Şimdi Ara

[ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
7.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam aslında haklısın sonuçta vulkan la adamlar güzel iş başarmislar ama inan benim monitorum bu oyun için çok alakasız , 32 inç ve 75hz yerine 24 144 Hz olsaydı bu kadar sert yorum yapmazdım belki, birazda ben gezmeli tozmali oyun sevdigimden kaynaklanıyor, birde dediğim gibi aniden önüme çıkan canavarların oldugu doom 3 teki gergin atmosferi de bulmayinca, bana vasat geldi. Yani bir mantığa oturmadı kafamda. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz orası ayrı. Herkesin cilginlar gibi oynadığı GTA 5 tede de ilerleme oranim %5 filandir ordan pay biçin, yada ben pek oyundan anlamıyor da olabilirim  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 10 s ne önce Tchibo dan almıştım şuan nerde satılır bilmiyorum

• davidddd kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Ekim 2020; 12:33:30 >
  • Çok teşekkür ettim bilgilendirme için.

@Muten Baba

@Timeguard

• 1660s sahibiyim sıcaklık artınca fanlar 3-5 saniyeliğine şiddetli ve gürültülü şekilde çalışıyor sonra susuyor.1-2 dakika da bir bu şekilde çalışması yerine çok daha düşük hızda daha sık çalıştırabilirmiyim? Ve hangisi daha sağlıklı olur sizce?

• pakimeno kullanıcısına yanıt

Msi afterburnerden bunu ayarlayabilirsin , 1660S zaten çok ısınan bir kart değil.

• şu zamana kadar denk geldiğim en düzenli konu olabilir eline sağlık

• Nat Pagle kullanıcısına yanıt

Sağolasın hocam gaza gelip masamı bile topladım  

• harika anlatım.ana sayfada görünce baktım detay muazzam  

• 21y kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Şimdi bu kart Nvidia da neye denktir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • retro61 R kullanıcısına yanıt

Tam emin değilim hocam 2060 olabilir sanırım

• On numara inceleme olmuş. Benim arkadaş aldığında siyah ekran sorunları yüzünden iade etmişti 5600xt'yi. Onlar düzelmiş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 14 Ekim 2020; 17:41:14 >
  • crazywinner3 kullanıcısına yanıt

Dostum o iş kartın modeline ve arızalı kart yada parça olup olmamasına ayrıca sistemin uyumluğuna kalitesine bakıyor gibi görünüyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Ekim 2020; 17:44:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

ikinci elden 1.850ye almıştım geçen sene.Rog strix vega 64.Bu kartın dengi şuan nedir? 5600xt 3900küsür puan almış 3bin lira fiyatı.

Sentetik testler hiç bir anlam ifade etmiyor.

5600XT ufak da olsa daha performanslı bir kart. Çok daha az güç tüketmesi ve daha az ısınması da cabası.

3-4 ay önce 2050-2150 TL arası yüzlerce satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 14 Ekim 2020; 18:45:16 >

• emeğinize sağlık eski donanımhaber zamanları aklıma geldi. güzel inceleme olmuş.

• cheetah_first kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam  

https://forum.donanimhaber.com/powercolor-hd7870-myst-crossfire-ile-tomb-raider-incelemesi--73562640

Benimde aklıma bu geldi sen öyle diyince , değişmeyen tek şey 8 seneden fazla olmuş ama işlemci frekansım da hiç değişme yok 4.0Ghz ile devam ediyoruz  

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir ayar yapmalıyım sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • THICCCCC

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.