Şimdi Ara

16' jant cok yorarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.4 doch lpg'li hyundaı getz aracım var.
    14" jant ve lastık ıle kullanıyorum.
    16ya gecıs yaptıgımda sürüsümde konforumda yakıtta cok barız fark yaratırmı 14'e gore ogrenmek ıstedım.
    Aracı cok yorarmı acaba?

• O araç 16 inç jantla yürümeyebilir. Kapı içinde etikette önerilen jant ve lastik boyutlarını inceleyin. Öneriliyorsa uygun lastiği aldığımızda sorun yaşamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yormak ney

Ofsetli olmayan 16 jant kullanabilirsin 195-55-16 yada 195-60-16 jant geniç ise lastik kapatmaz

Düşük yanak ve pahalı lastiğin olacak

Konforunu etkiler tabi Yakıtıda

İlla jant alacaksan 15 lere bak lenso light bulmaya bak yakışşır getze

• O arabaya 16 fazla bence ama eğer olanağınız varsa eski lastik ve jantları saklayın beğenmezseniz geri dönersiniz... 16'ları takınca yanaklar küçülecek konfor bayağı kötü etkilenir, yol tutuş deseniz, getzden ne denli yol tutuş beklenir bilemiyorum... Şunu da söylemeden geçmeyeyim en iyi araç sahip olduğumuz araçtır.

• Porshe jantlar ilgini cekti bayagi porshe bakacagim 15 bakayim o zaman hem lastiktede cok para bayılmamıs olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Bugun Porsche jantli gri bir getz gordum cok guzel duruyordu

• 1. Beş yaşında kız çocuğuna 42 numara davulcu kundurası giydirmiş gibi olursun.

2. Km/saat göstergesi doğru ölçüm yapmaz.

3. Yanakları geniş lastik her şeyi bozar, yanakları dar lastik ise zaten olmayan konforu yerin dibine sokar.

4. Yakıt tüketimi artar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16''&18'' jant yardım??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6 yıl kullandım Getz i. Getz zaten sert süspansiyonlara sahip ve mümkün olduğunca yumuşak lastikle sürülmesi gereken bir araç. 16" ve ince yanak haliyle sert spor lastik takarsanız böbrek taşı düşürecek kadar sertleşir acaç. Oluşabilecek terim sesleride cabası. Denemeyin bence. Michelin veya Noikan gibi yumuşak lastiklerle maksimum konfor ve performansı alırsınız. B sınıfı şehiriçi bir araç beklentiniz yüksek olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: H@$@N

Bugun Porsche jantli gri bir getz gordum cok guzel duruyordu

Gaza getirme adamı

• Yorar, bence 15'e geçin. O araç için 16 fazla. Hatta türkiye için çoğu araç için 16 üstü fazla. 17de baya konfor düşüyor araç ciddi konforlu bir araç dğeilse veya yanaklar da kalın değilse.
  • Bir dahamı gelecez dünyaya

• Ben 2.0 motor arabada 16' kışlık lastikli jantları çıkarıp 15'e geçince arabada bi rahatlama bi performans artışı hissediyorum, siz 1.4 arabaya 2' büyütmek istiyorsunuz.

Şu anda ben 16'lara yaz lastiği mi alsam 15'lere yeni lastik mi alsam düşüncesi içindeyim mesela.
  • Getz kullanırken 195 ten 185 lastiğe döndüm. Yeni lastikleri takar takmaz yol bilgisayarı ortalama tüketimi 0.1 litre düşürdü. Ki bu 14 inç jant. 16 takarsan tüketimde vay haline

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.