Şimdi Ara

15 yaşındayım Lise 3 e gidiyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaşım 15 sınıftaki herkez 17 yaşında nasıl oluyor anlamıyorum dogum tarihim 29 aralık 1997 16 yaşıma girmeme 4 ay var. Kimse inanmıyor kendim hesapladım 15 cıktı o da olmadı netten hesapladım 15 yasındasınız diyor yav benmi cok erken okula basladım yoksa arkadaslarımmı gec basladı alayı 17 yasında tabi aralarında küçük felan kalmıyorum vucudum sağlam boy 1.81 ama kimse 15 yasında olduguma inanmıyor varmı bu durumda olan?

• İşte bunlar hep erken boşalma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

İşte bunlar hep erken boşalma

boşalamayaymış iyimiş
  • Normal okula 5,5 - 6 yaşında başlayanlardansın.
  • 21.02.1999 doğumluyum daha yeni li$e 1 babanı tebrik etmek laZım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSword

1998 liyim lise 3 e gidiyorum

Abov 2binliler liseye başladı başlıyacak tehlikenin farkında mısınız burdan iyi block çıkar

• 15 yaşındayım her şeyin farkındayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri9135

quote:

Abov 2binliler liseye başladı başlıyacak tehlikenin farkında mısınız burdan iyi block çıkar

Ne kadar sacma bir dusunce lan bu 2000 ler baslasa nolcak.Ben 95 liyim bu da bizde oncekilere garip geliyordur ama cok sacma dusunuyosun

• olur öyle
  • quote:

quote:

quote:

Sorunlumusun ?

yahu sen 15 yaşında çocuksun sokakta arkadaşlarınla yakan top falan oynaman gerekmez mi ne arıyorsun bu forumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeuweeo-Nyuseu

quote:

quote:

quote:

Sorunlumusun ?

yahu sen 15 yaşında çocuksun sokakta arkadaşlarınla yakan top falan oynaman gerekmez mi ne arıyorsun bu forumda?

Onları 7-8 yaşındaki çocuklar yapıyor, siz 15 yaşında yakar top oynuyorduysanız, sorun sizde demektir. 97'li ve 98'lilere çocuk muamelesi yapmaktan bıkmadınız mı? 15 yaşındaki biri de her şeyi anlayabilir, kavrayabilir. 30 yaşındaki bir insanmış gibi davranabilir.

• Üff o 17 yaşındayım diyen arkadaşların aslında 16 yaşında. Onlar daha yeni girdiler. Sende aralıkta 16 olucaksın. 17 değiller ama öyle diyorlar. Ocağın 1'nde doğmuş 97'li biri 2014'e girdiği gibi 17 olucak.
  • Ya şöyle konuları ve yorum atanları gördükçe çıldırıyorum.

Allahını seven bıraksın şu forumu bu ne ya ergenlerle takılıyoruz yazık ya.Gururunuz varsa gidin lise 3 altı özellikle bir daha girmesin siteye.
  • Odanızı temizleyin lan kokular buraya geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.