Şimdi Ara

100TL ile ticarete başlamak.Konu çok ciddi İÇERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
35
Favori
37.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dokunmatik kalem işine girdik arkadaşlarla, 200 tl ye 1000 tane dokunmatik kalem getirttik çinden, gümrükte kaldı mallar. Ama parayı geri alabildik çok şükür :D o gündür daha ticaret konuşmadık. Parasızlık çekiyoruz şuan, yakında açılır konusu tekrar. Burdaki fikirler iyiye benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

Arkadaşlar netten ne gibi işler yapılabilir peki fikriniz nedir.uç fikirler olsun lütfen.
    yani herkesin yaptığını yapmaktan çok ..herkes nette birşey satıyor neticede rekabet çok.
    anlatabildim umarım.

bu arada fikirler gerçekten çok sağlam.hepsi kolayca geri dönüşü olabilecek fikirler

Benim gibi tf2 item satisi isine girebilirsin. 100 tl ile gazi aldin mi, dilin kivraksa, ingilizcen ve ozellikle aksanin iyi ise, 2 3 ay icerisinde o parayi bine katlarsin. ne kadar cok isin icine girdin o kadar cok kaarin olur. Aktif olarak takas yaptigim gunlerde gunde 100 tl ye kadar kaar edebiliyorum halen daha.

Ben sifirdan basladim 2 yildir ekmegini yiyorum. En son 42" cinema 3d led tv aldim lg. Evimi dayadim dosedim, sifir laptop aldim, nisanlima sifir note 2 aldim, kredi kartlarimi kapattim ki rahat 3 bin tl odemisimdir. disarida gezmede yedigim ictigimi saymiyorum.

yalnız bu iş biraz şans hocam her crate için %1 civarı şans var size bayağı değerli bir unusual gelmiş ondan başlamışsınız ama bu adama belki düşük değerde nuts'n'bolts gibi bir şey gelecek ustalaşması vb. ben pek önermiyorum kendimden biliyorum eğer yurtdışında olsaydı çok rahatlıkla olabilir ama tr de dsizin gibi olabilmek zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

quote:

quote:

Arkadaşlar netten ne gibi işler yapılabilir peki fikriniz nedir.uç fikirler olsun lütfen.
    yani herkesin yaptığını yapmaktan çok ..herkes nette birşey satıyor neticede rekabet çok.
    anlatabildim umarım.

bu arada fikirler gerçekten çok sağlam.hepsi kolayca geri dönüşü olabilecek fikirler

Benim gibi tf2 item satisi isine girebilirsin. 100 tl ile gazi aldin mi, dilin kivraksa, ingilizcen ve ozellikle aksanin iyi ise, 2 3 ay icerisinde o parayi bine katlarsin. ne kadar cok isin icine girdin o kadar cok kaarin olur. Aktif olarak takas yaptigim gunlerde gunde 100 tl ye kadar kaar edebiliyorum halen daha.

Ben sifirdan basladim 2 yildir ekmegini yiyorum. En son 42" cinema 3d led tv aldim lg. Evimi dayadim dosedim, sifir laptop aldim, nisanlima sifir note 2 aldim, kredi kartlarimi kapattim ki rahat 3 bin tl odemisimdir. disarida gezmede yedigim ictigimi saymiyorum.

yalnız bu iş biraz şans hocam her crate için %1 civarı şans var size bayağı değerli bir unusual gelmiş ondan başlamışsınız ama bu adama belki düşük değerde nuts'n'bolts gibi bir şey gelecek ustalaşması vb. ben pek önermiyorum kendimden biliyorum eğer yurtdışında olsaydı çok rahatlıkla olabilir ama tr de dsizin gibi olabilmek zor.

Ben kutu acarak baslamadim ki, scrapbankle basladim sonra bills sonra buds alip sattim birer key kaarla. Ne zaman ki cantamin onda biri 100 key etti o zaman unbox yaptim. Kutudan cikanlar da hep kanserdi. Su ana kadar 3 unusual cikarttim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konunun gidişatı mükemmel, yeni fikirler çıkıyor. Haydi arkadaşlar fikir üretelim :)
  • up lamaya devam:D
  • Öncelikle şunu söyliyim avrupadan ticaret amaçlı birşey getirmek imkansız gümrüktekiler şüphelendikleri paketleri açıyrlar paranız gider boşuna uğraşmayın.

