Hocam aslında haklısın sonuçta vulkan la adamlar güzel iş başarmislar ama inan benim monitorum bu oyun için çok alakasız , 32 inç ve 75hz yerine 24 144 Hz olsaydı bu kadar sert yorum yapmazdım belki, birazda ben gezmeli tozmali oyun sevdigimden kaynaklanıyor, birde dediğim gibi aniden önüme çıkan canavarların oldugu doom 3 teki gergin atmosferi de bulmayinca, bana vasat geldi. Yani bir mantığa oturmadı kafamda. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz orası ayrı. Herkesin cilginlar gibi oynadığı GTA 5 tede de ilerleme oranim %5 filandir ordan pay biçin, yada ben pek oyundan anlamıyor da olabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ (4. sayfa)

-
-
Hocam 10 s ne önce Tchibo dan almıştım şuan nerde satılır bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Ekim 2020; 12:33:30 >
-
1660s sahibiyim sıcaklık artınca fanlar 3-5 saniyeliğine şiddetli ve gürültülü şekilde çalışıyor sonra susuyor.1-2 dakika da bir bu şekilde çalışması yerine çok daha düşük hızda daha sık çalıştırabilirmiyim? Ve hangisi daha sağlıklı olur sizce?
-
Msi afterburnerden bunu ayarlayabilirsin , 1660S zaten çok ısınan bir kart değil.
-
şu zamana kadar denk geldiğim en düzenli konu olabilir eline sağlık
Sağolasın hocam gaza gelip masamı bile topladım
-
harika anlatım.ana sayfada görünce baktım detay muazzam
-
Teşekkürler hocam
Şimdi bu kart Nvidia da neye denktir ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam emin değilim hocam 2060 olabilir sanırım
On numara inceleme olmuş. Benim arkadaş aldığında siyah ekran sorunları yüzünden iade etmişti 5600xt'yi. Onlar düzelmiş sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 14 Ekim 2020; 17:41:14 > -
Dostum o iş kartın modeline ve arızalı kart yada parça olup olmamasına ayrıca sistemin uyumluğuna kalitesine bakıyor gibi görünüyor maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Ekim 2020; 17:44:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*Sentetik testler hiç bir anlam ifade etmiyor.
5600XT ufak da olsa daha performanslı bir kart. Çok daha az güç tüketmesi ve daha az ısınması da cabası.
3-4 ay önce 2050-2150 TL arası yüzlerce satıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 14 Ekim 2020; 18:45:16 >
-
emeğinize sağlık eski donanımhaber zamanları aklıma geldi. güzel inceleme olmuş.
-
Teşekkürler hocam
https://forum.donanimhaber.com/powercolor-hd7870-myst-crossfire-ile-tomb-raider-incelemesi--73562640
Benimde aklıma bu geldi sen öyle diyince , değişmeyen tek şey 8 seneden fazla olmuş ama işlemci frekansım da hiç değişme yok 4.0Ghz ile devam ediyoruz
-
Nasıl bir ayar yapmalıyım sizce?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
THICCCCC
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X