Şimdi Ara

17 Yaşında Kız ve 27 Yaşındaki Erkek Sevgili Olması Hakkında (Önemli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
16.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam sizce de bu çok ağır olmadı mı? İnsan gibi geçmişte hayatına giren insanları sordum o da anlattı. Ilıklıkla ne alakası var?

Rütbe yalnızca egonuzu tatmin eder fakat sevgi sizi yüceltir.
  • onurg07 O kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

• Kendini kaptırma, sakın aşık olma, olsan da belli etme. Kafanda ne yaşandı geçmişte diye fazla sorgulama, eğer o yaştaki bir kız sana da çok aşırı yakın davranıyorsa 1 yıldan önce öncekine de davranmıştır. Kızlar için en tehlikeli yaş dönemi 16-22 yaş arasıdır, çoğusu ilerde yaşaması gereken şeyleri erken yaşar, bunu merakla yaparlar veya o yaşlarda yanlış keyif vericidir, yasaklar delinmek içindir, bazı kız arkadaşları kendi hatasını legal hale getirebilmek için buna güdüler, bunun dışında bazı erkekler kızlarda kaybetme duygusu oluşturarak ta bu duruma sebebiyet verebilir. Sen bunları çok düşünme normal düzenli devam et ama en başta yazdığımı unutma. Normalde bu tarz konulara cevap yazmıyorum fakat foruma sadece erkekler girmiyor, asıl bunları okuyup yanlıştan kaçınması gerekenler bayan arkadaşlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kızla başka bir erkeği konuşma zaten hayatında sen varsın haklısın biraz sert çıkmışım kb

Olayı çok büyütmüşsünüz.O kadar garip bir durum değil.Kadının yaşı her zaman erkekten küçük olmalı.

• Çok dusunmeyin bunları beyler sonra yanan sadece kafalariniz oluyor. Lisede sınıftaki çoğu kızın sevgilileri 25 yaş bandindaydi şaşılacak birşey varsa oda ilkokul 2-3teki bebeklerin sevgilim diye foto paylasmalaridir.

Türk dizileri sağolsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bkz: Pierre Woodman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aranızda bazıları var sanki suçlu benmişim gibi yazıyorsunuz. Ben sadece bu durumu saçma bulduğum için konuyu açtım sizlere danıştım. Sadece kızın böyle olması hakkında sizin düşünceleriniz nedir onu öğrenmiş oldum.

• Konu sahibi arkadaşım merhaba.

Bilmiyorum belki daha önceden az da olsa sohbetimiz olmuştur. İlişkiler üzerine bir çok kişiyle konuştum konuşupta hatırlayamadıysam kusura bakma.

Benim sana önerim kendini kaptırmaman. Gençsiniz sadece insanları tanımaya çalışın. Ciddi birşey sakın düşünmeyin. Yok evleneceğim alacağım edeceğim hayaller falan güzel şeyler ama olmuyor inan bana. Yaşadım yaşayanlarda vardır kurma ki böyle hayaller ileride üzülme ağlama.

Onların arasındaki yaş farkı çok büyükmüş. O yaştaki erkeği bilirsin belki tehlikelidir. Düşürdüğü kişiyle ilgili planları olabilir. Ki kızımız da çok küçük,saf daha ne nedir bilmiyordur bile doğru düzgün. Belki de biliyordur ama ne diyeyim kimsenin ahını günahını almak istemem gerçekten. İlişki yaşı gün geçtikçe çok daha düşüyor ama haberin olsun. Yani 17 yaş olmaz yapmaz etmez deme oluyor insanın canı çok sıkılıyor ama olabiliyor. Netlik olmayınca insan çıldırıyor çok iyi anlayabiliyorum ben seni.

Benim sana önerim tamamen uzak durman. Aklı başında başka birisi bulman. Üzülme sakın sevemem edemem deme yani seversin merak etme.

İnsan güvenemiyor kimseye aynı yastığa baş koyduğun insan bile bir gün çekip gidebiliyor kalakalıyorsunuz bir anda tek başınıza..

Olurda konuşmak istersen özelden de yazabilirsin. Daha detaylı konuşuruz.

Biraz hastayım olurda mesaj atarsan geç cevap verebilirim haberin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

olgun erkek merakı işte dua ette bu merakı başka şeyleri yaşatmış olmasın.

ayrıca karıya kıza asla inanma bir erkek bütün onurunu ayaklar altına alır sonunda bir çuval inciri mahvedeceğini bildiği halde doğruyu söyler ama kadın asla bunu yapamaz.

olmuşla ölmüşe çare yok derler dua et bir şey yaşamamış olsunlar.

sende evlenmeyeceksen o kıza elini sürme gençlik şu an uçurumun kenarında. ALLAH sonumuzu hayır etsin.

Hocam bence evlenecekse de el sürmesin. zaten evlenince atış serbest

• Hocam tecrübelerime göre bir kız sadece öpüştüm dediyse sadece öpüşmemiştir. Çünkü bir olayı erkekler abartarak kızlar ise iyice küçülterek anlatır genelde. Ama yine de günahını almayayım. Sen her türlü ciddi düşünme kafana göre takıl. Bu olasılığı da hesaba katıp

• Ben olsam bunu öğrendikten sonra yavaş yavaş geri çekilirdim. 17 sindeki bir kız 27 sindeki bir erkekle eğer sevgili olmuşsa bence hata etmiştir ve eğer hata ettiyse kusura bakmasın her hatanın bir bedeli vardır. Ben o bedeli bölüşmezdim.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.