11 Eylül tiyatro. Ama monmeşmemmuz gerçek. Yersen. |
11 Eylül İkiz Kulelere İlk Uçağın Çarpma Anı (7. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: anakataUçağın böylesine yapılmış çelik-beton bir binayı delebildiği bir seneryo mevcut fizikte yok.
Alıntıları GösterSizin atladığınız nokta şu binayı yıkan şey uçağın ilk çarpmada verdiği hasar değil dakikalarca binada yanan uçak yakıtı sonucu çelik kolonların erimesi üst katın yıkılmaya başlayıp altıda momentumla götürmesi inşaat mühendisi arkadaşlar bunu daha net açıklar.
-
çarpan uçakta ki yakıt kullanılan uçaklarda kullanılan standart yakıt, bunu yapmasına imkan yok, binayı yapan mühendisler bunu defalarca açıkladı
çelik yumuşasa ve üst kat çökse bile videolarda ki görüntüde bina tamamen olduğu yere çöküyor
başka videolarda alt katlarda olan patlamalardan dolayı çıkan toz duman gözüküyor
itfaiyeciler de buna şahit zaten
onun dışında böyle bir olayda abd gibi bir devlet bütün binanın çeliğini alelacele eritip gemi yapıyor doğru düzgün inceleme fırsatı bile verilmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 18 Temmuz 2020; 14:5:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ReflexActionSizin atladığınız nokta şu binayı yıkan şey uçağın ilk çarpmada verdiği hasar değil dakikalarca binada yanan uçak yakıtı sonucu çelik kolonların erimesi üst katın yıkılmaya başlayıp altıda momentumla götürmesi inşaat mühendisi arkadaşlar bunu daha net açıklar.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben pek inanmıyorum o uçakların kocaman binaları yıkacağına mutlaka başka iş var. Çünkü binalar olduğu yere yıkılıyor sağa yada sola yatmıyor. Bir kaç video izledim zaten alt katlarda bomba gördüğünü söyleyen bir sürü insan varmış.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
fizik bilginiz pek zayıf
-
Madem biliyorsunuz bize anlatın bizde öğrenelim.Yıllar önce bu olayı epey araştırmıştım Ve binanın pulverizasyon yöntemiyle yıkıldığına kanaat getirdim.Çelik konstrüksiyon gökdelenin uçak çarpmasıyla yıkılması imkansız.Binaların yıkılışına bakarsanız ikisindede üstteki katlar en dibe inene kadar zarar görmüyor nerdeyse bütün yapı erimiş çeliğe ve toza dönüşüyor.Ayrca Pentagon'a çarpıp eriyip Yok olduğunu iddia ettikleri uçakta cabası.
Yaklaşık 7 yıl önce Filistin doğumlu bir arkadaşım yarım yamalak Türkçesiyle bu konuda bişeyler söylemişti tabi birşey anlamamıştım olayları bir ara merak edip araştırınca bu sonuca vardım Ve bence doğru.Gidip Amerikanların söylediklerinemi inanacağız gördüklerimizemi.
Usama Bin Ladinide öldürüp denize attıklarını iddia etmişlerdi tabi bunada kimse inanmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X