< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ (6. sayfa)

-
-
Bende 2080super var hocam RDR2 de herşey son ayarda qhd çözünürlükte yazdığınız fpsi alamıyorum bu kart nasıl alıyor. Herşey son ayarda değildir bana kalırsa.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
horizon zero down yavaş kardeşim.. 22 gb ram kullanmakta ne
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. DecentAbi bu arada aklıma şey takıldı, benim 1650S tek 6 pin üzerinden 100W güç çekebilirken bu kart niye 8+6 pin ihtiyacı duymuş 150W için?
Muten izin verirse
ben yazayım detaylı.
Bu kart default halde yükte 150watt harcıyor
Oc işin içine girince ve bu kart onu yapabilcek şekilde tasarlandığından adamlar tek 8pin yerıne(SAPPHİRE 8PİN) bunda 8+6pin ile 200watt kadar izin vermiş bu kartın iyi olmasının sebebi gddr6 ram kullanması. +Güncel mimari
kartın asıl rakibi rtx 2060dir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@daquied Haklısın hocam herşey son ayarda değil tabiki, o oyunun grafiğinde yazım yanlışı olmuş onu düzelteyim hocam.
Yukarıdaki görselde ayarlar var , aşağıdaki görselde 1080P ve 1440P sonuçları var.
@-dead Hocam max. kullanım 24GB ' ı gördü. Oyun içi 18 - 20GB arası değişiyor. Bu beni çok şaşırttı , kimse dikkat etmiyor ama 16GB sınırını fazlasıyla aşıyor. Hatta çoğu oyunda 14GB civarı kullanım var. Bana kalırsa oyun için 16GB ram devri bitmiştir. 3080 vb. kart alıp 16GB ram kullanmak abesle iştigaldir. Gerçi DDR5 geliyor ama daha zamanı var.
@demircibu Estagfirullah , iyi yaptın. Bende ekleyeyim , amd nin sıradan işleri işte. Pcb yi almış önüne , nerden kırpayım diye düşünmüş ilk bellekleri çıkarmış , onu bunu derken , kartın içinde aslında küçük bir cenavar yatıyor, bu sebeple güç girişleri bu şekilde. Msi gaming Z de 2x 8Pin var.
-
Vallahi özlemişim yazılı formatı. Araıdıgını anında buluyorsun. Youtube canın cehenneme
-
Hg topram
-
Eline sağlık hocam çok iyi bir inceleme olmuş. Ekran kartı alacak arkadaşlar için iyi bir referans niteliğinde.
-
Sayın ustam Muten Roshi Sama size bu güzel çalışmanızdan dolayı bol "pafu pafu"lu günler dilerim. Saygılarımla.
-
güzel inceleme olmuş eline sağlık
-
quote:
Orijinalden alıntı: trooe199Sayın ustam Muten Roshi Sama size bu güzel çalışmanızdan dolayı bol "pafu pafu"lu günler dilerim. Saygılarımla.
Bulma yi getirin bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu modeli gözüm tuttu en kaliteli 5600xt modellerinden biri olmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: demircibuMuten izin verirse
ben yazayım detaylı.
Bu kart default halde yükte 150watt harcıyor
Oc işin içine girince ve bu kart onu yapabilcek şekilde tasarlandığından adamlar tek 8pin yerıne(SAPPHİRE 8PİN) bunda 8+6pin ile 200watt kadar izin vermiş bu kartın iyi olmasının sebebi gddr6 ram kullanması. +Güncel mimari
kartın asıl rakibi rtx 2060dir.
Alıntıları GösterTeşekkür ederim hocam, kart 1650s rakibi olduğu için söylemedim, güç tüketimleri çok da uzak olmadığı için öyle bir kıyaslama yaptım :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muten Baba@daquied Haklısın hocam herşey son ayarda değil tabiki, o oyunun grafiğinde yazım yanlışı olmuş onu düzelteyim hocam.
Yukarıdaki görselde ayarlar var , aşağıdaki görselde 1080P ve 1440P sonuçları var.
@-dead Hocam max. kullanım 24GB ' ı gördü. Oyun içi 18 - 20GB arası değişiyor. Bu beni çok şaşırttı , kimse dikkat etmiyor ama 16GB sınırını fazlasıyla aşıyor. Hatta çoğu oyunda 14GB civarı kullanım var. Bana kalırsa oyun için 16GB ram devri bitmiştir. 3080 vb. kart alıp 16GB ram kullanmak abesle iştigaldir. Gerçi DDR5 geliyor ama daha zamanı var.
@demircibu Estagfirullah , iyi yaptın. Bende ekleyeyim , amd nin sıradan işleri işte. Pcb yi almış önüne , nerden kırpayım diye düşünmüş ilk bellekleri çıkarmış , onu bunu derken , kartın içinde aslında küçük bir cenavar yatıyor, bu sebeple güç girişleri bu şekilde. Msi gaming Z de 2x 8Pin var.
Şu yoğunluğu atlatalim. Stok sıkıntısı bitsin kartlarını alsın millet. elimde 5/6tane rtx 3080 inno3d /gamingX trıo olunca sana yolliyalim 1tane geniş çapli birtest yap.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Asus 3080 tuf testi geniş kapsamlı yapıcam zaten ama şuan vaktim yok iş yetiştirmem lazım çizim yapıyorum , haftasonu da antebe gidicem kebap yemeye , gelince yaparım ama diğer haftaya ay sonuna doğru filan güzel bir konu oluştururuz nasipse.
-
-
rx 570 kullanıyorum bu kartları görünce içim gidiyor bir gün alacağım seni kadim dostum
-
-
Hocam 2K da benchmark yaparmısın benim ayarlarımda, sistem belleği kullanımın skoru etkileyecekmi merak ettim. Oyun içi bende 18-20GB kullanıyor benchmarkta 24GB kadar çıkıyor.
@Repaer Allah daha iyilerini versin hocam 570 güzel kart.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaHocam 2K da benchmark yaparmısın benim ayarlarımda, sistem belleği kullanımın skoru etkileyecekmi merak ettim. Oyun içi bende 18-20GB kullanıyor benchmarkta 24GB kadar çıkıyor.
@Repaer Allah daha iyilerini versin hocam 570 güzel kart.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X