< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 16 Temmuz 2020; 18:52:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
11 Eylül İkiz Kulelere İlk Uçağın Çarpma Anı (6. sayfa)

-
-
aslında boşa tartışıyorsunuz
olay el kaide ve 3-5 terörist olayından daha büyük bir olay sıradan bir olay değil itfaiye erleri bile bina içöinde ayrı ayrı patlamalar olduğunu söylüyordu benim bahsettiğim termit görüntülerinin yakın çekim versiyonları vardı bulursam onlarıda atarım
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnotherPlanetKusun verdigi hasara bakarak, celik ve betondan olusan binaya yorumluyorsun? Oyle dogru orantiyla calismiyor bu isler onu diyeyim.
Alıntıları GösterUçağın böylesine yapılmış çelik-beton bir binayı delebildiği bir seneryo mevcut fizikte yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 07kubi07Uçak sürmek zor bir şey değil.
Bak bu alttaki videoyu izle.
Çocuk havalimanında bavulları taşıma işinde çalışıyor.
Similatörde öğrendikleriyle uçağı kaçırıyor,uçakla takla manevraları yapıyor.
En sonda ıssız bir adaya uçağı çakıp intihar ediyor.
Onun dışında dediklerine katılıyorum bir tiyatro.O uçağın o binaya vereceği zarar sivri sinek kadar bir şey.Sadece yangın hasarı verebilir.
Alıntıları GösterUçak sürmek zor bir şey değil mi
Hayırdır, aldın uçağın vitesini D'ye bastın gaza gittin desene..
Hiç bir şey bilmeden, herhangi bir bir bilgi sahibi olmadan yorum yapmak ne kadar kolay?
Uçağı kaçıran teröristler, amerika da uçak sürüş eğitimi almış insanlardı.
Hem de çok uzun süreli eğitim almışlar.
Tabii yaşın kaç bilmiyorum, o dönemi bilmediğin için sanırım adam direk uçak kaçırdı diye sallıyorsun.
Bu dediklerim de o dönem de haberlerde çarşaf çarşaf yayınlandı..
-
Eee bundan banane ? Ben ondan bahsetmiyorum ki.quote:
Orijinalden alıntı: john mclaneUçak sürmek zor bir şey değil mi
Hayırdır, aldın uçağın vitesini D'ye bastın gaza gittin desene..
Hiç bir şey bilmeden, herhangi bir bir bilgi sahibi olmadan yorum yapmak ne kadar kolay?
Uçağı kaçıran teröristler, amerika da uçak sürüş eğitimi almış insanlardı.
Hem de çok uzun süreli eğitim almışlar.
Tabii yaşın kaç bilmiyorum, o dönemi bilmediğin için sanırım adam direk uçak kaçırdı diye sallıyorsun.
Bu dediklerim de o dönem de haberlerde çarşaf çarşaf yayınlandı..
Alıntıları Göster
Teröristler eğitim almış kaçırmış simülatörden öğrenmemiş yani bu mu takıldığın şey?
Ben teröristler şöyle yapmışta kaçırmış mı dedim?
Adam uçak sürmek çok zor yüzlerce saat eğitim lazım demiş bende al bak bagajcı similatörden öğrenip uçağı kaçırmış demişim?
Ben bunu teröristler kursa gitmedi similatörden öğrendi tezini desteklesin diye yazmadım.
Benim öyle bir iddiam yok.
Teröristler kursa gitmiş öğrenmiş beni ilgilendirmez. Onu 9/11 teorisyenleri düşünsün.
Bilgisizlik farklı bir şey.Sende malesef bilgi var ama okuma anlamayı atlamışsın.
Adama dediklerine katılıyorum yazmışım zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 16 Temmuz 2020; 20:56:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 07kubi07
Eee bundan banane ? Ben ondan bahsetmiyorum ki.
Teröristler eğitim almış kaçırmış simülatörden öğrenmemiş yani bu mu takıldığın şey?
Ben teröristler şöyle yapmışta kaçırmış mı dedim?
Adam uçak sürmek çok zor yüzlerce saat eğitim lazım demiş bende al bak bagajcı similatörden öğrenip uçağı kaçırmış demişim?
Ben bunu teröristler kursa gitmedi similatörden öğrendi tezini desteklesin diye yazmadım.
Benim öyle bir iddiam yok.
Teröristler kursa gitmiş öğrenmiş beni ilgilendirmez. Onu 9/11 teorisyenleri düşünsün.
Bilgisizlik farklı bir şey.Sende malesef bilgi var ama okuma anlamayı atlamışsın.
