kzila cikmazdim, ama 27 diger sevgilisi cikmis,
    eskisi gibi illa bakire olsun felan geyiklerine gerek yok, ama 18 den (bana kalirsa 20-21 yas olmasi lazim) birnin kendinden 10 yas buyuk biriyle cikmasi yasak ve kanunlara bile aykiri.. cinsel olarak tabikide yasanmistir biseyler ama bilmeeyiz, gunahini almiyim kizin

neyse kiz kendsiyle yasit biriyle ciksa ammmena , cinsellikte yasasin ama kalkip 27 yasinda biriyle cikiyorsa pek saglikli seyler dusunmem ben o kiz hakkinda bence sende cik ama ciddi dusunme

17 yasinda, iken 27 yasindaki sevgili ne yaaa?

Evlendiklerinde annem 19 babam 29 yaşındaymış.Şuan babam 55 annem 45 yaşında.Çok da mutlular.10 yaş sorun değil bence.

• quote:

Hocam sadece ötesine geçtiniz mi diye sormuştum artık ne anladıysa zaten daha sonra konuyu kapattım. Zaten bu 27 yaşındaki kişiyi söyledikten yani anlattıktan sonra bir şey oldu mu aranızda peki diye sordum, çok kızacaksın ama öpüştük bir kere demişti o kadar. Güvenemiyorsun insanlara

Çok trip atıyor mu hocam merak ettim

Nasıl gidiyor ilişkiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim yaşla cinselliğin ne alakası var? Bir şey olması için illa erkeğin büyükmü olması gerekiyor. Bir şey yaşanacaksa kız 17 erkek 16 yaşında da olabilir. Belkide çocuk sonradan vicdan yaptı kendinden 10 yaş küçük biriyle birlikte diye bıraktı kızı. Herşeyi kötüye yorma belkide masum bişey

Hocam emin olun bir kadın kendisi boş kalmaz istemezse tek bir gününü bile boş geçirmez.Belki de doğruyu söylüyordur ikincisinizdir ama bu ihtimal maalesef çok düşük.Kız hakkında böyle şeylerin kafanızı kurcalamasına izin verin bence çünkü bu işler düşünülmeden kafanızda oturmuyor,kolay kolay kenara atılacak şeyler de değil bence.Ama kızdan ayrılmayın aynı zamanda kendinizi de kaptırmayın bütün ilişkiler sizin için tecrübe olacaktır.İleride çok işinize yarar.Kendi hayatınızda en önemli şey siz olmalısınız kızlar önemsiz birisi gider biri gelir.Siz kendinize yatırım yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4r4g0n -- 29 Ocak 2018; 11:23:55 >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Çok sinirli bir yapısı var bazen. Bazen sinirleniyor. Bildim bileli hep regl*, anlamadım. Genelde karın/midem ağrısı olduğunu söylüyor reglden kaynaklandığını söylüyor ama

*yazsam mı yazmasam diye düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

quote:

Orijinalden alıntı: mic999

quote:

Hocam sakıncalı derken biraz daha açar mısınız bunu. Ben 27 yaşındaki bir erkeğin o yaştaki kıza her şeyi yaptığını düşünürüm şahsen. Sonuçta uçurum kadar yaş farkı var bana kalırsa. Kız bunu dediği bir anda ciddi düşündüğüm kız, gözümde eridi bildiğin. Bu arada kız olgun ve arada sinirli olabiliyor.

bende onu dioyrum iste,18 altinda bir kzila cikmazdim, ama 27 diger sevgilisi cikmis,
    eskisi gibi illa bakire olsun felan geyiklerine gerek yok, ama 18 den (bana kalirsa 20-21 yas olmasi lazim) birnin kendinden 10 yas buyuk biriyle cikmasi yasak ve kanunlara bile aykiri.. cinsel olarak tabikide yasanmistir biseyler ama bilmeeyiz, gunahini almiyim kizin

neyse kiz kendsiyle yasit biriyle ciksa ammmena , cinsellikte yasasin ama kalkip 27 yasinda biriyle cikiyorsa pek saglikli seyler dusunmem ben o kiz hakkinda bence sende cik ama ciddi dusunme

17 yasinda, iken 27 yasindaki sevgili ne yaaa?

Evlendiklerinde annem 19 babam 29 yaşındaymış.Şuan babam 55 annem 45 yaşında.Çok da mutlular.10 yaş sorun değil bence.

bende zaten onu soyluyorum yas sorun degil, asil sorun resit olmayan yani 18 alti biriyle iliski yasayan sapiklar

birde 40-50 yil oncesiyle bu gunu karsilastirmayalim,

• Zaten içine bir defa kuşkusu düşmüş burada konu açabilecek hale geldiğine göre :)

Ben şu an o yaştayım, evli olmasam 17 değil de 18 yaşında bir kızla takılma amacım tek olurdu. Ve bu evlilik olmazdı. O yüzden bence hiç uzatma. Hayatta başka şeyler de önüne çıkar, eskiden namus bacak arasında değildir kafasında idim. Ama bakire kız ile evlenmek bakir erkeğin en doğal hakkıdır. Zira kız o yaşında iken bir alfa erkeğe kendini sunmuşsa zaten onun aklı da onda olacaktır :) Kesinlikle açmamış gonca almalısınız, eğer evlenmeye niyetiniz varsa.

Ben gayet sakin ve tek bir ergenlik geçirdim. Lisenin bitimine denk gelen zamanda şu an evli olduğum kişi ile sevgili oldum sadece. Eğer bir kızın radarına girecek kadar uzun ve yalnız olan sürede yeterli, kalifiyeli ve şu an istersem işime yarayacak olanaklara sahip olurken bir çok şey vermişsem bence beraber olmak istediğim kişi de aynı temizlikte olmalı. Şahsi fikrim budur.

• Anladım hocam, haklısınız.

Hayattaki insanlar çok acayip bazı konularda, insanları anlayamıyorsun
  • Kizin yaptigi yanlis bence oyle bi profildeki kizla beraber olmam sahsen

Hani kiz 27 olur erkek 37 anlarim

• Var mı tanıdığın

, okumuş, imam, teyze falan. Git onlara sor çekinme.

Güzel kardeşim birlikte olduğun hatunun geçmişini fazla kurcalama. Akışına bırak olur mu? Sen şimdi sürekli geçmişini tırmalarsan hatun senden zaten uzaklaşır. Ciddi de düşünme daha yaşın 19-20'dir. Ciddi düşünmen için çok erken. Böyle böyle ilişkileri deneyimleyerek hayatının hatununa denk gelebilirsin.
    Dediğim gibi akışına bırak her şeyi. Yani sen bunları hatuna sorarsan ipleri ona vermiş olursun.
  • 24 yaşındayken 19 yaşındaki bir kızla çıkmıştım.Yürümemişti.Çok çocuksu kalmıştı.Mesele aradaki 5 yaş değildi mesele kızın 19 yaşında olmasıydı.Misal o 23 ben 28 olsam hiç bir sıkıntı olmayacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.