Bu tür incelemeler, tüketim odaklı, sabırsız, donanımı değil, donanımın yaptığı işi seven yeni yetmelerin işi değil. Ali Emre'nin @OneTreeHill incelemeleri gibi olmuş. Emeğine sağlık. |
[ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ (5. sayfa)

-
-
şu kartta rtx olsaydı al geç valla
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaTeşekkürler hocam
https://forum.donanimhaber.com/powercolor-hd7870-myst-crossfire-ile-tomb-raider-incelemesi--73562640
Benimde aklıma bu geldi sen öyle diyince , değişmeyen tek şey 8 seneden fazla olmuş ama işlemci frekansım da hiç değişme yok 4.0Ghz ile devam ediyoruz
yıllar akıp gidiyor ama güzel işler güzeldir...
-
Emre'nin incelemelerine yaklaşmak zor abi ya , hele simdi bizim ufaklık bacağıma koluma dolabiyor , cidden zor. Bu incelemeyi 2 kere yaptım ben aslında , odadan bir ara ayrıldım bizimki komple silmiş incelemeyi. Sözde taslak sistemi var forumda ama hicbirsey geri gelmedi taslak filan da kaydetmemis baştan yazdım. Velhasıl, emre bu işi biliyor biz acemiyiz onun yanında abi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kartlara pek bakmadım ama 1080 p için ideal bi kart güzel inceleme olmuş.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Güzel inceleme olmuş elinize sağlık sene 2006 falan xfx in geforce serisi bir kartı vardı 128 mb belleğe sahip ramden alarak 512 mb a çıkardı hey gidi günler :) oradan biliyorum bu markayı güzel bir üründü.
-
Eline, emeğine sağlık baba.
*Tablolar kısmında bazı sayısal oran grafiklerinin ayarı kaçmış (CRYSiS gibi). Gerçi mevcut iki sayıya bakıldığı zaman öyle çıkıyordur muhtemelen.
-
Excel de yaptım ondan öyle oluyor çok takılmamak lazim
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaExcel de yaptım ondan öyle oluyor çok takılmamak lazim
İşte garibim kendi kafasına göre yapıyor bir şeyler (EXCEL).
-
-
RDR 2 mi? Oyun başlerken soruyor cloud save açık olsun mu? Onu hayır diyecektin.. Demediysen gg. Baştan mı kurman lazım ne yapman lazım bilmiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 15 Ekim 2020; 2:36:53 > -
Öyle ama bu fiyata rtx olan kartta yok. 2060 diyorsanız da onda da rtx açınca fps yerlerde
XFX'ler uzun ömürlü olmuyor...
-
Şaka yapıyorsun okadar oynadım nolcak simdi
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaŞaka yapıyorsun okadar oynadım nolcak simdi
Görev esnasında falan bazı durumlarda kaydedilmiyor. Biraz ilerleyin oyunda kaydetme yeri aktif olur. Bir de ara ara otomatik kayıt alıyor diye hatırlıyorum. Local veya Cloud seçmenizin çok bir farkı olmayacak. Cloud olursa clouda yüklüyor formattan sonra tekrar erişebiliyorsunuz, başka bir şey yok pek.
-
Aynen boyle oldu %6.9 a gelmişim kayıt etme kilidi açıldı. Bende baya ilerledim sanmıştım daha başındaymışız halbuki kaç saattir oynuyorum
-
Cloud save açık olduğunda oyun offline oyun olduğu için sorun çıkarıyor diyorlardı ben onu kapatıp oynadım gitti bir sorun yaşamadım. Eğer çok fazla online girersen steam hesabın sahibi uyarabilir mesaj atıp. Bir kere online girip bağlantı kurduktan sonra rockstar hesabıyla, gidip steam programını offline moda çek daha da online moda geçmeden hatta interneti kesmeden oynayabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 15 Ekim 2020; 0:55:12 > -
Elinize sağlık çok bilgilendirici. wow ve diablo 3 için 2kda bile yeterli olur sanırım
-
Sorma zaten ben mevzuyu anlayamadım ilk, steam hesabı veriliyor onda da herkes ofline olarak oynayabiliyormus. Ben uzunca bir süre defalarca online a girip baskasıda girince oyundan düştüm ısrarla bu döngüyü tekrarladım, ama bilmediğimden , en son eleman söverek anlatmış ozaman çözdüm mevzuyu şuan hakimim tüm mevzulara
-
İşte o yüzden en baştan cloud save açık olsun mu diye sorduğunda kapalı tutun diyorlar.. Umarım sıkıntı çıkarmaz bende kapalıydı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X