Şimdi Ara

11 kasım 2018 N11.com boykotu (ÖZÜR GELDİ N11'den, yazının sonuna ekledim) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
61.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
215 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim ulusal ve uluslararası başarılarım ortada ve devam ettirme savaşındayım da siz "adamsanız" insanlık için ne gibi katkı sağladınız, basarılarınız neler? Önce onu bir söyleyin, tanımadığınız birine "adam değilsin" derken.

Bende "adamsınız" der sizi takip ederim. Klavyede külhanbeyliği yapmak "adamlık" oluyor size göre.

88 ortalama olan var, orangutanın 82'ye çıkıyor ne yapayım muz mu vereyim?

Size hayattaki "adamlığınız" ile başbaşa bırakıyor, başarılar diliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Boş yapma, nerden ne yapıp alacağıma hüküm kesme. Ben siren olayını bu şekilde algılayanlar karaktersiz diyor muyum?
    Edit:Olayın kesinlikle abartıldıgını düşünüyorum, atatürk ile alakalı hiçbir durum yok ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 12 Kasım 2018; 10:46:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leocorte kullanıcısına yanıt
    Konumuzun kimin ne gibi başarılar gösterdiği olduğunu unutmusum. Kusura bakmayın. :)

Ne bekliyorsunuz ? Buraya CV mi bırakalım :) Bana burada “adam” diyeceksiniz diye, eğitim hayatımdan ve yaptıgım işten bahsetmemi mi istiyorsunuz ? Bu konudaki şahsi fikrim :

Bu kadar ucuzluğa gerek yok. Bunların konuşulacağı yerler olur, konuşulur. Ancak orası, “burası” degil. Varın ne tarafta yürürseniz yürüyün; arkamı dönüp kimler varmış dedigim yok. Arkamda olmanıza da hiç ihtiyacım ve istegim yok. Bu konuda rahat olabiliriz :)

Kaldı ki bahsetmiş olduğum sey ( ki olabildiğince siyasi konulara girmeden, konu dahilinde yazmaya özen gösterdim ) genellikle, günümüz Türkiye’sinde Mustafa Kemal Atatürk’e yapılmakta olan saygısızlık ve itibarsızlaştırılma çabaları karşısında toplumun hassasiyetinin artması ve bu hassasiyetin vermis olduğu reaksiyonlar idi... Ancak konu “adamlık” ve “reklam” üzerine devam etmeye başladı.( sizin gibi birinin bu çatı altında reklam yapılamayacağını henüz bilememesi de beni üzmüştür. Hani farklıydık ? :) ) Her kim ki şu yapılan kepazeliğin faturasını, tepki veren insanların IQ’suna getirebiliyor, onda bir “problem” ararım. Bu konu çerçevesinde konuşacaksak, buyrun. He yoksa :

Ben de ayni şekilde size başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 12 Kasım 2018; 11:28:28 >

• Günde 5 vakit 1dakikayı da rahat aşan Ezandan rahatsız olmuyorsak yılda sadece bir kere 1dklık siren sesinden niye rahatsız olalımki.

• Konu Atatürk düşmanlarının açığa çıktığı turnusol kağıdı olmuş.

• Böyle dayıların daha fazla çoğalması dileğiyle. Atamıza duyulan bu pislik düşünceler inşallah çürür birgün.

N11 benim gözümde bitmiştir. Hem hesabımı sildim hemde uygulamayı kaldırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

Bu mesaj silindi.
    vatan haininin süresiz uzaklaştırılması iyi olmuş. ayıptır.
  • aracıma oto teybi, hanıma paspas seti ve bir tane ps4 oyunu alacaktım fakat gelen bildirimden sonra hiçbir şey almadım ve uygulamayı da sildim bundan sonra n11 şahsım adına bitmiştir, gider 50-100 fazla veririm ama n11 asla
  • damarlarında gerçekten Türk kanı geziyorsa hedefinin Turan kitabının Kuran olduğunu bilip buna göre hareket edersin. Ezan dinmez Bayrak inmez. ikisi de saf kan Türk insanı için kutsaldır.

Tengri biz menen.
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Noktayı koymuşssun Rekt.
  • Özürü kabahatinden büyük

• 11.11 her zaman 10.11 den sonra gelmeye devam edecek zaten güneş tersten doğmadığı sürece 🤔🤔

• Doğuş grubu benim için bitmiştir. Nerede ne kadar ATATÜRK düşmanı varsa Allah belasını versin. İki yakası bir araya gelmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

Böyle dayıların daha fazla çoğalması dileğiyle. Atamıza duyulan bu pislik düşünceler inşallah çürür birgün.

N11 benim gözümde bitmiştir. Hem hesabımı sildim hemde uygulamayı kaldırdım.

https://twitter.com/cemata35/status/1061909735975333888?s=21
    Dostum bu hesap silme işlemini nasıl yapıyoruz?

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Normal siteye girdiğinizde masaüstü site kullanıcı bölümünde hesabı sil var ona tıklamanız gerekiyor.

• Alışveriş yapmadan n11 üyeliğimi iptal ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

ne kadar boş adamsınız bi tarafınızdan uydurup boykot yapıcaklarmış
    Nezaket olarak mesaj gönderilmiş adamlar bütün gün atatürkün resmini sitelerinde yayınladılar
    Dostum aynisini ulker buyuk abi kucuk abi bayram reklamiyla yapti.

Eksisozlukte demisler ; cin halk cumhiriyetinde aliexpress darbe yil donumunde darbeli matkap reklami yapsa cinliler ayaklanir diye ; bu da ayni hesap.

N11'in sahiplerinin muhafazakar olmadigi asikar ama borclari var ve bir tarafa yakin olabilmek adina bunu kulla digini dusunenler var ve bu hic hos degil.

• nemden toz kapan kemalistlerle yine dolmuş konu....bir aydır temanın adı sirendi zaten hatta kız kardeşim rahatsız oldu bu ne boyle saat 8 de ötüyor diye çarkı çevir yarışması zırrr diye ötüyordu cidden rahatsız ediyordu.... gıcık bir ses de koymuşlar...
    iki tarafın bağnazından kurtulsa bu ülke yeminle rahatlıycak geriysek bu iki tarafın bağnazı dayatmacı ve zorlayıcı zihniyeti yüzünden, çatışmacı yapısından geriyiz zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Kasım 2018; 1:13:30 >

• boykot!
  • Yap yap özür dile.

Bazen en ufak bir söz insanın gerçek niyetini açıkca gösterir bu da böyle bir vaka benim için.

İşin başka gerçeği burda N11 é karşı tavır alanların çoğu ilk avantajlı kuponda alışverişe devam edicek.

Kalan kısımda bir süre sonra unutacak.Bizim halkımız çabuk unutur.

%10 luk kısım boykota devam ederse iyidir.Dik duruş çok önemli omurga meselesi daha önce Vestel de olduğu gibi.

Edit:N11 é Fatality
    Ben üzerime düşeni yaptım Sıra sizde
    11 kasım 2018 N11.com boykotu (ÖZÜR GELDİ N11'den, yazının sonuna ekledim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 13 Kasım 2018; 5:11:57 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.