Adama dediklerine katılıyorum yazmışım zaten...
Alıntıları GösterUçak kullanmak çok kolaymış gibi yazdın ya, bende ona karşılık yazdım.
Önce sen düzgün bir bilgi edin ondan sonra yaz..
-
dick cheney ve arkadaşkarının kurguladığı bir olay misal o gün ikiz kulelerdeki 4000e yakın bir tane bile yahudi asıllı çalışan işe gitmiyor, temelleri eriyor binaların, bir de o saatlerde cia arşiv binası yanıyor müslüman teroristin kimliği aynı taktiği charlie hebdo saldırısında da kullandolar, abd halkının bile büyük bir çoğunluğu inanmıyor bu zırvaya
Ölen masum insanlara yazık oldu!
Yıllar önce izlediğim bir videoda tam olarak yıkılması durumunun garipliğinden bahsediliyordu. Diyordu ki her bina yıkılmak için tasarlanır. Ömrü tamamlandığında güvenli şekilde yıkılabilmesi için bir yıkım planı olur. Ve ikiz kuleler de o şekilde yıkılmıştır. Videoyu bulamadım bulabilirsem atacağım. O zaman izlediğimde çok mantıklı gelmişti.
Pulvarizasyon tarzı bir olaydan bahsediliyordu. Bu olay toza dönüşmesini açıklayabilecek bir olay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 16 Temmuz 2020; 22:35:32 > -
bahsettiğin videoyu ben attım bu konuda var yanılmıyorsam (alkışlarlayaşıyorum linkinde )
amerika da her yapılan gökdelen tarzı yapı acil durumlarda aniden yıkılması için kontrollu yıkım yönetmeliğine tabidir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06Ebahsettiğin videoyu ben attım bu konuda var yanılmıyorsam (alkışlarlayaşıyorum linkinde )
amerika da her yapılan gökdelen tarzı yapı acil durumlarda aniden yıkılması için kontrollu yıkım yönetmeliğine tabidir
Aynen öyle hocam. Belki gerçekten uçak da çarpmıştır ama sadece uçak çarpması koca gökdeleni yıkamaz, buna imkan yok. Bina resmen tuzla buz oluyor.
-
Adam İslam düşmanı
islamı kötülemek için götü boklu terör örgütlerinin cidden uçak kaçırıp sürüp kulelere çarptırdıklarını ve dünyanın en büyük süper gücünün bu durum karşısında aciz kaldığını düşünüyor adam ay canım benim ya :) şansa bakın ki diğer uçak pentagona çarpıyor ama insanların yoğun çalıştığı yere değil en sakin yere düşürüyor teröristler :)
Bir de teröristlerde ki doğa üstü zekayı da es geçmeyin 10 saatlik uçak eğitim videoları izlemişler ve devasa uçakları bisiklet gibi kullanmayı öğrenmişler,işte yıllarca beklenen islami zeka kalkınması
Daha önce sağda solda yapılan terörist eylem planları bile bu hareketin alt yapısını oluşturmak ve üstteki çocugun bak daha önce de oldu bu teröristler çok tehlikeli adamlar dedirtmek içindi.Yani sen pazarda agu anne bana pilli polis arabası al dediğinde adamlar zaten 20 yıllık planı yapmışlardı bile evlat...
-
işte bahsettiğim videoya ait en net görüntü bu ;
https://en.nytid.no/obvious-911-explosion/
bu fotoğrafın videosu da vardı şu anda onu arıyorum ama bulamıyorum binadan resmen alev akıyordu çelik yapı erimiş akıyordu
-
Ortada uçak yok. Hiç bir görgü şahidi uçak görmemiştir, uçak gördüğünü iddia eden kişilerde tv muhabirleri olduğu ortaya çıktı. tamamen kendi önceden döşedikleri bombaları patlatıp afganistanı işgal etmek için bahane ürettiler. Belgesellerini izlerseniz görürsünüz tamamen senaryodan ibaret olduğunu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyla alakalı iyi bir yapım istiyorsanız September Clues belgeselini izleyin
ABD kamuoyunu ikna etmek için bu düzenbazlıkları daha önce de yapmıştır.
Pearl Harbor baskını bunlardan biridir. ABD donanması açık hedef olması için limana toplanmıştır, düşmanın saldıracağı istihbarı saldırıdan sonra verilmiştir. Radardaki Japon uçaklarının izleri dost uçaklar diye geçiştirilmiştir.
Sonuçta ABD bize ne dediği Avrupa için Japonlar kullanılarak II. Dünya Savaşına girmeye ikna edilmiştir.
