Şimdi Ara

100TL ile ticarete başlamak.Konu çok ciddi İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
35
Favori
37.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 100TL ile ticarete nasıl ve nereden başlanır?
    Hangi iş yapılır?
    Ne alınır ne satılır?

Bu bir deney olacak inşallah başarı ile sonuçlanacak ki düşük ücrete amelelik yapan kimse kalmasın.

Forumda okuyorum

400 e 500 e saatlerce çalışan arkadaşlar var.Bu deney herkese yol gösterecek mi görelim.

Not: Konu ciddidir.Sulandırmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayaletmavisi -- 1 Temmuz 2013; 16:50:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

100 TL ile Ticarete Başlamak

Ticarete başlamak isteyenler, az bir sermaye ile yola çıkabilirler. 100 TL gibi küçük bir meblağ ile bile ticarete atılabilir ve zamanla kazanç elde edilebilir. İşte 100 TL ile ticarete nasıl başlayabileceğine dair bazı ipuçları:

• Küçük Ölçekli Ürünler Satışı: 100 TL ile küçük ölçekli ürünler satın alıp satarak başlayabilirsin. Bunlar arasında ev yapımı ürünler, ikinci el eşyalar veya tedarikçilerden toptan olarak alınan ürünler olabilir.
    • Dropshipping: Dropshipping, ürün stoklama veya gönderme gerektirmeyen bir ticaret modelidir. Tedarikçilerden ürün seçebilir, kendi çevrimiçi mağazanı açabilir ve siparişleri tedarikçilerine yönlendirebilirsin.
    • Hizmet Sunma: Fiziksel ürünler satmak yerine, hizmet sunarak da ticaret yapabilirsin. Bu hizmetler arasında serbest yazarlık, sanal asistanlık veya çevrimiçi dersler verme gibi seçenekler yer alır.
    • Affiliate Marketing: Affiliate marketing, başkalarının ürün veya hizmetlerini tanıtarak komisyon kazanmanı sağlar. Kendi blogunu veya sosyal medya hesaplarını kullanarak ürün veya hizmetleri tanıtabilir ve satış başına komisyon alabilirsin.

Nereden Başlanır?

Ticarete nereden başlayacağını bilmiyorsan, şu adımları takip edebilirsin:

1. Tutkularını ve Becerilerini Belirle: Ne tür ürün veya hizmetleri satmak istediğini veya hangi hizmetleri sunabileceğini düşün.
    2. Pazar Araştırması Yap: Hedef kitlenin ne aradığını ve hangi ürün veya hizmetlerin talep gördüğünü araştır.
    3. Bir İş Planı Oluştur: İşinin hedeflerini, stratejilerini ve mali tahminlerini özetleyen bir iş planı hazırla.
    4. Bir İşletme İsmi Seç ve Kaydet: İşletmenin için bir isim seç ve yasal olarak kaydet.
    5. Bir İşyeri Bul: Ürünlerini veya hizmetlerini nerede satacağını belirle (örneğin çevrimiçi mağaza, fiziksel mağaza veya sosyal medya).
    6. Tedarikçileri Bul: Ürünleri toptan olarak satın almak istiyorsan güvenilir tedarikçiler bul.
    7. Müşterileri Kazan: Ürün veya hizmetlerini tanıtmak ve müşterileri kazanmak için pazarlama stratejileri kullan.

100 TL ile ticarete başlamak, zaman ve çaba gerektiren bir süreçtir. Ancak doğru strateji ve kararlılıkla, küçük bir sermayeden başlayarak başarılı bir işletme inşa edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben Tekstil Firmasında Çalışıyorum Ve Yaşadığım Yerdeki Bir Arkadaş Tekstillerden Üretim Falzlası Malları 2 3 Liradan Alıp 15 20 Lira Civarı Bir Fiyatla Satıyor.
    Ben Piyasanın İçinde Olduğum İçin Üretim Maliyeti Vs Çok Düşük Olduğunu Biliyorum İstersen Böyle Bir Başlanğıç Yapabilirsin.

Dipcik: Burada Çalışmaya Başladığımdan Beri Mark T-shirt Giymiyorum 50 60 Lira Verdiğiniz T-shirtlerin Maliyeti Maks. 5 6 Lira %100 Karla Satış Yapılıyor Sadece Marka Adıyla Bilgilerinize...
  • benimde aklimda boyle bisey vardi
    yagmurda SEMSIYE satmak olabilir ama bu zamanda tutarmi tutmaz mi bilemicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon kılıfı sat

• Her ikisi de güzel fikir bence.Başka fikri olan yok mu arkadaşlar?
  • up
  • plajda soguk su sat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kısa yoldan en iyisi şans oyunları.

Sonrasını halledersin.
  • Çinden-Amerikadan nereden ucuza bulursan iPhone şarj aleti ve şarj kablosu getirip GG,Sahibinden üzerinden sat.Telefon kılıfı da getirip satabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaLDamage

Ben Tekstil Firmasında Çalışıyorum Ve Yaşadığım Yerdeki Bir Arkadaş Tekstillerden Üretim Falzlası Malları 2 3 Liradan Alıp 15 20 Lira Civarı Bir Fiyatla Satıyor.
    Ben Piyasanın İçinde Olduğum İçin Üretim Maliyeti Vs Çok Düşük Olduğunu Biliyorum İstersen Böyle Bir Başlanğıç Yapabilirsin.

Dipcik: Burada Çalışmaya Başladığımdan Beri Mark T-shirt Giymiyorum 50 60 Lira Verdiğiniz T-shirtlerin Maliyeti Maks. 5 6 Lira %100 Karla Satış Yapılıyor Sadece Marka Adıyla Bilgilerinize...

tekstil firmasında işe mi girsek napsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaLDamage

Ben Tekstil Firmasında Çalışıyorum Ve Yaşadığım Yerdeki Bir Arkadaş Tekstillerden Üretim Falzlası Malları 2 3 Liradan Alıp 15 20 Lira Civarı Bir Fiyatla Satıyor.

maliyet derken neyi hesaplıyorsun? ipliği, kumaşı vesaire mi? senin maaşın, diğer çalışanların maaşı, bunları yaptığını yerin kirası, kira değilse oranın ilk fiyatı, oranın maliyeti de önemli. 5 6 lira olur sana en az 15 20 lira. %100 kar da garip değil. neden dersen, adam risk alıyor. satılmazsa büyük zarar ona girecek. satılıyorsa da büyük karı hakediyor bu nedenle.

• quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

Çinden-Amerikadan nereden ucuza bulursan iPhone şarj aleti ve şarj kablosu getirip GG,Sahibinden üzerinden sat.Telefon kılıfı da getirip satabilirsin.

bu da karsızdır. çin'den, amerika'dan kendi mi getirecek? her gidiş dönüş en az 2000 tl'ye patlar. internet üzerinden alacaksa zaten insanlar da internet üzerinden alır. hadi almadılar, sen en fazla 1 üründen 5 tl kar edebilirsin. kaç tane satıp kaç lira kar edeceksin? satılacağından da emin değilsin. zaten gidip kendi yanında getirenler de var. ama onlar zaten oraya gidiyorlar, yanlarında bunları getirip az da olsa kar ediyorlar. sırf bu iş için oraya gidip dönen adam yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Çinden-Amerikadan nereden ucuza bulursan iPhone şarj aleti ve şarj kablosu getirip GG,Sahibinden üzerinden sat.Telefon kılıfı da getirip satabilirsin.

bu da karsızdır. çin'den, amerika'dan kendi mi getirecek? her gidiş dönüş en az 2000 tl'ye patlar. internet üzerinden alacaksa zaten insanlar da internet üzerinden alır. hadi almadılar, sen en fazla 1 üründen 5 tl kar edebilirsin. kaç tane satıp kaç lira kar edeceksin? satılacağından da emin değilsin. zaten gidip kendi yanında getirenler de var. ama onlar zaten oraya gidiyorlar, yanlarında bunları getirip az da olsa kar ediyorlar. sırf bu iş için oraya gidip dönen adam yoktur.

İnternetten Free-Shipping ürünler getirtecek.100 lira 52 dolar ediyor.Tanesi 4 dolardan 23 tane alabiliyor.5x23=115 tabi bu ilk etapta.

• quote:

quote:

hocam dx.com gibi sitelerde ücretsiz kargoyla 2-3 $'a şarz aletleri vs getiriyorlar oraya gidipte alan görmedim arkadaşda o siteyi düşünerek söylemiştir

• Web sitesi + domain satabilirim
    Düzenli içerik girip, güncel tutarsan 3-4 ay sonra iyi para kazanırsın
  • Bina ilaçlaması yapın maliyeti çok yok bina başı 100 tl gibi bir fiyat alırsın. Maliyeti ise başlangıç için makine ilaç vs. Alacaksın bide kartvizit bastırıp binalara dağıtırsan tamamdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

100 lira sermayeyle tek seferde 10.000 mi kaldırılacağını düşünüyordun?

DX'ten falan alınır bu tip şeyler burada satılır. Ama bir üründen 5-6 taneden fazlası geçer mi bilmem , ticari olduğunu anlarlarsa geçirmiyorlar diyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

quote:

100 lira sermayeyle tek seferde 10.000 mi kaldırılacağını düşünüyordun?

DX'ten falan alınır bu tip şeyler burada satılır. Ama bir üründen 5-6 taneden fazlası geçer mi bilmem , ticari olduğunu anlarlarsa geçirmiyorlar diyorlardı.

hayır ama önü tıkalı. daldan dala atlaması lazım o zaman. demişsin sen de 5-6 taneden fazlası geçer mi bilmem diye. adam 100 lirayı 150 yapınca aynı işi yapması için 30-40 tane geçirmesi gerekecek. ayrı ayrı sipariş etse geçer belki de bilmiyorum. o kara değmez gibi. gerçi 100 liradan bahsediyoruz. hepiniz haklısınız.

• Arkadaşlar gerçekten güzel fikirler var.Muazzam bir beyin fırtınası oluyor.Başka fikri olan var mı acaba?
  • Öncelikle o 100 TL 'yi arttırmak lazım daha büyük işlere girmek için.

Tam keşfedilmemiş bir tatil yeri bulmalısın. Akçay gibi. 1 hafta simit satacaksın. Ama güzel sözler bulman lazım dikkati üstüne çekmen lazım. İnsanlar seni sevecek ve seni gördüğünde hemen alacak simidi. Sonra oralarda köylü teyzeler olur onlardan incir kiraz şeftali üzüm falan alacaksın, simit bitince onları satacaksın. Akşamları da soğuk - sıcak içecekler alıp-yapıp gezilen yerlerde satacaksın. Hatta bi köşeye stand kur hediyelik eşyalar da sat. 3 ay sonunda 3 dişi 1 erkek koyun al, 1 de inek al para kalırsa 2 inek 1 dişi 1 erkek. Tüm kış onları besle çiftleştir falan sütlerini sat küçük bahçeli bir yere incir şeftali falan ek. Yaza kadar hepsini depola küçük de bi motor alıp süt satarsın sahilde simit - incir falan satmaya devam edersin. 3-5 yıla zenginsin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.