Şimdi Ara

16 yaşındaki genç eli kız arkadaşına dokunan yolcuyu döverek öldürdü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
2
Favori
23.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
209 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız buna boynuzu takar. Artık yeni sevgilisiyle ziyaretine gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

Kız buna boynuzu takar. Artık yeni sevgilisiyle ziyaretine gider.
    Kiz ne yapacak sanki katil yolumu bekleyecek.

Askerde kız için intihar eden askerin ardından bölük komutani 'kizin *** bosmu duracak' olan çocuğa oldu demişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş "namus temizlemeye" gelince erkek ama küçük bir "kedicik" gibi arkadan silahla saldırmayı biliyor

• Öfke ile kalkan zararla otururun birkez daha vücut bulduğu hâli.

Kasten adam öldürme suçlarına kolay kolay af gelmiyor, mahalleden bir genç zamanında kasten insan öldürdü ve 32 yıl aldı ve hala çıkan aflara rağmen içeride yatıyor çünkü kasten öldürdü her suç af kapsamına girmez. En ağır cezayı alsın, resmen rezillik, katliam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 2 Eylül 2020; 18:44:54 >
  • Siz şimdi kızın başkası ile evlenip mutlu mesut bir hayat süreceğini mi düşünüyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Öfke ile kalkan zararla otururun birkez daha vücut bulduğu hâli.

Kasten adam öldürme suçlarına kolay kolay af gelmiyor, mahalleden bir genç zamanında kasten insan öldürdü ve 32 yıl aldı ve hala çıkan aflara rağmen içeride yatıyor çünkü kasten öldürdü her suç af kapsamına girmez. En ağır cezayı alsın, resmen rezillik, katliam.

Yaw he he diyip geçiyorum

• Yenge ortalık malı oldu karşiim. Sabunu düşürmezsin umarım.

• İşte hayal ettiğim ülke, torunu yaşında kızı ellediği iddia edilen adamın daha reşit bile olmayan kızın sevgilisi tarafından öldürülmesi. Tebrikler artık ortadoğu çöplügünün sıradan bir üyesisiniz.

• Umarım içerde intihara sürükleyen kadar taciz ederler

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    ne yapacak kız kaç sene yas tutacak? 1 sene 2 sene? kız da muhtemelen çocukla aynı yaşlarda ve ne istediğini bilmeyen tiplerden. şimdi üzülmüştür korkmuştur ama en fazla 1 seneye unutur hala ergen sonuçta. gerçek anlamda düşünmeye başlayınca da başkalarını bulur ve çocuğu unutur

• YananGülYoldaşlığı Y kullanıcısına yanıt

Olayda gerçekten ne yaşandığını bilmeden, adamı sapık ilan etmen senin safkan bir meriç olduğunu gösterir.

• çatlak şanzel mi biri vardı armağanın programında 17 yaşında doktoru silahla öldürdüğünü anlatıyordu 7 sene sonra mı ne çıkmış buda öyle bi ceza ile çıkar kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

bu memlekette ki olan 100 adli olayın 70 inin sebebinde toplumu psikolojik olarak tüketen, yönlendiren yazılı ve görsel medyanın payı vardır insanların bilinç altına yıllarca mafyatik sevda dizileri işlenerek böyle ruh hastası bir nesil meydana getirdiler

yıllarca dini kendine oy toplamak için kullanıp ülkeyi felakete sürükleyen siyasetçilerle dinden ve ülkeden nefret ettirmeye çalıştılar

kısacası bunlar aslında planlı olan şeyler

bir gurubu kullnarak insanların manevi değerlerden nefret etmesi diğer bir gurubu kullanarak insanların toplumda huzursuzluk çıkarması diğer bir gurubu kullanarak ise ülkenin işe yarar kesiminin dışarı kaçması sağlanıyor ardından ülkenin dışarıdan göç alması sağlanarak demografik yapı ile oynanıp ülkenin içinde yaşayan kesiminin millet bilinci ortadan kaldırılmak isteniyor

şimdi konuyla alakası olan kısım medya kısmı diğerleri konuyla bağlantısı olan kısımlar

Bunun nedenlerine inecek olursak emin olun en son dizi ve filmler gelir hocam. Dizi ve filmleri savundugumdan değil ama sorunun çıkış kaynağını goremediginizi düşünüyorum. Çünkü sorunların kaynağına inemedikten sonra ne yaparsan yap o sorun çözülmez. Dizi ve filmleri kaldır, yazılı/yazısız medya vs her ne varsa kaldır yine sorun çözülmez. Ayrıca ne gösterecek yahu bu dizi ve filmler? Benim hayatıma benzer hayat yaşayan insanların hayatını mi filme/diziye çekecekler? Kimse izlemez ki? Ayrica sorun diziler, fimler olsaydi Avrupalı milletler çoktan birbirini asip kesiyordu ama gel gelelim ki öyle değil. Hatta tam aksi, birbirlerine genel anlamda saygılilar. Türlü türlü konu ve senaryo içerikli yapımlar batıdan çıkmıyor mu? Bu adamlar izlemiyor mu bunları?

