Yüzbaşı
30 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 74 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Bugün bir cbr125 e baktım. Yağ kapağını çıkarınca gaz verince yağ püskürtüyordu. Bu normal mi satıcı motorcusuna sorduğunda normal olduğunu söylemiş ya da fazla yağ koyulmuştur dedi. Sizce bu normal mi? Yarın servise göstereceğim ama size de bir sorayım dedim

Gıda üzerine bir dükkanı devir almayı düşünüyorum ve 1-2 haftadır o dükkana takılıp satışlarına falan baktım. Ancak bu satışların sahte değilde gerçek olduğunu nasıl anlayabilirim? Yani örnek veriyim dükkan normalde günde 10 sipariş alıyordur ama adam devir edeceği için bir hile yapıp devir edeceği kişi geldiği günlerde siparişini 20 gibi gösteriyor olabilir. Bu devir işlerinde böyle şeyler dönüyormuş.

Soruma gelecek olursak, ben bu dükkanın satışlarının günlük veya aylık ortalama ne kadar sipariş aldığının doğru verilerine nasıl ulaşabilirim sizce?

Arkadaşlar laptop basit knight tarzı oyunları oynamak amacı ile kullanılacak olup onun yanında ev bilgisayarı yani internette takılmak için falan kullanılacaktır. Bu bütçe ile 3-5 yıl beni üzmeden idare edebilecek bir laptop öneriniz varsa alabilirim.
Diğer markalara göre daha uygun fiyatı var, bir kaç inceleme videosu izledim ve insanlar memnun gibi sizlerin fikirleri nelerdir?

Bahsettiğim modelleri i7 + gtx1650 ve i7 + gtx 1660ti modellerdir
Asus rog strix g531 i5+gtx1650 laptobu mu yoksa dell g315 i7+gtx1650 laptobu mu?

Yarın siparişi vereceğim ikisinden birini sizlerin fikirleri nelerdir?
Fiyat olarak aralarında 300-500 tl ile dell daha pahalı
Arkadaşlar başkıkta sorum mevcut. Asusun ryzen 7 3750h + gtx 1660ti modelini mi yoksa asusun i5 9300h+ Gtx 1650 modelini tercih etmek mi mantıklı olur?

1660ti ile ryzen7 nin darboğaz yaptığı söyleniyor ama i5+gtx1650 kombinine göre yine daha daha başarılı mıdır?
https://m.n11.com/msi-nb-gl65-9sc-041xtr-i5-9300h-8gb-ddr4-gtx1650-gddr5-4gb-256gb-P408129549?gclid=Cj0KCQjwj7v0BRDOARIsAGh37iolSBIFz9gNdjHmBx76mPIMc6ELGwh-Ye_CucbMCfzuisdIA_mGZs8aArG1EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-2-2/

Bu iki laptoptan sizce hangisi daha iyidir?
Soğutma olarak msi daha iyi diye biliyorum.

Laptop genellikle film dizi izlemek için ve cs go, pubg mobile falan oynamak için kullanacağım eğer başka laptop önerileriniz varsa bekliyorum
Yarın dif sınavım var, elimde 8 tane çıkabilcek soru var onları çözdüremedim kimseye. Hepsi olmasa da 1-2 tanesi bile olsa çözebilecek varsa yazabilir mi whatsapptan falan soruları atsam? Çok önemli lütfen yardımcı olun
Beyler 1 yılık ev sözleşmesi imzaladık ama ev arkadaşımla anlaşamadığımızdan dolayı 2. Ayımızın sonunda yani ağustosun 11 inde evden çıkacağız. Ancak dediğim gibi 1 senelik sözleşme var ve ev sahibinde 1 aylık depozito paramız var. Bir kaç yerden okuduğuma göre evden çıkmadan 10-15 gün önceden ev sahibine haber verip evden çıkabiliyormuşuz. Lakin, depozitoyu sözleşme dolmadığı için ev sahibinden alabiliyor muyum alamıyor muyum bilgisi olan var mı? Ya da almak için nasıl bir yol izlemeliyim?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.838
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 102.765 (Bu ay: 1.538)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 935 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.