Şimdi Ara

100TL ile ticarete başlamak.Konu çok ciddi İÇERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
35
Favori
37.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikri olan yok mu başka? Şu DX.com'dan iPhone 5 şarj aleti alsak 10 tane nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: Garavolli

Ben 50 tl ye 100 tane darı aldım çeşmede kaynatıp sattım tanesi 5 tl den 3 saatte hepsini bitirdim

NEDEN MISIRA MISIR DEMİYORSUNUZ YA NE GICIK Bİ YEREL DİLİNİZ VAR İZMİRE OLAN SEMPATİMİ YAVAŞ YAVAŞ ÖLDÜRÜYOSUNUZ.

simiüdiyeaağğ
    VS.
    gevreeeek

dari cunku o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerikadan 2 set lol anahtarlığı alıyosun 20 dolara. tanesini 9 liraya satıyosun türkiyede sonra gelip beni görürsün artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bboyerko

Bina ilaçlaması yapın maliyeti çok yok bina başı 100 tl gibi bir fiyat alırsın. Maliyeti ise başlangıç için makine ilaç vs. Alacaksın bide kartvizit bastırıp binalara dağıtırsan tamamdır.

Biyoloji Bölümü mezunuyum ve haftada 2 gün boşluğun var bu günleri değerlendirmek istiyorum ayrıntı yi pm geçirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: Garavolli

Ben 50 tl ye 100 tane darı aldım çeşmede kaynatıp sattım tanesi 5 tl den 3 saatte hepsini bitirdim

NEDEN MISIRA MISIR DEMİYORSUNUZ YA NE GICIK Bİ YEREL DİLİNİZ VAR İZMİRE OLAN SEMPATİMİ YAVAŞ YAVAŞ ÖLDÜRÜYOSUNUZ.

simiüdiyeaağğ
    VS.
    gevreeeek

dari cunku o

sempatini yiyim senin oturup 2 satır yazı yazsan kaç kusurun çıkar kim bilir bide gevrek, darı diye eleştiriyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Bado28

Öncelikle o 100 TL 'yi arttırmak lazım daha büyük işlere girmek için.

Tam keşfedilmemiş bir tatil yeri bulmalısın. Akçay gibi. 1 hafta simit satacaksın. Ama güzel sözler bulman lazım dikkati üstüne çekmen lazım. İnsanlar seni sevecek ve seni gördüğünde hemen alacak simidi. Sonra oralarda köylü teyzeler olur onlardan incir kiraz şeftali üzüm falan alacaksın, simit bitince onları satacaksın. Akşamları da soğuk - sıcak içecekler alıp-yapıp gezilen yerlerde satacaksın. Hatta bi köşeye stand kur hediyelik eşyalar da sat. 3 ay sonunda 3 dişi 1 erkek koyun al, 1 de inek al para kalırsa 2 inek 1 dişi 1 erkek. Tüm kış onları besle çiftleştir falan sütlerini sat küçük bahçeli bir yere incir şeftali falan ek. Yaza kadar hepsini depola küçük de bi motor alıp süt satarsın sahilde simit - incir falan satmaya devam edersin. 3-5 yıla zenginsin.

sizin burada yazdıklarınızı gerçekleştirmek zor iş ve bunun yapılması için 100 tl den çok çok fazla para gerekir o incirle şeftaliyi ektiğin sene hemen meyve vermez ki bunun sulaması gübrelemesi budaması diplerine çaba yapılması vardır...

• ben bu forumdaki ergenlerin bu derece alıngan olmasını hakikaten anlamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuri Boykaa

quote:

Tam keşfedilmemiş bir tatil yeri bulmalısın. Akçay gibi. 1 hafta simit satacaksın. Ama güzel sözler bulman lazım dikkati üstüne çekmen lazım. İnsanlar seni sevecek ve seni gördüğünde hemen alacak simidi. Sonra oralarda köylü teyzeler olur onlardan incir kiraz şeftali üzüm falan alacaksın, simit bitince onları satacaksın. Akşamları da soğuk - sıcak içecekler alıp-yapıp gezilen yerlerde satacaksın. Hatta bi köşeye stand kur hediyelik eşyalar da sat. 3 ay sonunda 3 dişi 1 erkek koyun al, 1 de inek al para kalırsa 2 inek 1 dişi 1 erkek. Tüm kış onları besle çiftleştir falan sütlerini sat küçük bahçeli bir yere incir şeftali falan ek. Yaza kadar hepsini depola küçük de bi motor alıp süt satarsın sahilde simit - incir falan satmaya devam edersin. 3-5 yıla zenginsin.

sizin burada yazdıklarınızı gerçekleştirmek zor iş ve bunun yapılması için 100 tl den çok çok fazla para gerekir o incirle şeftaliyi ektiğin sene hemen meyve vermez ki bunun sulaması gübrelemesi budaması diplerine çaba yapılması vardır...

