Şimdi Ara

11 Eylül İkiz Kulelere İlk Uçağın Çarpma Anı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
9.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa gördüm 1. uçağın çarpma anını paylaşayım dedim (1. video 32. saniye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 15 Temmuz 2020; 12:55:20 >

• Forumda ne çok el kaide destekçisi varmış.

Tarihin en üzücü terör olaylarından birisidir. Fazla bilinmez el kaide bu olaydan önce dünya ticaret merkezinin otoparkında bomba patlatarak yıkmayı denemiş ancak başarılı olamamıştır. Bombayı hazırlayan adam dünyanın başka yerlerinde uçaklı terör eylemleri düzenleyen bi teröristti. Filipinlere ait bir uçağı düşürmüştü hatta. Yakalanmıştı amerikada hapis yatıyordu en son.
    Birde dünya ticaret merkeziyle eş zamanlı pentagona da uçaklı saldırı yapılmıştır.
    Bu terör eyleminin tek iyi yanı abd bu olaydan sonra ortadoğuda özellikle dini terörle mücadele ederek temizlik yapmaya çalıştı. Havacılık sektörüne güzel güvenlik önlemleri geldi.
  • Koskoca Amerika'da sadece 1 kamera gösteriyor çarpışma anını ? :)

Ve o uçağın pilodu enayi mi ? Öleceğini bile bile böyle bir şey yapsın? :)

11 Eylülde neler oldu bilen biliyor.

• bi sen biliyosun demi adamlar canlı bomba yapiyor hayatlari umurlarinda değil ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotbeyBG

bi sen biliyosun demi adamlar canlı bomba yapiyor hayatlari umurlarinda değil ki

Hikaye o olay

Bir pilotun yetişmesi yıllar alır. Sen pilot olsan böyle bir şeye hayatını riske atar mısın? Biraz kafanızı kullanın , empati kurun.

Burada sıradan bir bombalamadan bahsetmiyoruz.

• hocam ben zaten böyle bir şey yapmam yani de tabi bunu tartışmakta istemem benim yeterli bilgim yok akıl yürüttüm

• Kendi yönetip oynattığı berbat senaryolu bir filmdi bu olay .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • furandor kullanıcısına yanıt

şu an bulamadım da 2. uçağın kafası gökdelenin diğer tarafından çıkmıştı o binayı alimünyum ve karbon fiberin delebilmesi imkansız

• Hayat devam ettiği sürece komplo teorileri bitmez. Caziptir. Güzel malzemedir.

• ABD o zamandan beri resmi olarak savaşta

• Ucagi el-kaideye bagli kisiler ucuruyor pilot degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Blitz.

Ucagi el-kaideye bagli kisiler ucuruyor pilot degil

Haklısın düşünememiştim

Pilot olmayanlar da uçak uçurabiliyor demek ki.. Güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

şu an bulamadım da 2. uçağın kafası gökdelenin diğer tarafından çıkmıştı o binayı alimünyum ve karbon fiberin delebilmesi imkansız

Neden imkansiz?

• İngilizcesi yetenler görgü tanıklarının ifadelerini bulup okuyabilir

Bu arada 11 Eylül dünyanın en büyük tiyatrosudur

• Amerika'nın Ortadoğuya getirdiği demokrasi ve özgürlük(!) başlangıcı.

• AnotherPlanet kullanıcısına yanıt

resimde ki uçağın burnuna kuş sürüsü çarpıyor bu hale geliyor

ikiz kuleler yapıldığı dönemde ki en sağlam yapı çeliğinden imal edilmişti ve neredeyse tamamı çelikle örülmüş bir binaydı

bahsettiğim video da 2. uçak yani yolcu uçağı nın burnu girdiği gibi tek parça halde çıkıyordu o uçak bu iş için özel olarak yapılmıştı içinde de bence yolcu yoktu o uçağın özel olarak imal edilmiş drone dahi olabilir üstüne bina full en kaliteli betonla inşaa edilmişti hiç bir uçak hele hele aliminyum+ fiberglass malzeme öyle bir yapıyı delip geçemez

ayrıca binalardan kimyasal metal kesiminde ki gibi kıvılcımlar fışkırıyordu yani bir nevi binanın çökmesi için yapı çeliği eritiliyordu

en garip olanıda yıkıntı kaldırıltıktan sonra binanın temelinde ki kayaç yapı erimişti bu binaların kontrollu çöküşünde kullanılan mikro nükleer bomba patlatılmıştı sanki kayaç yapı erimişti yani öktüğü yerde bir nevi çanak oluşmuştu foroğrafları var internette ama şimdi bulup eklemesi uzun sürer

11 Eylül  İkiz Kulelere  İlk Uçağın Çarpma Anı

• Microsoft un flight simulator oyunu ile istediğin uçağı uçurabilirsin. Kokpitteki butonlar ve işlevleri gerçeği ile aynıdır.

• AnotherPlanet kullanıcısına yanıt

bak şurada anlatıyor biraz gerçi Harun Yahya yani Adnan Oktar kendi reklamını yapmak için mehdi ayağına reklam için kullanmış olayı ona uygun bir video çekmiş onları salla ama dediklerimi anlatıyor eğer termit kesim videolarını da bulursam atarım

https://alkislarlayasiyorum.com/icerik/101137/11-eylul-2001-gercegi-ve-yalanlari

şu da başka bir kuş çarpma resmi

11 Eylül  İkiz Kulelere  İlk Uçağın Çarpma Anı

• Devletler yapacagi bir savaşı kendisi oynar ve bahane eder.Tipki Hitler'in 2.Dunya savaşında Polonya ya saldırmak için ürettiği bahane bir örnek.(Nazi rejimi, Polonya’nın Almanya'ya karşı düşmanlığı başlatan taraf olduğu izlenimini vermek için tasarlanmış bir olay da hazırladı. 31 Ağustos 1939’da, Polonya askeri üniforması giymiş SS görevlileri Gleiwitz’de (Gliwice) bir Alman radyo istasyonuna "saldırdı". Ertesi gün Hitler Alman ulusuna ve dünyaya yaptığı konuşmada Polonya’nın Reich’a yaptığı “saldırı”ya yanıt olarak Polonya’ya birlikler gönderme kararını açıkladı. )
    11 Eylül'de birçok cevaplanmayan sorular var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazaman -- 15 Temmuz 2020; 13:59:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxgan

Microsoft un flight simulator oyunu ile istediğin uçağı uçurabilirsin. Kokpitteki butonlar ve işlevleri gerçeği ile aynıdır.

Savaşa gitmeden de cs oynarız.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.