Şimdi Ara

13km de ki arabama vurdular yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
4
Favori
4.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler konularımdan hatırlarsınız beni gece mavisi golf aracını bugün teslim almıştım. Aracı alıp eve giderken kavsakta ben adamın sağıdan geliyordum (o kavşak içinde durur vaziyette ben akan trafikteyim.) ben yolumda seyrederken yandan sol 2 kapıma geldi vurdu.(hava yastığı falan açılmadı).Söylediğine göre yanında ki araba geçer gibi yapmış çıkmamış kavşaktan buda arabadan dolayı beni görememiş burnunu çıkarında bana yandan vurdu. 2 kapınında alt tarafı icine göctü. Servis kapıları değiştirecektir diye düşünüyorum. Dışarıda yaptırsak çekilip boyanarak hallolabilir belki. Karşı tarafın kaskosu yok. Zorunlu trafik sigortası varmış. Sizce aracı trafik sigortalarından yaptırmalı mıyım (tramere hasar kaydı düşücek değer kaybedicek araç) yoksa tutanak falan tutmadan tanıdık bir kaportacıda aracı yaptırıp kapıları boyatmalı mıyım sizin fikriniz nedir?

Not: fotoğrafları yükleyeceğim şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun

• Aracın resimlerini forumda paylaştıysanız bu kaza kaçınılmaz..araç resmi paylaşıpta kaza yapmayan araç görmedim forumda

• Hocam verin servise yapsin, 0 araba sanayide kaportacida felan yazik olur.
    Gecmis olsun, cana gelecegine mala gelsin.Sikmayin caninizi.

• tutunak tutmadiniz mi kaza sırasında ?
    sizin yapmanız gereken
    araci servise birakip ikame arac alıyorsunuz
    karsi tarafın zorunlu trafik sigortası sizin aracı yaptırıyor
    siz islemler bittikten sonra bir avukat yardimi ile değer kaybi davası aciyorsunuz karsi tarafın sigortası size deger kaybini da ödüyor
    daha sonra satarken deger kaybini düşünüp satarsiniz zaten dert etmeyin bu ülkede wv'nin ölüsü bile iyi para ediyor

• Sırf bu yüzden sıfır pahalı araba alasım gelmiyor. Durum karışık hocam insanın içi gidiyor ama zamanla alışıyorsun

• Geçmiş olsun 13 km araç üzüldüm cidden,
    forumda artık cidden ne varsa araç aldım diyenin başına bişey gelir oldu, konunuzu hatırlıyorum hatta plaka olayını vs. sormuştunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadere bak be iyi sinirlerinize hakim olabilmissiniz..

• Sağolun arkadaşlar. Sinirime hakim olmasam haklı durumdan haksız duruma düşecektim. Dediğim gibi araba ötv indirimli oldugundan dolayı 5 yıl satılmayacak zaten. Çekilip boyansa dediğiniz gibi düzgün yapılamama riski var. Sigortasından değiştirsek tramerde hasarı çok görünecek. Ve sanırım bu değer kaybı davasını sigorta çok yokuşa sürüyormuş. Ne yapmamı önerirsiniz?

• Aracı sanırım ötv indirimli almıştınız konuyu hatırladım. Geçmiş olsun hocam. Kazadaki yol durumunu tam anlayamadım ama kavşak içindeki aracın geçiş üstünlüğü olabilir duruma göre. Eğer kusur karşı tarafın ise sigortasından servisinize yaptırın değer kaybını da sigortadan alırsınız. Tramerde görünse de zaten değer kaybını çoktan almış olacaksınız. Bi hayır dağıtmayı ihmal etmeyin derim. En büyük kazanız bu olsun.

• rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Hocam ben akan trafikte sol şeritte gidiyordum sağımda da araba vardı kavşağa geldim. Kavşakta öyle bir kavşak ki diğer aracın geldiği taraf yani benim sol tarafım. O yönden gelen araç düz devam edemiyor yol yok yani kavşaktan ya u dönüşü yapıyor ya da sola dönüp benimle aynı istikametten devam ediyor. Diğer araç kavşak içinde durur vaziyetteydi ben yol alırken. Diğer aracın sağında ki araç ben geçtikten sonra geçmek için hafif hareketlenince diğer araçta (bana çarpan) burnunu öne çıkarıyor ve bana yandan sürtüp çarpıyor. Benim suçum var mı diye düşünüyorum da çünkü kavşak içindekinin yol hakkı var. Ancak ben hareket halindeyim ve bende kavşak içindeydim sayılır. O durur vaziyetteydi.

