|
Adam park halimdeki aracıma vurdu gözümün önünde üstüne üstlük arabayı geri almaya çalışırken acemi gibi geri vites yerine birinci vitese takıp gaz vererek daha çok hasar verdi, bir kaç saniye önce orada olsaydım bagaja eşya koyarken benim ayaklarımı da ezmiş olabilirdi şansa kurtuldum diyebilirim.Tamponda ezik bir yer ve boydan boya derin bir çizik var tırnak takılıyor, adam bana pasta cila yaparız akşam geçer zaten burada oturuyorum komşuyuz vs. diye geçiştirdi.O gün acelem vardı arabayı muayeneye götürecektim ben de o yüzden tutanak tutmak vs. aklıma gelmedi sonra konuşuruz o zaman dedim ve gittim.Şimdi de adam hiçbir şey olmamış gibi beni görünce yanımdan transit geçip gidiyor resmen benden kaçıyor arabasını uzağa parkedip kaçarak hemen evine gidiyor.Şimdi ben ne yapayım siz söyleyin ? Kendi arabasının tamponunun tırnakları vs. atmış kırılmıştı, bugün gördüm kendi arabasının tamponunu yaptırmış.Arabanın camında numaram yazdığı halde bir arayıp sormuyor bile ne biçim bir insan bu anlamadım.Gidip konuşucam yarın ama büyük ihtimalle yan çizecek yaptırmamak için para vermemek için kırk takla atacak.İnsanı çileden çıkarıyorlar.Siz söyleyin ben ne yapayım şimdi ? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt