Şimdi Ara

100TL ile ticarete başlamak.Konu çok ciddi İÇERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
35
Favori
37.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gun yatağının altına 1 tl at yıllar sonra cok paran olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

Her gun yatağının altına 1 tl at yıllar sonra cok paran olur
    Konu sapmasın bende ticaret işi düşünmüşümdür hep ilkokulda da zaten kantinde 1lira olan kolayı dışardan ucuza alıp okulda satıyordum felan
    bu yurtdışından ürün getirmek güzel hocam bir fikir vereyim eminönünde mesela bu seyyar arabaya adam ekşi elma dolduruyor ve soyup tanesini 75krş gibi fiyatlardan satıyor aynı şekılde salatalıkları soyup 4e bölüp tuzlayıp tanesi 50krş 75krş gibi fiyatlardan satıyorlar ben yapamıyorum ama aslında karlı işe benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

Çinden-Amerikadan nereden ucuza bulursan iPhone şarj aleti ve şarj kablosu getirip GG,Sahibinden üzerinden sat.Telefon kılıfı da getirip satabilirsin.

Gümrük müşavirin olmadığı sürece böyle birşey gerçekleştiremezsin çünkü 75 dolar(euro da olabilir tam hatırlamıyorum)dan fazlası gümrükte %90 ihtimal takılıyor ve takılan eşyalar vergiye giriyor, fazla alırsan da ticaret amaçlı yaptığın anlaşılıp mallar elinden alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motiongeneer

Biraz bulunduğun bölgeyi değerlendir çık dışarı gez empati kur benim param olsa buralardan geçerken nelere para verirdi gibisinden.

Alıntıları Göster
    Benim proje hazır bi tatile çıkayım da sonra hayata geçireceğim
  • quote:

Biraz bulunduğun bölgeyi değerlendir çık dışarı gez empati kur benim param olsa buralardan geçerken nelere para verirdi gibisinden.

Alıntıları Göster
    En güzeli dx den saat al burada sat. Ben 30 liraya alıyodum ama güzel saat seçiyodum gören arkadaşlar 90 veriyim falan diyodu yani talep çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LzBlack

quote:

Çinden-Amerikadan nereden ucuza bulursan iPhone şarj aleti ve şarj kablosu getirip GG,Sahibinden üzerinden sat.Telefon kılıfı da getirip satabilirsin.

Gümrük müşavirin olmadığı sürece böyle birşey gerçekleştiremezsin çünkü 75 dolar(euro da olabilir tam hatırlamıyorum)dan fazlası gümrükte %90 ihtimal takılıyor ve takılan eşyalar vergiye giriyor, fazla alırsan da ticaret amaçlı yaptığın anlaşılıp mallar elinden alınıyor.

yurt dışından ürün getirmek bence saçma yaklaşık 1 ay kargo süresi var net üzerinden satış yapmak kolay değil kargo ile uğraşacaksın adam beğenmeyecek geri gönderecek kargo parası sana girecek kargo da ezilecek filan ayrıca kargo anlaşman olmadığı için en az 7-8 tl kargo olacak 3-5 tl lik şey için kimse 7-8 tl kargo parası ödemez...eğer ben sokağa çıkar satarım diyosan çok gitmez bence günde 3-5 tane satarsın en fazla onunda bi getirisi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gonzales20

quote:

Orijinalden alıntı: LzBlack

quote:

yurt dışından ürün getirmek bence saçma yaklaşık 1 ay kargo süresi var net üzerinden satış yapmak kolay değil kargo ile uğraşacaksın adam beğenmeyecek geri gönderecek kargo parası sana girecek kargo da ezilecek filan ayrıca kargo anlaşman olmadığı için en az 7-8 tl kargo olacak 3-5 tl lik şey için kimse 7-8 tl kargo parası ödemez...eğer ben sokağa çıkar satarım diyosan çok gitmez bence günde 3-5 tane satarsın en fazla onunda bi getirisi olmaz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım 100 tl ye kolisi bizim burda 2 tl içinden 12 tane çıkıyor toplamda 600 adet su alırsın tanesini 50 kuruştan sattın mı 300 tl kazanırsın.Eğer istanbul Ankara gibi bir yerde oturuyorsan 600 tane suyu rahat 2 günde satarsın.2 günde 200 tl kar haftada 700 tl eder.1 ay satış yapsan valla paraya para demezsin

• Dealextreme ve Focalprice'a gir,ordan telefon kılıfı sipariş et;Bunları sat

Kredi kartın yoksa inindir kart al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Dealextreme ve Focalprice'a gir,ordan telefon kılıfı sipariş et;Bunları sat