Sen 3 film çekip milleti pataklıyorsun bi şey demiyoruz bizim şeftalimiz de 1 sene de büyüsün ne olur yani hayalimizi bozmasanız!

hem yaşlı tiyzelerden ucuza alırık kazdağından

• iPhone için ekran koruyucusu getir yurtdışından. Feci para var 500 lirayla girdim bayağı para biriktirdim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yuri Boykaa

quote:

Sen 3 film çekip milleti pataklıyorsun bi şey demiyoruz bizim şeftalimiz de 1 sene de büyüsün ne olur yani hayalimizi bozmasanız!

hem yaşlı tiyzelerden ucuza alırık kazdağından

ben 3 filmde figürandım sadece dayak yedim nickimde iki a var çakma boykayım ben

• takip. çinden ürün alıp satma işi aklıma yattı biraz.
  • hayaletmavisi kullanıcısına yanıt
    en güzeli bence sandviç ve meyva suyu işi bir sepet ve kaliteli sadviç malkzemeleri al ayrıca 4-5kg da sıkmalık portakal ve tek kullanımlık şişeler al evinde mutlaka sıkacak vardır bunu kullanarak 200ml lik şişelere portakal suyunu sık kaliteli göze hitap eden sandviçler yap ve evine en yakın plazanın önüne saat 7 de git bunları sat oradakiler de iş insanları olacağından bu tarz şeylere iyi para vereceklerdir sandviç+p.suyunu 7-8 liradan sat günde en az 20 tane satarsın saat 8,30-9 gibi de biter işin heralde günlük 40 lira kar ayda 1200 lira eder hiç birinin yanında it gibi çalışıp 500 lira alacağına kendi işini kurmuş olursun sanırım yeni yasaya göre evinde bir şeyler üretip dükkan açmadan satan insanlardan vergi de almıyorlarmış.Ben de bu işi kafama çok kurmuştum geçen yıl ama fırsat olmadı hem ailem de böyle bir şeye izin vermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Samwise-

quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

100 tl ile başlayabileceğin iş bu sıcak havada su işidir.
    100 tl ile 20 kuruştan 500 su alırsın. 500 suyu 50 kuruştan satarsan 250 tl kazanırsın.
    Al sat al sat günde 3-4 saat çalışarak iyi gelir elde edersin.

Büyük ve sıcak şehirlerde çok yaygın hocam trafik ışıklarında su satmak falan. iyi iş aslında

hocam onlar sanırım aşiret şeklinde kapıyorlar bütün trafiği sana orada asla sattırmazlar gibi geliyor bana sonunda 3-5 kuruş kazanıcam diye darmadağın ederlerse şaşırmam
  • Tahtakaleye git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

en güzeli bence sandviç ve meyva suyu işi bir sepet ve kaliteli sadviç malkzemeleri al ayrıca 4-5kg da sıkmalık portakal ve tek kullanımlık şişeler al evinde mutlaka sıkacak vardır bunu kullanarak 200ml lik şişelere portakal suyunu sık kaliteli göze hitap eden sandviçler yap ve evine en yakın plazanın önüne saat 7 de git bunları sat oradakiler de iş insanları olacağından bu tarz şeylere iyi para vereceklerdir sandviç+p.suyunu 7-8 liradan sat günde en az 20 tane satarsın saat 8,30-9 gibi de biter işin heralde günlük 40 lira kar ayda 1200 lira eder hiç birinin yanında it gibi çalışıp 500 lira alacağına kendi işini kurmuş olursun sanırım yeni yasaya göre evinde bir şeyler üretip dükkan açmadan satan insanlardan vergi de almıyorlarmış.Ben de bu işi kafama çok kurmuştum geçen yıl ama fırsat olmadı hem ailem de böyle bir şeye izin vermedi.

güzel teklif oldu bu.teşekkür ederim.

buradaki beyin fırtınası çok güzel arkadaşlar.

benim düşüncem ilk sırada net üzerinden satış.yalnız gelen teklifler benim anladığım şeyler değil henüz:) hedef kitlenin daha geniş olduğu ürün teklifleri gelirse bakalım:)

ben bu konuyu herkese faydalı olsun diye açtım.hatta 50 tl yazacakken 100 tl yazıp yollamıs bulundum.sizden ricam konuyu arada up layıp konuya sahip çıkalım

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

quote:

Orijinalden alıntı: afyonkarahisarlılastirama

Emek vermek lazım. Emek vererek hazırladığın şeyleri satabilirsin . El yapımı takı, rozet; baskılı t-shirt,kupa,kılıf; Makale yazmak. Bunlar iyi para kazandırır

makale yazabilirim.boş zamanım oluyor.kim için makale yazacağım peki:D makale isteyenlere nereden ulaşacağım.

www.makaledepo.com
  • quote:

plazanın önünde sandviç satmana hayatta izin vermezler

• işlek bir mekanda simitçilik yapılabilir.Bir sahilde veya pazarda soğuk su satılabilir.İşlek bir mekanda sürekli olarak süt mısır satılabilir.Bu şekilde elindeki parayı katlarsın.çalışmak sıkıcı ve uzun sürebilir gayret ister.ondan sonra tekstil ürünleri satılabilir pazarda veya gıda ürünleri.önce ufak ufak başlamak lazım.100 lira büyük paralar için yetmez.küçük işlerle 100 liranın katlanması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

quote:

plazanın önünde sandviç satmana hayatta izin vermezler

plazanın kapısının önünde değil anlatmak istediğim oraya yakın bir yerlerde mesela taksi durağının yanında falan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.