Şimdi Ara

[ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
7.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    [ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ

@xdeliruzgar Hocam buyur , vyscn yi kapatınca custom a dönüyor ayar.

• @-Gardiyan- @donanimist

Teşekkürler.

@Kallig Ben amd kartlarda bütçe müsait ise tepe modellerin alınmaıs taraftarıyım hocam. Sizinki de biraz kadersizlik olmuş aslında o kartında kocaman bloğu filan var, undervolt filan yapmadan fan ayarıyla biraz çözülmesi lazımmış ama nasip değilmiş diyelim.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt

2 fanlı model olduğundandır belki ama fan dbsi ciddi manada yüksekti. Gerek MSI Afterburner olsun gerek Radeon Software olsun unvervolt ve fan curve denemeleri pek fayda etmedi. İlk elime geçen modelin sıcaklıklarında düşüş hiç olmadı diyebilirim. Muhtemelen termal macunuyla alakalı bir sıkıntı vardı ancak garanty bandından dolayı içini açmadım. İkinci replacement kartı pcye takıldığı ilk andan itibaren crash vermeye başladı. Farklı driver sürümleri denemek durumunda kaldım falan filan.

Sıfır alınan bir üründe bu türden ıvır zıvırla uğraşmanın doğal gelmemesi lazım bence. Kartı takıp oyun oynayalım dedik ama sizin de dediğiniz gibi nasip olmadı.

• Ellerinize sağlık hocam güzel inceleme olmuş. Oyunlar bile çok değişmiş artık yaşlanmışız resmen. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 13 Ekim 2020; 15:11:50 >
  • Harika bi inceleme yapmıssın ismail seni buralarda görmek çok güzel devamını bekleriz[ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ 

• Selam İsmail hocam , ellerine sağlık detaylı ve güzel bir inceleme bir an kendimi 2012- 13 yıllarında hissettim, alıcısına hayırlı olsun ben artık oyun için konsol kullanıyorum [ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ  1080p gaming için çok yeterli duruyor

• Eline sağlık çok detaylı ve temiz bir inceleme olmuş. [ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ 

• Elinize sağlık güzel olmuş. Ben de Sapphire versiyonunu kullanıyorum bir kaç aydır, 5600 XT gerçekten güzel bir kart 1080p için. Bir kaç ay önce fiyatı daha uygundu tabi. 5700 XT'lerden daha sorunsuz bir kart genel olarak 5600'ler. 6 GB konusunda size çok katılıyorum, keşke 8 GB olsaymış.

• Elinize sağlık, bayağı emek vermişsiniz

• @Kallig Hocam kesinlikle katılıyorum , aldığım üründe sisteme takınca ayar çekmeme bile gerek olmamalı orayı burayı oyna hızı düşür şurayı yükselt , kullanıcı bunu yaşamak zorunda değil. Bu sebeple aslında amd nvidia gibi değil , giriş seviyesi ürün yerine tepe seviye almak lazım. Benim son zamanlarda gözlemim bu şekilde.

@AC Kiriklar @Supervisor_ @kaan0101 @XanthiN

Teşekkürler hocam

• Elinize sağlık güzel inceleme olmuş. Bilgiler yeterince doyurucu[ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ [ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ 

• güzel inceleme hocam. tamamını okudum [ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ  stock macun ile ciddi güzel değerler. Baya kaliteli bir macun alıp denesek dahada düşer gibi bence. Peki sogutucu blogu açsak garanti gidiyor mu ? [ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ 

• hocam eline sağlık, ders niteliğinde bir inceleme olmuş 

• @Round Robin @Hk@n @CasperPişmanlıktır @Altyazar

Teşekkürler hocam.

@gtx295 Tamamını okuyun diye yapıyoruz hocam zaten normal

[ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ 

Kaliteli macun illaki daha iyi sonuç verir de 3 sene garantisi olan kartla girilecek atraksyonlar değil hocam :)

• Güzel inceleme olmuş ellerine sağlık.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Sağolasın hocam. 3080 konusunda da oğlanın ışıklı misikli olsun dediğine inanmıyorum sanki onu sen düşünmüşsün gibime geliyor [ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bu arada aklıma şey takıldı, benim 1650S tek 6 pin üzerinden 100W güç çekebilirken bu kart niye 8+6 pin ihtiyacı duymuş 150W için?

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi tuf a rog strix oc parası verdiler bende önce oc yi aldım sonra tuf u strix oc parasına verdim. Tuf oc yi de zaten hesaplı almıştım😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AMD nin işleri işte emre [ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ 

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Sen ticareti biliyorsun hocam [ 12 OYUN ] XFX RX5600XT THICC 3 Ultra İNCELEMESİ 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.