Iraktaki bulunamayan kimyasal silahlar da başka bir örnektir.
-
İşin ilginç tarafı 2 binanında tuzla buz olması. İmkansız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: anakataUçağın böylesine yapılmış çelik-beton bir binayı delebildiği bir seneryo mevcut fizikte yok.
Alıntıları GösterNeden yok. Iyice aciklar misiniz? Isin icine ucagin yapisi, momentum ve enerjiye de katarak olursa super olur.
-
Ortada uçak filan yok. 11 eylül yaşandığında 6 sınıfa giden 12 yaşında bir çocuktum. O zaman bile uçağın kulelerin üstüne vurmasıyla binanın yıkılması arasındaki bağlantı mantıklı gelmemişti. Bunu sonradan birçok mimar ve mühendiste belirtti.
Bu olayda aslında amatörce bir yönetim var. Abd'nin belli başlı cnn, nbc, fox ve bbc gibi kanalları 2.uçağın kuleye vuruş anını yayınlıyor ama garip olan şu ki hiçbirisi aynı görüntüleri vermiyor. Detay farklılıkları hatta binanın arkasında silüet ve manzara farklılıkları var. Hatta bu iş o kadar bariz boyuttaki bazı absürt çakılma videolarını canlı yayında veren tv kanallarının arşivleri bu mecralardan siliniyor. Bugün hala ilgili platfomlarda 11 Eylülü açtığınızda kesintiler olduğunu görürsünüz. Çünkü ortada birden fazla montaj vardı ve bu montajların bazıları gerçekten “saçmaydı”.
Youtuba yüklenen amatör videolarının gerçekten çok azı kurgudan uzak gerçek amatör kişilerin kaydettiği videolar ama bu kişilerin videolarında da tesadüfe bakın ki vuruş anları istikarlı bir biçimde videolarda yoklar. Yani olay anının öncesi ve sonrası var ama olay anı yok! Tesadüfün böylesi.👌
Öldüğü belirtilen kişilerin bir çoğu bilgisayar ortamında, Facet2face benzeri bir algoritma ile oluşturulan sanal karakterlerden ibaret. Yani aslında hiç yaşamamış kişiler. Bununda ilginç detayları var.
Bu olaydan yıllar önce çekilmiş bir çok film ve çizgi filmde adamlar 11 eylül işaretleri ve ikiz kuleler figürleri koymuş durmuşlar. Bir tanesi angelina jolienin oynadığı hackers filmi. Bu filmde sürekli bir ikiz kuleler teması ve en sonunda da ikiz kulelerin tepesi gösterilerek çarpma ve yangın yazısı yer almakta.
Amerikanın bu olay ile kazandıklarını düşününce ve BOP gibi bir proje ile bütün ortadoğuyu değiştirme planları biliniyorken bütün bunların ve görgü tanıklarının aksini iddia etmek bana saçma geliyor. internet büyük bir mecra ne kadar silinsede bu olaylarla ilgili ciddi kanıtlara nette hala ulaşılabilir diye düşünüyorum. inanmayanlar bence araştırmalılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 17 Temmuz 2020; 22:26:27 >
-
Emperyalizmin baş köpeğinin yaptığı, dünyanın en büyük tiyatrosu.
İşin garibi konuda yine gördüm, olayın failinin ABD olduğunu Amerikalıların bile bazıları kabil etmesine rağmen bazı solcular "fürümdü nü çük ül küüdücü vürmüş" diye saçmalamışlar.
Solculuk eskiden emperyalizm karşıtlığıydı, geldiğimiz noktada Türkiye'deki en amerikanci, emperyalizm destekçisi insanlar solcular. Tuhaf bir dönemde yaşıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 17 Temmuz 2020; 13:36:13 >
Bu olayın hemen ardından Osama Bin Laden , bu olayla bağı olmadığını 4 defa dile getiriyor. Terörist aklayacak halim yok ama anerikanın yaptığı ''false flag attack'' lar belli.
Tıpkı ayda 3 defa olan school shootinglerin FBI eliyle kasıtlı bir şekilde yaptırıldığı ve günah keçisinin üstüne atıldığı gibi.
Sandy Hook truths yazıp youtube dan izlemenizi tavsiye ederim. Fail olarak suçlanan Adam Lanza, olay yaşanmadan 1 gün önce ölüyor hatta resmi bir internet sitesinin kayıtlarında vardı bulabilirsem atarım. Sözde saldırıda ölen çocuklar, 2-3 ay sonra beyaz sarayda obamanın kucağında fotoğraf çekiliyorlar. Daha neler neleeeeeeer....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X