Şimdi Ara

Ankara'da Diş bölümü için en iyi devlet hastanesi önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diş ile ilgili problemim var diş etim çekiliyor ve bir iki dişimin de çekilmesi gerekli ayrıca porselen yaptırmayı düşünüyorum bildiğiniz güvenilir işini düzgün yapan elle tutulur tavsiye edebileceğiniz devlet hastanesi var mı? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'daki En İyi Devlet Diş Hastaneleri

Ankara'da diş sağlığı hizmetleri almak isteyenler için tavsiye edilen devlet hastaneleri şu şekildedir:

• Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Uzman diş hekimleri kadrosu ve son teknoloji ekipmanlarıyla hizmet veren birinci sınıf bir kurumdur.
    • Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi: Ülkenin önde gelen diş hekimliği fakültelerinden birine bağlı olan bu hastane, ileri düzey tedavi seçenekleri sunmaktadır.
    • Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi: Kaliteli diş sağlığı hizmetleri sağlayan bir diğer akademik hastane olup, çeşitli branşlarda uzmanlaşmış hekimlere sahiptir.
    • Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Askeri sağlık hizmetlerinin merkezi olan bu hastane, diş sağlığı konusunda da kapsamlı hizmetler sunmaktadır.
    • Ankara Etlik Şehir Hastanesi Diş Hastanesi: Şehrin en yeni hastanelerinden biri olan Etlik Şehir Hastanesi, modern tesisleri ve deneyimli diş hekimleriyle öne çıkmaktadır.

Ankara'daki devlet diş hastaneleri, uygun fiyatlı ve kaliteli diş sağlığı hizmetleri sunarlar. Diş sağlığı ihtiyaçlarınızı karşılamak için en uygun hastaneyi seçerken kendi özel durumunuzu ve tercihlerinizi göz önünde bulundurmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hacettepe en iyisi ama randevular geç tarihe hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazi Üniversitesi dişte efsaneymiş 40 yıllık dişçi korkusu olan annem gidiyor korkudan herkesle konuşmuş hepsi çok memnunmuş ama işlemler uzun sürüyor ve stajerler yapıyor genelde ama stajer olduklarından özel hastahanede ki gibi yaklaşıyorlarmış
  • Arkadaşın dediği gibi Hacettepe iyide , randevuyu geç tarihe veriyolar.
  • Hacettepe kaç gün sonraya randevu veriyor?
  • .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.