Şimdi Ara

17:20 itibarıyla imza sürecinde son durum: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
1
Favori
6.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sen sandik basinda neyi bekliyordun ki? Sandiklar acilinca 1 saatte sayilir ve oylar cuvallara konarak YSK'ya gonderilir. Kendiniz de inaniyorsunuz bu yalanlara. Islak imzali cetele ciktiktan sonra neyini beklediniz hocam sabaha kadar? Arada 11 milyon oy fark var, Ince kaybetmis, ben Ince'ye oy verdim elimizde cuvallarla ortada kaldik diyen cahiller once oy sayimi nasil yapiliyor bir anlasin! Butun mesele cahillikten geliyor zaten. Oylarin sayimi 1 saatte bitiyor, 1 saatte! Onlari girmek sabaha kadar suruyor!

Senin elinde beklettigin cuvalin icindeki oylar zaten sayildi, daha bunu anlamayan bir halka gercekten Muharrem Ince cok!

• Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

Malesef öyle. Emine Ülker Tarhan 30 bin oy alıp boşuna siyaseti bırakmadı. Zafer partiside ülkücüleri dışlayıp, sırtını bunlara dayadı. Sonuç ortada.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 23 Mart 2023; 18:28:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haftaya ince: "100 bin imzayı geçebilseydim en az yüzde 80 oy alırdım."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinan Ogan verdim imza alternatif iyidir bu ülkede türk milliyetçileri de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

Sabaha kadar bekledim diye bir cümlem yok.Elimde cuvalla da beklemedim.İlk defa da sandıkta görev almadım.İlk başta herkesi cahil kendinizi ultra zeki sanmanız kimin cahil olduğunu gayet net ortaya koyuyor.Senin gibi bir zihniyet bu ülkeye akp den daha tehlikeli.Seni cahilliğinle baş başa bırakıyorum.İnce ince takılırsın.

• kuzeyogi kullanıcısına yanıt

Harbiden elinizde çuvallami beklediniz hocam ?

• İnce zaten kafadan %60 almayacak mı? Akpliler öyle diyor. Herhalde akplilerde oy verecek.

• Elinde çuvalla ne beklemesi hocam.Akıl var mantık var.Sandık görevlisi sabah sayımdan 1 saat önce gelir,pusulalar çartlar çurtlar sayılır mühürlenir akşam sayım 1 saat sürer sürmez ıslak imzalı tutanağı alır gidersin.Çuvaldan kime ne.Önemli olan ıslak imzalı tutanak.Islak imzalı tutanakta ysk ya teslim edilir işin biter.Biz bu süreci daha tamamlamışken tv ye çıkıp adam kazandı demek nasıl bir etik değerdir.Daha sayılmamış oylar varken ortada yoktu.

• 17:20 itibarıyla imza sürecinde son durum:

yalova seçimlerinde ysk da nöbet tutan adam kendi seçiminde adam kazandı dedi.Bunu sorgulamayıp elinde çuvalla mı bekledin demek apayrı bir boyuttur.

• 2.günde bile 100 bin barajını geçemedi ince trolleri üzgün ağlıyorlardır malum parti muhalefettin oyları bölünsün diye illaki incenin adaylığına imza kampanyasında destek verecektir ama fatih altaylı yayınında yüzde 30 oy alacağım seçimi kazanacağım diyen ince daha 2 günde 100 bin imzayı toplayamıyor yüzde 30 oy demek aşağı yukarı 15 milyon seçmenin oyu demek biz o yüzden incenin trollerine hayal dünyasındasınız diyoruz ama anlamıyorlar şimdi bu adam oy bölmekten başka neye yarıyor inceci tayfa artık oturup düşünsün sosyal medya aleminin gerçekleri yansıtmadığını ya açı reçete ile öğrenecekler yada yol erkenken akıllanıp yola gelecekler bakalım kararları ne olacak gerçi bunlar bir ara zafer partisi trolü olup ümit özdağı da destekliyorlar idi malum kendisi şu an düşüşte illaki başka birini bulurlar ama şunu anlamaları dileği ile bu seçim aday şımarıklığına girme seçimi değil bu seçim ya bu ucube rejimin sonu yada bu ucube rejimin devamı için oy verilecek ne yazık ki bir avrupa ülkesi değiliz o yüzden aday seçemiyoruz açı reçete orta doğunun gerçeklerinde olan bir ülke de yaşıyoruz artık bunun farkına varıp karar verin sonucunda Kk seçimi kaybetse bile ona bir şey olmayacak asıl olan vatandaşa millete olacak sonra ağlamayın ekonomi özgürlük yaşam hakkı diye arttık inat etmeyin vaz geçin şu şımarık takıntılıktan lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 23 Mart 2023; 19:50:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mylevi M kullanıcısına yanıt
    İşte bunu anlamiyorlar. Neymiş Rte en iyi zamaninda %52 almış yahu iyi de adam bunu ilk turda alıyor. Geri kalan %48 oyun Kılıçdaroğlu'nun sanıyorlar, öyle bir dünya yok
    Maksimum %30 oy alan chp bu %20 açığı nasıl kapatacak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

Ulusalcı = Boş teneke

• EzioAuditoreDaFirenzee kullanıcısına yanıt

Valla kardes sorgulama, umarim Ince giremez secime. Bosver, bizim halk darbe yemeden anlamiyor iste, ha Erdogan ha Kilicdaroglu, iki durumda da darbeyi yiyecekler. Biz de o zaman dalga geceriz bosver, keyfine bak.

• 100.000 imzanın toplanma süresi bir şey ifade etmez. İnce mitinglerini yapsın, halkla bir araya gelsin. Ondan sonra oy oranı belli olur.

Adamın %30 dediği oran ilk turda hedeflediği oran. Şu an o kadar oyumuz var demedi.

• nk061 kullanıcısına yanıt

%30 oy 15 milyon oy yapar imzadan bir çıkarım yapılabilir , erbakanın arkasında bir rüzgar vs yok adamın sadece teşkilatı iyi aynı gidiyorlar imza toplamada

• Ayrıca millet çalışıyor. Hafta sonu gelsin de görelim. Tanınan bir zaman var. O zamanın sonunda görelim.

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Fatih Altaylı yayınında ilk gün 100 bin imzayı alırım ve cb adayı olurum diyordu sen ciddimisin seçime 50 gün kalmış şurada yüzde 7 barajını bile geçemez ince alacağı oy yüzde 2 ila 3 arası olur olur ise hatta seçime kadar azalabilirde lütfen gerçekleri konuşalım rüya ve hayalleri konuşmayalım artık bu arada Fatih erbakan ile kapışıyor ince farkındamasın bilmem umarım erbakan şunu 100 bin imza yarışında geçerde belki aklı başına gelir yada gene alay konusu olup seçime dahil olur adam alay konusu oldu deriz bizde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • harce74 kullanıcısına yanıt

Adam ülke gerçeklerinin farkında. Katılacağı ilk seçimde %30 alamayacağını o da biliyordur ama siyasilerin işi bu. Özal bile %30 oyum var diyor. Bunlar klişe haline gelmiş basma kalıp cümleler.

Ben İnce'nin bu ülkeyi ne Cumhur ne de Millet İttifakı denen ne idüğü belirsiz gruplara bırakmayacağını düşünüyorum. Seçimi kazanır kazanmaz bilemem ama bundan sonra Türkiye'nin siyaset arenasında her daim var olmasını istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.