Şimdi Ara

16 yaşındaki genç eli kız arkadaşına dokunan yolcuyu döverek öldürdü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
2
Favori
23.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
209 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kurtlar vadisini izleye izleye böyle oluyor işte.

Televizyonlar bu tarz mafya dizileri ile genç nesle %100 yanlış şeyleri empoze ediyor.

Sonuç: "racon kesmeyiz, kafa keseriz" sözünü örnek alan bir nesildir işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • strategen kullanıcısına yanıt

"ateş olmayan yerden duman çıkmaz." demiş atalarımız.

olayın görüntüleri doğrulansa bu sefer "adamın akli dengesi yerinde değil" diyerek yine kıza küfredersiniz.

sizin olayları tek pencereden bakmanız açıkça kadın düşmanlığınızı belli etmiş oluyorsunuz....

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

düşünceme saldırı ya da farklı düşünmedim burası forum konuşma tartışma ortamı fakat sadece şunu dbilin

Kurtlar vadisinin bir bölümünde cerrahpaşalılardan birinin kafasının kesilmesi sahnesi var o günün ertesi gününde liselerde neler olmuştur ya da kaç kişi bu repliği tekrarlamıştır

sokak röportajlarından birisinde denk geldim izledim aynen konuşma şu

roportaj yapan adamın sorusu: hayatta kimi örnek alıyorsunuz kim olmak istersiniz???*

cevap veren : polat alemdar

roportaj yapan adam : neden?

cevap veren : istediğinin kafasına sıkıyor kimse gık diyemiyor vs....

şu anda tvler resmen beyin yıkama operasyonu yapıyor yıllardır devam ediyor gazetecilerde buna ses çıkarmayıp kimi bu örnek olacak tv yayınlarına poh pohlayıp allayıp pullayıp övme derdinden bütün bunlar planlı

bahsettiğiniz temel eğitimi verecek olan Ana-Baba sabah müge anlı izleyip dedikodu , haset fesat programları izlerse çocuğuna bunu aşılar baba dediğimiz karakter elinde balta ile diriliş ertuğrul izleyip milliyetçilik vs..... akımına giderse bebe de bu olur

Olay tv de bitiyor ben susam sokağı ile büyüdüm bir nesil de demet akalınla --- hadise ile büyüdü bilmem anlatabiliyor muyum

Altına imzamı atarım.

TV deki tüm programlar halkı kin ve nefrete yöneltmeye dönük. Seçilmiş. Rezillik dolu...

Evet16 yaşındaki cani suçludur burada. Ama asıl suçlu kim? Onu düşünüp iyice irdelemek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 2 Eylül 2020; 22:6:3 >

• ben 26 yaşındayım ve şu zamana kadar başkasının sevgilisine öyle durduk yerde sarkıp başıma bela alacak kadar alçalmadım ya da otobüste kadın kız fotoğrafı çekecek kadar da...

ben erkek halimle bile Türkiye zamanlarımda benden yaşça büyük abazanlar tarafından tacize uğradığım çok oldu fakat hepsi ağızlarının payını aldı. hadi ben erkeğim. bana yapılacak en ufak yanlışlıkla affetmem ama kadınların duyguları erkeklerden çook farklı....

Türkiye'deyken İsviçre'deki gibi rahat olamıyorum. özellikle toplu taşımalarda. zaman zaman arkamı dönerim...

ha kıza bu denli yargısız infaz yapanlar zihniyeti ile daha çok özgecanlar, pınar gültekinler, emine bulutlar hatta münevver karabulutlar katleder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 2 Eylül 2020; 21:12:26 >
  • 16 yaşındaki genç eli kız arkadaşına dokunan yolcuyu döverek öldürdü

Bu atar gider yapan dizilerden yabancılarda pek yok misal. Aksiyon farklı kekoluk farklı demek...

• YananGülYoldaşlığı Y kullanıcısına yanıt

16 yaşındaki genç eli kız arkadaşına dokunan yolcuyu döverek öldürdü 

Ben öyledir veya değildir demedim ki zaten. Kesin bir yargı belirtmedim ki? Kesin yargı belirten sensin.

Daha ortada kesin bir durum yok iken;

1- Kesinlikle adam suçludur diyenler : Meriçtir, Feministtir.

2- Kesinlikle adam masumdur diyenler: Kadın düşmanıdır.

Ben bu iki gruba da girmiyorum. Çünkü ikisini de iddia etmiyorum. Sen ise birinci gruba giriyorsun.

"ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diyorsun da sana söyledim zaten bazı olası senaryoları:

1- Yanlışlıkla bir temas olmuş olabilir

2- Kıza başkası dokunmuştur, suç adama kalmıştır

3- Kız iftira atmış olabilir.

Ya da

4- Adam gerçekten kötü niyetle bir harekete kalkışmıştır.

