Ulan burada zafer diye dolananların hiçbirisi imza vermedi mi? |
17:20 itibarıyla imza sürecinde son durum: (7. sayfa)

-
-
Kız konusu ayrı. Güzel kızlar için dalağımı keserim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erbakan kendisinden bekleneni yaptı ve Cumhur'a katıldı, İnce de millet'e katılacak.
Sinan Oğan'a tuzak kuruluyor çünkü biliyorlar meydana çıktığında önünde duramazlar
imza alamasın diye bu adaylar çekilecek kendinize gelin yahu!
Ramak kala 100 bini görecek herhalde İnce. Beklentinin çok altında kaldı. Bu şekilde muhalefet falan olamaz.
İmza işi onu belirlemez. İnce şu an Millet İttifakı'ndaki tüm partilerden daha iyi muhalefet yapacak potansiyele sahip. İmzayı teşkilat toplar. Bugün imza vermeye gitmeyen seçmen aday olduktan sonra oy vermeye gider. Çok yanlış düşünüyorsunuz.
-
biz ailecek imza vermedik, muharrem ince, erkan trükten ve sinan oğan için imza vereceğiz... son güne bırakıyoruz, iş güç öyle yılmış durumdayız ki son dakikaya kadar beklesin imzalar, 100 bin dolmaz ise gider atarız imza.
yoruldum anasını ya, valla bıktık siyasetten politikadan, bazen diyorum ki keşke daha beter olsak, bu millet bunu hakediyor. ulen almanya bir ara başkansız kaldı ve hiç bir şey hissedilmedi bile, başkan var mı yok mu ülke hükümetsiz bir kaç ay hiç sorun yaşamadı bile.
merkelin görevi bırakma konuşması efsane idi, helal olsun kadına, birde bizdekine bak, o giderse ülke yıkılırmış peh, onun gitmesiyle yıkılıyorsa o zaman zaten yıkılmış sayılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4E635E7 -- 24 Mart 2023; 18:30:39 > -
Haftasonu rahat geçer 100k oyu.
eskiden standatlarda bile toplanıyormuş imzalar kabul ediliyormuş, şimdi seçim kurumuna gitmek şart olmuş oylar ondan düşük kaç kişi rahatını bozar gider izin alır allah aşkına fanı olması lazım hafta sonu çoğu rahat aşar .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mart 2023; 20:26:40 > -
İnce bu yalnızlığı kendi seçti.
İnce’nin milletle birleşme harici atacağı her adım kendi siyasi hayatının sonunu getirir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet ittifakından çok daha güzel dans yapar, küfür eder diyecektin dimi,dilin pardon klavyen sürçtü
En azından dili her gün 5 kere sürçmez. Buna eminim. Daha iyi muhalefet yapacağını da adım gibi biliyorum. KK'nın yıllardır yapamadığı ne varsa 5 senede yapar. İnşallah kazanamasa bile ana muhalefet olur da hep birlikte görürüz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Refah kendinden beklenen omurga haraketini yaptı sıra incede.
Selam, dün vakit ayırdım ve imze vermeye gittim. Fakat sadece seçmen kütüğümün bulunduğu ilçenin YSK bürosundan imza verebileceğimi öğrendim ve veremeden geri döndüm.
Oysa İstanbul Bahçeşehir de oturuyorum ve Esenyurt YSK bürosu sadece 1 km mesafemde, ama ben 10 km ilerideki Başakşehir YSK ya gitmem gerekiyormuş.
Bu işin daha kolay yolu olmalı idi bence, mesela e-devletten cep telefonu sms sifre onaylı felan da bu işi yapılabilmeli idi. Hafta sonu açık olmalı idi.
-
Dili günde 10 kez şürçsün, küfürbaz olmasın, ehliyeti ve liyakatli olması bizim için yeterli,dans yapması şart değil
İmzalar dansöz inceye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah herkese sizin umudunuzdan nasip etsin. Diyecek başka bir şey yok. KK gibi enerjisi düşük bir adam ile güzel bir kampanya yapıp seçim kazanılabileceğini düşünmek gerçekten büyük bir umut örneği.
Kaldı ki ittifak olmasa CHP'nin oyu yine at gözlüklü seçmeninin oyudur. Yani %24. Bu ülkenin gerçeği bu. Bunu da unutmayınız. İnce bunu dağıtan adaydı.
-
- turda oyum inceye , eğer 2. tura kalamazsa o zaman KK ye oy veririm. İlk turda kk ye asla oy vermem.
-
100 bin olmuş.
Muharrem İnce: 96 bin 193
Muhammed Ali Fatih Erbakan: 69 bin 149
Sinan Oğan: 55 bin 251
Doğu Perinçek: 19 bin 260
Yakup Türkal: 2 bin 363
Erkan Trükten: 1454
Tevfik Ahmet Özal: 969
İrfan Uzun: 627
Halil Murat Ünver: 351
Hilmi Özden: 286
Davut Turan: 92
-
Sinan Oğan'da bulacak gibi .Perinçek sol kulvardan atağa kalkabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X