Sorunun çıkış kaynagii eğitimdir. Eğitim deyince de aklınıza okul gelmesin. Eğitim ailede başlar ve ömür boyu süren bir süreçtir. Bir şey daha söyleyeyim: 0-6 yaş arası; çocuğun ileriki hayatını sekillendiren hayattaki en önemli, kritik zaman aralığıdir. Bu zaman diliminde anne babalar çocuk için uygun rol model olmayi beceremezse çocuk da gider kendine rol model olarak filmden bir tane mafya babasi seçer, köşe başı bekleyen ağır abileri, bilmem neyi seçer. Çocuk kitap açıp da öğrenme gerceklestiremiyor çünkü. Öğrenmelerinin çoğu sosyal öğrenme vs. temelli oluyor.

İnsanlar çocuk yapmadan önce bir oturup düşünmeli. Ben eğitim seviyesi iyi biri miyim (diplomadan bahsetmiyorum), ben çocuğumu güzel bir şekilde yetiştirebilir miyim, vakit ayırabilir miyim?
    Çocuğunla vakit geçirmelisin. Annesiyle vakit geçirmeli. Aile olarak beraber vakit geçirmelisiniz, birlikte eğlenceli aktiviteler yapmalisiniz. Çocuğa neyin yanlış neyin doğru olduğunu fırsat buldukça öğretmen gerekir. Ama insanlar ne yapıyor? Çocuğu yapıyor sonra çocuktan bir haber. Diyeceksin ki aileler şimdi vızır vızır çocuklarını okula götürüp getiriyorlar. Bizim zamanımızda yoktu. Onun sebebi çocuğumun başına bir sey gelir düşüncesi genelde. (Ki haklılar da) Ama bu ailelerin kaçı haftasonunu, sadece çocuğuna ayırabilir bana söyler misin? Ee hocam çocuk bir kasettir, ne verirsen alir.

Bu arada düşüncene saldırı olarak algılama dostum, amacım tartışmak değil. Benim görüşlerim bunlar yani.

Yazı özeti: İnsanlar; kişiliği sağlam, ruh sağlığı açısından sağlıklı, doğru ile yanlışı ayırt etmeyi öğrenmiş, evrensel ahlak değerleri ile donanmış çocuklar yetistirirse o çocuklar büyüyünce nereye çekersen oraya gelen bireyler olmayacaktır. İsterse en psikopat filmi izlesin, onu değiştirmeyecektir. Film bittiğinde filmde anlatılanlar da son bulacaktır. O bir filmdir, bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 2 Eylül 2020; 19:50:57 >

• Böyle, bana dokundu, bana elledi diye erkek arkadaşını kıskandırmaya çalışan namuslu bacılarımız var. Selam olsun onlara.

• strategen kullanıcısına yanıt
    biri sizin bir kadın yakınınıza bir el atsa, hatta bu "el atma" işini daha da ileriye götürse; kadın yakınınız tepki gösterse ve bu olay haberlere çıksa sizinle aynı fikri paylaşan üyeler burada bayan yakınınız hakkında tacize uğrayan kıza yazdıklarını aynen yazsa?

şu "bana ve yakınıma dokunmayan yılan bin yaşasın" tarzını bırakmalısınız... çünkü yarın sizin veya bayan yakınınızın başına gelmeyeceğinin garantisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 2 Eylül 2020; 19:1:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE

ne yapacak kız kaç sene yas tutacak? 1 sene 2 sene? kız da muhtemelen çocukla aynı yaşlarda ve ne istediğini bilmeyen tiplerden. şimdi üzülmüştür korkmuştur ama en fazla 1 seneye unutur hala ergen sonuçta. gerçek anlamda düşünmeye başlayınca da başkalarını bulur ve çocuğu unutur
    Orası tabi öyle de ama rahatça yaşayabilecek mi? Kurusıkı kabzası ile adam öldüren kişi, bu kıza mutluluk mu dileyecek?

• 120205044 kullanıcısına yanıt

idam

• Lan olay evimin karşısında annemin her gün kantinine gitmek için dolmuşa bindiği durakta olmuş bilen bilir orası zafer plaza nın alt tarafı . Ulan can güvenliği miz yok ulan bu lavukların hepsi bu dini yanlış anlatma muhabbetleri yüzünden bu hale geldi ... Partinin nin cahil bırakması sonucunda geldi 6 ay sonra askerim Allahım aklım annemde mi kalsın görevimi mi yapayım benim başıma gelse ben öldürsem suçluyum dimi şimdi . Başka bir olayda bir abiye bu konuyu anlattığımda hiç bulaşmazsan sorun olmaz demişti haklı bulmuştum . Şimdi o abi yine burda ise ben bu adamı, dolmuşta kız arkadaşınıneline elim deydi diye bana vurmaya kalksa ve öldürsem yoksa o beni öldürecek suçluyum dimi şimdi ben ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KwasRegaL -- 2 Eylül 2020; 20:6:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delimi

idam

adalet yoksa idam da olmasın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.