Şimdi Ara

[ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
7.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Horizon Zero Dawn görselliğinin ve dinamiklerinin hakkını alıyor sadece. O yüzden normal kullanım değerleri.

Ayrıca Doom Eternalı beğenmeyip serinin en kötü oyunu doom 3ü beğenen yeğane insan. Teşekkürler :D

• Yani ben öyle düşünmüyorum doom 3 daha güzeldi her türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XFX çok sağlam marka yıllardır biliyorum vatanda en eski zamanlardan hatırlardım HD5670 modeli vardı XFX'in ondan sonra görmemiştim satış sitelerinde. Şuan durumlarım bozuk ama şöyle sağlam para elime geçirse RX 570 yada 580 alacağım büyük ihtimal XFX olur gibi ama Rog Strix'te fena değil gibi göz kırpıyor oda. Bakalım hayırlısı neyse.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt

Cok tesekkur ederim ustad. Bu sekilde olunca 100 puan uzerinde bir artıs olmus. Bu testte fps den daha onemlisi testin verdigi puan olunca butun ayarların aynı olması kacınılmaz oluyor.

• xdeliruzgar kullanıcısına yanıt

Az kalsın tokatliyordum senin kartı [ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ 

Olay oradaki puanı gormek. Aynı kartlar arasında bile kucukte olsa puan farklılıkları oluyor. Burada verdigi ortalama fps den ziyade testi bir yarıs aracı gibi gormeye yarıyor. Tokatlama konusuna gelince HT yi kapatırsan o zaman olabilir :)

• Bu saatten sonra 6GB ramli ekran kartına o kadar para vermezdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xfx rx470 kullanıyordum önceden. Xfx gerçekten bu tasarım işini iyi yapıyor. Konu da çok iyi olmuş elinize sağlık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Döktürmüşsün yine Muten eline sağlık detaylı güzel bir inceleme olmuş [ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ 

• Elinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş bende 5600xt kullanıyorum zevkle okudum incelemeyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sapphire Pulse RX 5600 XT kullanıyorum. Adrenalin 20.9.2 sürümde Skyrim Special Edition (500+ modlu) 20.4.2 sürüme göre 15-18 sahnelere göre daha az FPS alıyorum. Diğer eski oyunlarda benzer performans sorunları olabilir. Driver yüklemesiyle alakalı bir sorun değil driverlar DDU ile güvenli modda silinerek test edildi. Güncel driverlar güncel oyunlarda performans artışı sağlarken eski oyunlarda performans mı düşürüyor? Anlamak zor.

• Güzel inceleme [ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ 

• @JagerBomb Aslında hem haklısın hem haksızsın hocam , bu kartı 2K da oynayacam diye değilde 1080P de Medium Ultra karışık ayar oynarım yüksek FPS diye alan aslında alabilir ram kullanımı 4-5 arası seyrettiği için , ama aynı zamanda da haklısın detay açınca vram kullanımı artıyor. Yani buna bütçesel bakmak lazım bende 2.0 dizel diye basladığım yolculuğa 1.3 benzinli atmosferik ile devam ediyorum rampa çıkarken ne çekiyorum bana sor ama bir şekilde çıkıyorum [ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ 

@Scutigeromorpha @lBaBaCaNl @Scuderia. @0rka

Teşekkürler arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: 0rka

Sapphire Pulse RX 5600 XT kullanıyorum. Adrenalin 20.9.2 sürümde Skyrim Special Edition (500+ modlu) 20.4.2 sürüme göre 15-18 sahnelere göre daha az FPS alıyorum. Diğer eski oyunlarda benzer performans sorunları olabilir. Driver yüklemesiyle alakalı bir sorun değil driverlar DDU ile güvenli modda silinerek test edildi. Güncel driverlar güncel oyunlarda performans artışı sağlarken eski oyunlarda performans mı düşürüyor? Anlamak zor.

Ben başka sürücü ile test etmedim hiç te araştırmadım hocam açıkçası son sürücü neyse indirip kurdum format ta çekmedim pc ye , açıkçası sürücü ile ilgili sorun yaşasam hemen çamura yatacaktım ama ilginç bir şekilde o kadar şikayet duymama rağmen bende ufak tefek küçük şeyler dışında bir sorun yok gibi duruyor şuan ama, bilemiyorum tabi ben oturupta 3 saat aralıksız oyun oynamam birde onu deneyeyim.

Söylediğin farklar da epey fazla hocam, ben AMD de şöyle düşünüyorum , sorunsuz bir sürücün varsa, güncelleme işine bulaşmayacaksın. Tabi sorunsuz sürücüyü bulmuşsan. Gözlemim o şekilde. Biraz uzun kullanımda daha net yazabilirim başımıza bişey gelmedi henüz.

Evet hocam ben de birkaç aydır kullaniyorum ilk yüklediğim sürücü 20.4.2 idi. Herhangi bir siyah ekran, oyundan atma, fps drop vs ile karşılaşmadım sadece bazı eski oyunlarda alt tab yapmayınca freesync çalışmıyordu. Bir oyunda da fullscreen de freesync 3-5 saniye bir anlık drop yapiyordu. O da oyun kaynaklıydı. Onu da borderless'e alarak çözdüm. 20.9.1 whql yayınladığı için AMD 20.9.2 Olan son sürücüyü deneyim dedim o da sürekli oynadığım oyunda 15-18 fps düşüşe sebep oldu 3-5 fps düşüş olsa o kadar önem arz etmezdi. Tabi güncel oyunlarda herhangi bir sıkıntı yok . O yüzden 20.4.2 ile devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 14 Ekim 2020; 2:46:47 >
  • 2 fanlı modelini aldım ben de en azından 3-4 ay idare etsin yeni bir karta geçilir.

• ikinci elden 1.850ye almıştım geçen sene.Rog strix vega 64.Bu kartın dengi şuan nedir? 5600xt 3900küsür puan almış 3bin lira fiyatı.

[ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ
  • Elinize, emeğinize sağlık. Bu tarz konular forumda görmek istediğimiz ve görünce takdir edilmesi gereken tarzda konular. Şu an için ilgilenmesem dahi mesaj atma ve öne çıkarma gereği duyuyorum. Önemli olan daha çok ilgi görmesi.

• Elinize sağlık çok güzel ve ayrıntılı bir konu & inceleme olmuş.

Ama tüm her şeye rağmen benim aklım o akım ölçer prizde kaldı [ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ . Nereden nasıl alabiliriz?

@Muten Baba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 14 Ekim 2020; 10:24:6 >
  • Hocam güzel bir inceleme olmuş emeğine sağlık. Yanlız Doom Eternal hakkindaki görüşlerine katılmadığımı belirtmek isterim. Tabi herkesin zevki farklıdır fakat bu kadar ağır eleştiri almayı hakedecek bir oyun da değil. Hatta bir devam oyununa göre çok başarılı bulduğum bir oyun...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.