"hepsi bekledi" Yalanına... Şu adamın forumda barınması utançtır. Bu kadar aleni halk düşmanlığı yapılmamalı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 23 Mart 2023; 23:11:24 > |
17:20 itibarıyla imza sürecinde son durum: (6. sayfa)

-
-
senimi kırcam çoğu diye düzeltiyim sosyal medyada ,dh de gördüğüm manzara buydu yalanım yok yok hatta karısıyla kaçırıldılar akpliler işkence yaptı iddaları bile dolanıyordu ay ne geceydi
adam kendi seçmeninden yılıp şizofren dedi haklıydıda yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mart 2023; 17:9:53 > -
Senin yazdığına niye kıralayım ki? Ne yazdıysan arkasında dur. Kendisi çıkıp konuşmadığı, kendisi için çalışan milyonlarca insana teşekkür etmediği gibi kendisi için endişelenenlere şizofren diyerek kantarın topuzunu kaçırmıştır. Normal bir ülkede o günden sonra toplum karşısına çıkamazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 23 Mart 2023; 23:14:45 > -
1 milyon oya sahip çıkacak adam 12500 sandığa gözlemci koyardı. Partiye kimse laf etmiyor. Varsa yoksa İnce sahip çıkmadı oldu adı. CHP sahip çıkmadı o 1 milyon oya!
Atı alan Üsküdar'ı geçtiyi de 2016 referandumunda dediler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 24 Mart 2023; 0:11:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam imza toplayamadi 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
KIZ Ampulcü Kerimcem evden çık git bi imza ver birisine
Forumda zaferci ve memleket partililerin çoğu sahte diyince kızıyordunuz. Bir tane imza veren yok.
-
Muharrem İnce'nin az imza toplaması oyunun az olduğu anlamina gelmez. Ben en az %5 oyu olduğunu düşünüyorum hatta supriz yapip %12 felan yapabilir.
Muharrem İnce'nin partisi dandik maalesef partinin adını bilmeyenler var. Mesela Muharrem ince dsp'nin başında olsaydı çok rahat toplardı.
Ayrica chp'den ayrılırken partinin ağır toplarını kendine çekemedi.
Meral Akşener Mhp'den ayrılırken bunu yapmıştı ama
Ben Oğana imza attım umarım 100k buluruz. Aday farketmeksizin İnsanlar imza atmaya çekiniyor.
Ampül insanları çok fena sindirmiş.
Erbakan ve İnce kesin 100k bulucak gibi duruyor.
İnce ve Erbakan'ın 100 bin imza toplayacağını düşünüyorum.İnsanların T.C kimlikleri,ad ve soyadları belliyken siyasi bir olaya karışmak istememeleri doğal karşılanmalı.İnsanlar imza verdikten sonra başlarına birşey gelmesinden çekiniyor olabilir.
Gerçi 100 bin imza toplasalar bile fazla bir oy alacaklarını düşünmüyorum.
-
Ben ince oyu sahip çıkmadı demedim ki parti sahip çıkacak. Fakat " %50+1 seçim sisteminde kimse kimsenin oyunu bölemez millet matematik bilmiyor "demesi ne kadar doğruysa 5 sene önce fark 11 milyon demesi de o kadar yanlış. Ben ilk turda İnce'ye vermedim ama 2.turda verirdim mesela
Memleket ve Refah Partisi hafta sonuna odaklanmış durumda
Hafta sonu bu iş biter kafasındalar
doğru herkesin işi var gücü var hangi patron izin verir imza atmaya gitmeye,bu atanların çoğu üni öğrencisi,rahat kendi işi olanlar yada işsizler.
-
Lol ben aday olsam daha fazla alırım muhodan, hele 2018’de chp beni aday gösterse seçim 2.tura kalırdı.
Senin en az 10 tane kasedin vardır
Benim kasedimi kim napsın, önemli bir insan olmadığım için dikkat etmedim öyle şeylere.
O zaman muharrem'den nasıl fazla oy alacaksın?... Muharrem 3-4 kez vekil oldu CHP başkan adayı oldu Sinan Ogan mv oldu ve tv'lere tartışmalara katılıyor... Halk tanımadığı kişiye neden oy versin ki
Fatih Erbakan boşu boşuna imza attırdı millete, cumhura sözünü kabul ettirmiş oraya katılmışlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 24 Mart 2023; 16:27:1 > -
Benim temiz yüzüm ve karizmam insanların oy vermesi için yeterli.
Karizma mı?
Kız mevzusu icin bile konu dışındakilere yalwaran adamsin omg sbsjsossjsbsbxkxoxb
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X