Şimdi Ara

11 kasım 2018 N11.com boykotu (ÖZÜR GELDİ N11'den, yazının sonuna ekledim) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
4
Favori
61.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
215 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konulara fransızım biraz. Burda kızılan durum “siren çalmayarak” diyerek 09:05 geçe çalınan sirene ithafen bir mesaj mı? Yani insanları rahatsız etmiyoruz gibisinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ister kazayla ister bilerek yapsınlar , cevabı samimi bulamadım
  • Reklam bildirimini düzenleyenin hayatı kaydı. Ayların pr'ı gitti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim n11 de çalışan arkadaşım var emin olun orada çalışan çoğu kişi Atatürkçü kişiler. Bence ince dusunemedikleriicin yollamislardir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevap hiçte samimi değil bilerek isteyerek Atatürke olan düşmanlıklarını çaktırmadan belirtmişler. Ama yemezler bitti artık n11 tv siparişini iptal ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R yapmışlar.

11 kasım 2018 N11.com boykotu (ÖZÜR GELDİ N11'den, yazının sonuna ekledim)

• bu ülkenin kurucusunun ölümünde sabah kısacık bir süre çalınan siren ile saygı duruşunda hem onu yad ediyor hemde unutmadığımızı anımsıyorduk.

rahatsız mı ediyor sizi siren!? rahatsız olan yallah Arabistana o siren hep çalacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: enoelroc

Reklam bildirimini düzenleyenin hayatı kaydı. Ayların pr'ı gitti
    Balbayrak oraya da bir kampanya hazırlar kurtarır.

• siren kelimesinin türkiye'deki karşılığı bellidir.

ambulans, felaket anları gibi daha az kullanım alanları yanında siren 10 kasım ile bütünleşmiştir.

ifade edilmek istenen cümlede bu kelime yerine konabilecek kullanımı çok yaygın kelimeler varken, bu kelimenin üstelik bu tarihte kullanılmasının anlamı bellidir.

müşterilerinin büyük bölümü sosyal medyayı kullanan atatürk, cumhuriyet ve değerlerine sadık bir kesimken böyle bir hata kendi ipini çekmektir.

geçmiş olsun artık yemezler.

ha şekil a da görüldüğü gibi müşteri portföyünü bazı süper demokratik yobazlarla değiştirmek konusunda başarılı olabilirler.

bu şekilde ticari olarak ne kadar tutunabilirler o ayrı.

• forumun en eskilerinden olmama rağmen çok fazla mesaj atmış birisi değilim. başka bir konuda paylaşmış olduğum cevabı n11 tarafından görülmesi daha muhtemel olduğu için buraya da göndermek istedim.

o özür metnini ana Web sayfaya banner yapmalılar. bu metni burada görmüş oldum.

bu kampanyanın ve benzerlerinin savunulacak bir yanı yok. aç gözlü kendini matah bir iş yapıyor sanan bir ekibin sırf kampanyaya dikkat çekmek adına başından beri siren sözcüğünü kullanması doğal görülemez.

akıllarınca İnternet kullanan müşteri kitlesinin yapısını analiz edip siren kelimesine ilgi duyacakları düşünen bu aklıevveller son bombayı da bildirimle patlatmış.

Kampanyanın oluştuğu ortamı bir düşünün.

ülkenin değerlerini kavrayamamış bir çalışan efendim 10 Kasım sebebiyle siren sözcüğünü kullanırsak müşteri kitlemizin dikkatini çekmiş oluruz der ve kendini bu işin ehli sanan! da bu fikrin çok iyi olduğunu söyler. ya da tam tersi? bu niteliksiz toplantıdan çıkan karar gözleri döndüğü için hiçbir itiraza konu olmaz.

3 kuruş yerine 4 kuruş verdikleri prim kapma ve yaranma derdindeki ve birçok firmadaki gibi saçma sapan ünvan lar verilen, nitelikli görünmeye çalışan bu açgözlülük sektörde şunu başardık bunu başardık diye cv yapma peşinde.Maalesef ki miletimizin değerleri yok olmakta ve bu girişimleri milletimiz de kimi zaman takdir etmektedir.

bu durumun trendyol veya başka herhangi Bir firmayla ilgisi yoktur. kampanya başından beri 10 kasıma kuruludur. bazı sektörlerde sıklıkla bulunan hiç bir hattan anlamayan şarlatanların kendilerini aldıkları 4 kuruşluk maaş ve kampanya primleriyle ön plana çıkarma hevesi işin ehli! olduğunu düşünen üstat ları tarafından da kabul görmüş görünmektedir. çapsızlık, açgözlülük, ağdalanmış laflar öğrenerek kendilerini cilalamaya çalışanların eseri de bu kadar olacaktır.

bu tip bir yapı sadece n11 de değil birçok yerde var. içi boş tenekelerin çıkardıkları ve övündükleri sesler sadece n11 de değil tabi ki; ama bu büyük kampanyanın sesi tabi ki büyük olacaktı. bravo

kısacası yanlış anlaşılma yok. her şey doğru anlaşıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark -- 11 Kasım 2018; 14:45:51 >

• Uyeligimi iptal ettim. Sosyal medya hesabimdan boykot cagrisi yaptim. Elimden gelen budur.

Icindeki pisliği gosterdikten sonra ozur dilemek anlamsiz. Sonucta ok yaydan cikti.

• Bu ülkenin hassas değerleri üstünden iyi yada kötü prim yapmayacaksın, birilerine şirin gözükürken birilerine çirkinleşmek kadar kötü bir şey var mı ?

Ayrıca ne için ya ? Altı üstü indirim reklamı için değil mi ? Bunun bilmeyerek bilerek diye bir şey yok, sirenin en çok anlam kazandığı günde siren üstünden gerekirse konuşma...

N11 arada kullandığım uygulamaydı, artık kullanmayacağım

• Site çökmüş mü ?

• Linç yemem umarım ama bana da yanlışlıkla yapılmış gibi geldi? Büyük pot kırmışlar ama o kadar pr hazırlığı yaparken gözden kaçırmış olamazlar mı acaba?

Edit : Yanlış anlaşılmayayım ben de Atama sevgim saygım sonsuz.Demek istediğim şu : N11 aylardır bu günün reklamını yapıyor,bu adamlar böyle hassas bir günde bu kadar büyük bir hata yapacak kadar aptallar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63340B9F6 -- 11 Kasım 2018; 12:19:16 >
  • Hadi beyler 5 10 tl lik kod için ülkenizin kurucusunu satın. Passat ve golf için şansımı deneyecektim alıp satar kar ederim veya binerim diye ama alsınlar monte etsinler bir yerlerine.

• Bir kupon bile kullanmayacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamayı sildim, mobil site üzerinden hesabimızı nasıl kaldırıyoruz bilen var mı?

• Ya arkadaşlar saçmalamayın Allasen sizde idam sehpasına koymaya can atıyorsunuz.

Türk E-Ticaret sitesi, üstelik baya bilinen bir e-ticaret sitesi gelecek böyle salak salak mesaj yazıp siyasete girip tarafını belli edecek yani adamlar gerçekten Atatürk'ü sevmese hatta nefret etse bile asla böyle bir şey yapmazlar. O kadar salak değil kimse.

Bariz belli adamlar hakikaten kampanyayla alakalı siren kelimesini kullanmış.

Kimse bile bile dar ağacına gitmez bariz yanlış anlaşılma bu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.