Kredi kartın yoksa inindir kart al.
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

up

Alıntıları Göster
    valla bende 500 lira gibi bir sermaye var bende düşündüm çok ama hepsi çok riskli.
    eğer büyük şehirde yaşasaydım yurtdışından ps3 veya xbox360 ürünleri getirtir burada ELDEN satardım.istanbul gibi bi yerde iyi iş yapar ama ben küçük bir yerde yaşıyorum.bana sorarsan işe gir çalış.basit şeyler yapabilirsin boyacıda çalış bazı küçük ticaret firmaları olur oradalarda kasa filan taşıtırlar.hiç olmadı gir inşaata (kendine güveniyorsan) amelelik yap
    (ama hiç kolay değil dalga geçiyoruz burda ama çok fena bir iş)

edit:mesela şuna bak
    http://www.ebay.com/itm/High-Quality-Sixaxis-DualShock-Wireless-Bluetooth-Controller-For-Sony-PS3-Black-/271227778195?pt=US_Video_Game_Controllers&hash=item3f266f7493
    bunu ben ps3 ürünleri satan bir yere sordum 120 lira dedi adam.bunu 80 liradan elden satsan 20 lira karın var.ama bunun özelliği elinde hazır bulunmalı çünkü oradan herkes getirtir ama 3 hafta beklemezler.sen önceden getirtmelisin bunu adam istediğinde hamen eline vermelisin müşteri memnuniyeti kazanırsın.2-3 kere denesen elinde paran kalır bir de ekstradan bu joystiğin olur kaybedecek birşeyin olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intenseLight -- 6 Temmuz 2013; 21:31:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: intenseLight

valla bende 500 lira gibi bir sermaye var bende düşündüm çok ama hepsi çok riskli.
    eğer büyük şehirde yaşasaydım yurtdışından ps3 veya xbox360 ürünleri getirtir burada ELDEN satardım.istanbul gibi bi yerde iyi iş yapar ama ben küçük bir yerde yaşıyorum.bana sorarsan işe gir çalış.basit şeyler yapabilirsin boyacıda çalış bazı küçük ticaret firmaları olur oradalarda kasa filan taşıtırlar.hiç olmadı gir inşaata (kendine güveniyorsan) amelelik yap
    (ama hiç kolay değil dalga geçiyoruz burda ama çok fena bir iş)

edit:mesela şuna bak
    http://www.ebay.com/itm/High-Quality-Sixaxis-DualShock-Wireless-Bluetooth-Controller-For-Sony-PS3-Black-/271227778195?pt=US_Video_Game_Controllers&hash=item3f266f7493
    bunu ben ps3 ürünleri satan bir yere sordum 120 lira dedi adam.bunu 80 liradan elden satsan 20 lira karın var.ama bunun özelliği elinde hazır bulunmalı çünkü oradan herkes getirtir ama 3 hafta beklemezler.sen önceden getirtmelisin bunu adam istediğinde hamen eline vermelisin müşteri memnuniyeti kazanırsın.2-3 kere denesen elinde paran kalır bir de ekstradan bu joystiğin olur kaybedecek birşeyin olmaz

Alıntıları Göster
    up

• Bende çok düşündüm bu konuyu 250 liralık bi sermayem var elimde bana en kolay kazanç borsa gibi geliyor. Ama borsa için bu miktar yeterli mi ve nerden başlamak gerekli bilmiyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    10'lu beyaz çorap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

amerikadan 2 set lol anahtarlığı alıyosun 20 dolara. tanesini 9 liraya satıyosun türkiyede sonra gelip beni görürsün artık

neden alabılırz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisimana

Bende çok düşündüm bu konuyu 250 liralık bi sermayem var elimde bana en kolay kazanç borsa gibi geliyor. Ama borsa için bu miktar yeterli mi ve nerden başlamak gerekli bilmiyorum

borsa işi sıkıntı kolay da kazanılmıo öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: propanoik

quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

amerikadan 2 set lol anahtarlığı alıyosun 20 dolara. tanesini 9 liraya satıyosun türkiyede sonra gelip beni görürsün artık

neden alabılırz hocam

ebay
  • girişimci arkadaşlar durum ne

• up

100tl yi ayırdım bekliyorum:) hala kafama tam olarak yatan bir fikir bulamadım :D
  • hayaletmavisi kullanıcısına yanıt
    Kardeşim biz içecek tozul bayiliği veriyoruz istersen sanada verelim 100 tl lik mal gönderirim sana 1,50 den sana veririm 2,00 tl den kahvanelere çay ocaklarına satarsın eğer düşünürsen bana mesaj at. detayları görüşelim ;)
    @hayaletmavisi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.