• Fotoğraflar bunlar
     13km de ki arabama vurdular yardım 13km de ki arabama vurdular yardım

Not : beyazlıklar diğer araçtan. Sanırım pasta ile geçer onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecTraceF33 -- 14 Ocak 2016; 0:13:21 >

• Bence direk servise gidin. Çektirmeyle falan olmaz bu hasar. Olsa da basarlar macunu. Büyük ihtimal kapılar değişecek, marşpiyel çektirilip macunlanacak. Büyük geçmiş olsun.

Edit.
    Hasar kaydı olursa olsun. Sıfır araba sonuçta. Yapılan iş düzgün olmazsa devamlı gözünüz orada olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 14 Ocak 2016; 0:17:47 >
  • Tramerde hasar kaydı gozuksun ama yine de serviste yaptirin. Biraz da değer kaybi davasi ugrastirir ama değecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 14 Ocak 2016; 0:19:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

tutunak tutmadiniz mi kaza sırasında ?
    sizin yapmanız gereken
    araci servise birakip ikame arac alıyorsunuz
    karsi tarafın zorunlu trafik sigortası sizin aracı yaptırıyor
    siz islemler bittikten sonra bir avukat yardimi ile değer kaybi davası aciyorsunuz karsi tarafın sigortası size deger kaybini da ödüyor
    daha sonra satarken deger kaybini düşünüp satarsiniz zaten dert etmeyin bu ülkede wv'nin ölüsü bile iyi para ediyor

sigorta ikame araç veriyor mu ki?

kaskoda verdikleri doğru ama trafik sigortasında ikame araç veriyorlar mı ?

veriyorlarsa özel servisler de de alabiliyormusun?
  • Ya uğraşmayın. Götürün servise.. Karşının sigortası ödesin tertemiz çıkın. Bir kere boyasız o kapılar kurtarılmaz. İkincisi o rengi dışarıda tutturamazsınız. Üçüncüsü suç karşıda ise tramerde sadece kaza yazar sizde bir bedel yazmaz. Kaldı ki yazsa ne olur. Elinde resim var.

Zaten ÖTV ödememişsiniz 50 bine sıfır Golf almışsınız., 5 yıl sonra tramerde 1000 tl gözükecek diye yaptığınız şu strese bak.. Ulan millet olarak bizim neyimiz var anlamıyorum..
  • Hocam cok gecmis olsun. Fotograflarda baya kotu gozukuyor ancak kalkan boya var mi yok mu pek secemedim. Yine de pdr teknigiyle boyasiz gocuk duzelten bi ustaya gosterin derim. insanlarin "Bu parcayi birak boyamayi, degismesi gerek" dedigi ciddi hasarlari bile boyasiz yapabiliyorlar. Goruntuye aldanmamak gerek.

Yalnizca,

Boyanin orjinal olmasi (sizinki oyle)
    Boyanin kalkmamasi onemli.

• Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler son bir sorun daha olacak. Şimdi biz tutanak tutup karşı tarafın sigortasında yaptırmak istesek. Ben %100 haklı mıyım? Yani beni de kusurlu bulma şansı var mı? Sonucta o kavsak içinde.

• Bir de km sayacından foto alabilir miyim ben ?

Geçmiş olsun şans tesadüf kader ne derseniz deyin olur işte . Burada herkes tutanak tutma diyecek ama iş 2.el araba satın almaya gelince de en ufak detayı istiyorlar .

Bence değer kaybı davası açın ve servisten yaptırın .
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam km sayacını yarın atarımda neden istediniz merak ettim

Şimdi diğer araç kavsak içinde bekler vaziyette olduğu için sigortanın beni haksız bulması gibi bir olay var mı acaba

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.