Samsung 980 Pro 1TB idle 60°C
Yeni SSD idle/desktop'ta 60C derece gösteriyor, nedenini anlayamadım.
ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero x570'e takılı. Sistem (Win 10 Pro) üzerinden işliyor.
Kontrol ettim Anakarta adam akıllı takmışım, vidaları gayet iyi sıkılmış.
Samsung sitesinde işlem sıcaklığı 0-70C olarak göstersede bunun idle'da 40C civarı olması gerekemezmi?
İlginç bulduğum başka bir şey de Samsung Sitesinde NVMe Sürücüleri olmaması!?
Firmware Update'ini yaptım, güncel. Anakartın BİOS/UEFİ de güncelledim.
Samsung Magician'ı kurdum açılırken hata tespit etti deyip yeniden başlatma veya kapatma seçenekleri sunuyor ama herhangi birisine tıklamadan devam edebiliyorsun programa. Firmware Update'ini de oradan yaptım zaten.
Bir de oradan Benchmark testi yaptım, yazma ve okuma hızı olması gerektiği gibi.
Orada zaten 61C yüksek olarak da gösteriyor...
İki seçenek var ya bu modelde bu sıcaklık normal ya da bir yerde bir sıkıntı var ama nerede?
- Acaba 980 Pro'su olan kendilerinde idle sıcaklığı ne kadar?
- Bu Sorunun nereden kaynaklandığını bilen varmı?

LG UltraGear 27GN950-B 7845tl
LG UltraGear 27GN950-B 4K UHD Nano IPS 1ms 144Hz G-Sync Gaming Monitör
7.845TL
Arkadaşlar Triple Tunerlı bir girişli TV Kartı bakıyorum internette pek bir şey bulamadım.
Acaba şöyle DVB-S2, DVB-T2 ve DVB-C2 yayınlarını gösterebilecek bir kart varmı?
Yoksa sadece DVB-S2 ve DVB-T2 veya DVB-C2'li de idare eder yani DVB-S2 kesin olsun.
TBS6590 bir de TBS6528 görüüyorum; bunlarla tecrübesi olan varmı veya başka alternatifler?
...
silinebilir....
2TB SATA Disk Cihazlarda yok Aygıt Yön. var
Sorun nedir bilemedim. Seagate Barracuda SATA 2TB 7200rpm Disk.
Cihazlar ve Sürücüler de gözükmüyor.

Asus Rog Thor 850W Plat. yanlıs
arkadaşlar paketi açtim iki piriz kablosu var ikiside üçlü bizim prizlere (ikili) olmayanlardan.
İlk defa karşılaşıyorum böyle bir şeyle...
Coolermaster Am4 Bracket For Hyper 612 V2. Cpcm-Hyper612V2 Rr-Am4B-H6V2-R1
Merhabalar bana bu AM4 Bracket lâzım Hyper 612 v2 için. Nereden temin edebilirim, yardımcı olabilirmisiniz?
Bios RAM ayarları yardımı
Merhaba, benim Mainboard eski;
Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Rev.1.0 (Dual Channel DDR3 1800+)

kullandığım ramlar 2 tane Crucial Ballistix Tactical 4GB DDR3-1600 [BLT4G3D1608DT1TX0] toplam 8gb

şimdi Mainboard Award Bios olsa gerek.

Bu programa göre Memory (Clock) 800MHz gösteriyor!?
Bunun 1300lerde bilemedin 1600larda olması gerekmezmiydi demek ki ben bios ayarlarından çakmadığım için yarım yamalak mı yoldayım?
Bu award Bios da ram ayarını nasıl yapmam lâzım ramların tam kapasite çalışması için?
Overclock istemiyorum... yadrımcı olursanız sevinirim.
Siri Müslüman oldu
Yorumsuz

AMD Ryzen 9 5900X ||| ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 ||| GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 3600MHz CL16 ||| MSİ RX480 GAMING X 8G ||| Scythe Fuma 2 ||| Samsung 980 Pro ||| ASUS ROG Thor 850W Platinum ||| Cooler Master Silencio 650 Pure ||| Win 10 Pro |

Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.509
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 2.601 (Bu ay: 2.533)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.066 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar