Şimdi Ara

11 kasım 2018 N11.com boykotu (ÖZÜR GELDİ N11'den, yazının sonuna ekledim) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
61.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
215 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Atamız olmasa baban ya italyan ya fransız yada yunan gibi biri olur devşirme olurdun artık o zaman hastalandığında istersen jetle hastaneye git kimin umurunda.

Biz bu kafadakilere kanı bozuk deriz..
  • SS alalım da bu hesabı sildim girmem diyenleri seneye görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Nereye boykot yapıyorsunuz rakamlar açıklaninca göreceğiz ne kadar boykot etmisssiniz

Bizde herşey laftadır icraata geçilmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün boykot yarın unut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıllık üyeliğimi iptal ettim. Bugünkü N11 satışları eminim rekor seviyededir, o ayrı konu ancak mümkün olduğu sürece N11'den sipariş vermemeye bakacağım. Çorbaya bizim de tuzumuz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 11 Kasım 2018; 23:35:36 >
  • N11'in değil toplumun IQ'su yada daha çok Ekşi sözlüğün IQ'su hava şartlarına eşit. Buluttan nem kapıp barut kesilen bir kitle. Bir şey anlıyorlar onu da yanlış anlıyorlar (=

Saat 00:01'de neyin sireni çalar arkadaş? Bunu Atatürk'e nasıl endekslesiniz hayret ettim. Siren sadece 10 Kasım'a ait değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaw gerçekten ihtiyacın olan bişey varsa en uygun nereyse ordan alırsın olur biter. Şimdi bin liralık ürünü n11 400e satsa yok boykot ediyorum almıyorum mu diceksiniz.

• Çevir kazı yanmasın n11

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    Eğer karakterin varsa almazsın. Yoksa zaten diyecek bir şey yok

• Üniversite bitirmiş biri olarak o metne SİREN kelimesini zorlayarak bile sokamazdım birde bu yönden düşünün, N11 her ne kadar tutuştuğunda özür dilesede DOĞUŞ grubunun ve bu grubun siyasi destekçilerinin Atatürkten haz etmediklerini gösterdi bana.

Diyeceksinizki neden SİREN kelimesi oraya girmez: Çünkü o mesajı telefona atıyorsun SİREN şehirlerde çalar telefonda çalmaz çok maksatlı zil de geç neden SİREN?
  • leocorte kullanıcısına yanıt
    Kardeş buluttan nem kapma değil sen anlamamışsın adam iki tire arasında "SİREN ÇALANLAR GİBİ SİZE RAHATSIZLIK VERMEK İSTEMEDİK" diyor 10 Kasımda.
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben İstanbuldayım bu şehirde neredeyse her akşam E-5 ve köprülere çıkan yollar tutuluyor bir bakan, bir CB, bir müdür geçecek diye eskiden sadece başbakana bakana yapılırdı şimdi sağlık müdürü geçerken bile yolu kapatıyorlar. Bak haftanın neredeyse 3 günü durum bu ben yaklaşık 1 saat fazla bekliyorum trafik kapandığından.

Gelelim senin sıkıntına neydi 10 kasımda 9:05 de yılda bir kere 1 dk saygı duruşundan trafikmi duruyordu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozfidelio -- 12 Kasım 2018; 8:30:45 >
  • ozfidelio O kullanıcısına yanıt
    Dostum... Mesaj 10 Kasım'da değil 11 Kasım'da atılıyor. 10 Kasım ile bir alakası yok. Öyle olsa 10 Kasım'da 9:05'te atarlardı bu kadar zor mu insanların bunu düşünmesi?

Bilmiyorum dostum; bu milletin çok fesat, yalancı ve başarıyı çekemeyen büyük bir kitlesi olduğunu biliyorum. N11 ile de işim olmaz ama linç etmekte üstümüze yok. Yok etmeyi çok iyi biliyoruz. Mesajların yanına megafon değil bildirim simgesi de yer alıyor.

Yani 11.11.11 alarmla, sirenle haber ediliyor zaten. Adamlar sessiz bildirim attı olay bu.

Sadece N11'in ülke IQ'sunu göz önüne alarak bir reklam yapması gerekirdi. Yanlış yapmışlar, hepsi bu.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leocorte -- 12 Kasım 2018; 9:25:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bana gelen mesaj 10 Kasım saat 23:45 de ayrıca twiterda yobazların sirenle rahatsız oluyoruz naralarının arasında bir alışveriş sitesinin sizi sirenlerle rahatsızda etmedik demesi gayet manidar bence hemde hiç gereği yokken.
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Neden mümkün olmasın ?

İnternet ve e-ticaret kullanıcıya bir cok alternatif sunabilecek güçte.

Marketi olmayan bir mahalleye market açmadılar ya :)

• Denediler yerse diye ama yemedi tabi

• Suç ne N11 in ne de bu duruma tepki gösteren vatandaşın. Öyle bir duruma geldik milli değerlerimiz öyle aşağılandı ki son zamanlarda osuruktan nem kapma dediğimiz durum gerçekleşiyor sürekli.
    Bu konuda N11'in suçu olmadığını düşünüyorum. Adamlar 2 aydır bildirimleri siren olarak veriyor. E haliyle gece vakti kampanya başlayınca rahatsız etmemek için böyle bir yazı gereği duymuşlar. Fazla uzatıp salça etmenin manası yok bence. (Not: 11 Kasımda N11'den ürün almadım.)
    Kendini ortalama ülke IQ’sunun üstünde olduğunu iddia eden siz,

10 Kasım Cumartesi gecesi saat 23:30’da tarih 10 Kasım mi olur yoksa 11 Kasım mi ?

Burada çekememezlik nerede ? Herkes holding sahibi olmayı mı hayal ediyor ? Yalandan bahsetmişsiniz, olmayan bildirimi varmış gibi mi göstermişler ? Fesatlıktan bahsetmişsiniz fesatlık nerede ?

Bu ülkede Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret edenler devletin üst kademesinde görevli kişiler tarafından ziyaret ediliyor !

Mustafa Kemal Atatürk isimleri bir bir siliniyor !

Mustafa Kemal Atatürk posterleri yırtılıyor, büstleri saldırıya uğruyor !

Tüm bu kepazelikler karşısında insanların hassasiyetleri arttı. Bu çok doğal. Toplumun IQ’suna dem vuracağına... Neyse sizden adam olmaz !

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.