Bu kadar olasılık var iken yargısız infaz yapmak yanlıştır diyen benim; kesinlikle adam suçludur diyen sensin. Fakat nasıl oluyorsa "tek pencereden bakan" ben oluyorum?!! Mantığın bittiği nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategen -- 2 Eylül 2020; 22:14:49 >

• şimdi ben farklı taraftan bakacağım olaya;şöyle ki bu katil;yaş itibari ile muhtmelen " ÖĞRENCİ " sıfatını taşıyaraka bir okula gidiyor yada gidecek yaşta;veya hali hazırda bir okulda öğrencidir...

ama kamuoyunda bir öğretmen çıksa şuna bir tane çaksa;medya da-basın da öğretmen linç edilip; "çocuk" döven cani öğretmen olarak ilan edilir mi edilmez mi?

hah işte şimdi görün öğretmenler ne türden insan oğulları ile sınıflarda baş başa kalıyor - kalabiliyor...

2 tane sabıkalı öğrencim oldu;bu yaşanan olaya benzer şekilde; birisi adam bıçakladı;Allah'tan adam ölmedi de ucuz yırttı,keza diğeri de adam dövdü,dövdüğü adam yoğun bakıma girdi neyse ki ölmedi; bu çocuklar 3-5 ay da çıkıp OKULA da geri döndü....ve yaşları tabi ki 18 yaş altındaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 2 Eylül 2020; 22:17:40 >
  • Kafasız gerizekalı angut işte ne olucak, İçerde ömrü çürürken sevgilisinin başkasıyla olan resimlerine gizlice soktuğu telefondan bakar bakar akıllanır belki

• ghostiki kullanıcısına yanıt

İyi de, bu öğretmenin vazifesi değil ki? Dayak atmak gibi bir yaptırım gücü de olmamalı. Polis bile kafasına göre birilerini dövemez hukuken.

• Sen de mi öylesin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belasını versin böyle köpeğin.Bu nasıl 16 yaşında genç böyle hayvan gibi vücudu var.Akşam haberi ilk gördüğümde kan beynime sıçradı.Gerçekten çok iğrenç canice bir haber.İnşaallah bu adamın ailesi de en az bunun kadar kindar bir ailedir de bu iti bir gün yaşatmasınlar hapiste.Böylelerinin aldığı nefes haram.Amerikada olsa polisler tutuklarken bunun kolunu bacağını bir tarafına sokar.Taşla kafası ezilerek idam edilmesi gerekir bu caninin.Yazık değil mi şu adama.Ailesine Allah sabır versin Allah kimsenin başına vermesin.Tahammül edilecek bir olay değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: strategen

İyi de, bu öğretmenin vazifesi değil ki? Dayak atmak gibi bir yaptırım gücü de olmamalı. Polis bile kafasına göre birilerini dövemez hukuken.

bakın şimdi anlaşılmayan nokta şu; bu adamlar ciddi sorunlu hatta İNSAN öldürebilecek kapasite de potansiyel de tehlikeli adamlar;öğretmenlerin bir çoğu zaten korkar;bulaşmaz-öğretmeni de gelir vurur-bıçaklar...

benim demek istediğim bu tür adamlarla baş başayız; ama sen ola ki bir tokat atsan ortalık yıklıır;medyası ayrı-hakimi -davası ayrı....

Benim hayat Felsefem herkese anladığı DİLDEN konuşacaksın...

bugüne kadar hiç öğreni tokatlamadım..dövmedim...ama bazen DÖVDÜRENE de bakmak gerek...acaba ne oldu da bu adam çileden çıktı? hayatta hiç bir şey sadece siyah yada sadece Beyaz olamaz...ara renkler var...sorgulamak-empati kurmak lazım..

• Fakir bir milletiz, bu serefsizleri yasatacak kadar zenginligimiz yok. idam şart! Tecavuz, adam oldurme, nitelikli dolandiricilik gibi suc isleyen ve su goturmez kanitlarla bu yaptiklari kanitlanan herkesi idam etmek gerek. Bunlar bi sekilde donup dolasip tekrar bu yaptiklarini tekrarliyorlar, bunlari senelerce besleyip tekrar piyasaya salmanin mantigi nedir?

• Dediğinizi anlıyorum ama öğretmen-öğrenci ilişkisinde, bu ayrım mecburen siyah-beyaz olmak zorunda. Aksi halde o aradaki grinin kararı neye göre verilecek? Herkesin gözü aynı şekilde görmüyor maalesef.

• Bunlara ambaş diyoruz kız için herşeyi yapan kişiler bunlar sen hapse gireceksin kız bir ay sonra unutacak seni başkaları ile oturup yiyip içecek eğlenecek hatta gruba girecek sende mal gibi dört duvar arkasın'da çok pişmanım diyeceksin bütün ömür o leke sicilin'de olacak çıktığın'da bile hayatın çok zor olacak annene babana yaşattığın acı'da cabası

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Anne babasına da acımıyorum. Adam gibi yetiştirememişlerse, onların da suçu var.

• Kınamak istemiyorum. Kısa ve net yazmak lazım. Kasten adam öldürmek den muebbet i var. Yaşından ötürü müebbet almaz. Ama 20 yılı var garanti. Onunda 3/2 sini yatar. Rahat 10-15 senesi var. Bolca içeride düşünsün şimdi. Hayatının en verimli çağlarıni 4 duvar arasında pişmanlıklar içinde yaşar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.