Ama 1-2 tane bisiklet heybesi veya eşyası getirebilirsin %100 karla satabilirsin malum yaz aylarındayız tur yapan arkadaşlar var

• arkadaslar ithalat işi dışında fikirler yok mu?
    100tl ile ithalat biraz riskli gibi sanki
    bunun gümrüğe takılması var kötü mal çıkması var yok garanti derdi var ne bileyim var oğlu var arkadaşlar:)

daha basit yüzde yüz kar kim istemez ama mesela yüzde 20-25 kar getirecek mal elinde kalmayacak ve riski neredeyse sıfır iş yok mu yani:D
  • Maçlardan önce stadın önünde çekirdek satmak en temizi.Lig başlayınca "Var mı çekirdek isteyen"
  • Bu işler çok uğraştıran ve sakat işler, git 15-20 gün bş yerde çalış sermayeni 400 e falan çıkar işte ozaman daha iyi iş ayarlarsın. 100 Tl ile temiz sağlam iş olmaz.

• Emek vermek lazım. Emek vererek hazırladığın şeyleri satabilirsin . El yapımı takı, rozet; baskılı t-shirt,kupa,kılıf; Makale yazmak. Bunlar iyi para kazandırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: afyonkarahisarlılastirama

Emek vermek lazım. Emek vererek hazırladığın şeyleri satabilirsin . El yapımı takı, rozet; baskılı t-shirt,kupa,kılıf; Makale yazmak. Bunlar iyi para kazandırır

makale yazabilirim.boş zamanım oluyor.kim için makale yazacağım peki:D makale isteyenlere nereden ulaşacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: afyonkarahisarlılastirama

Emek vermek lazım. Emek vererek hazırladığın şeyleri satabilirsin . El yapımı takı, rozet; baskılı t-shirt,kupa,kılıf; Makale yazmak. Bunlar iyi para kazandırır

makale yazabilirim.boş zamanım oluyor.kim için makale yazacağım peki:D makale isteyenlere nereden ulaşacağım.

r10 hesabın varsa çok rahat olur. yoksa zor iş biraz
  • r10 hesabım yok :(
  • Deal extreme gibi yerlerden telefon kilifi alip satmak en mantıklı si ama ticaret icin oldugundan gumruk sorunu çıkabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

quote:

quote:

anlatabildim umarım.

Ben kutu acarak baslamadim ki, scrapbankle basladim sonra bills sonra buds alip sattim birer key kaarla. Ne zaman ki cantamin onda biri 100 key etti o zaman unbox yaptim. Kutudan cikanlar da hep kanserdi. Su ana kadar 3 unusual cikarttim.

Ne diyorsunuz değişik değişik

• quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

100 tl ile başlayabileceğin iş bu sıcak havada su işidir.
    100 tl ile 20 kuruştan 500 su alırsın. 500 suyu 50 kuruştan satarsan 250 tl kazanırsın.
    Al sat al sat günde 3-4 saat çalışarak iyi gelir elde edersin.

Büyük ve sıcak şehirlerde çok yaygın hocam trafik ışıklarında su satmak falan. iyi iş aslında
  • Biraz bulunduğun bölgeyi değerlendir çık dışarı gez empati kur benim param olsa buralardan geçerken nelere para verirdi gibisinden.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garavolli

Ben 50 tl ye 100 tane darı aldım çeşmede kaynatıp sattım tanesi 5 tl den 3 saatte hepsini bitirdim

NEDEN MISIRA MISIR DEMİYORSUNUZ YA NE GICIK Bİ YEREL DİLİNİZ VAR İZMİRE OLAN SEMPATİMİ YAVAŞ YAVAŞ ÖLDÜRÜYOSUNUZ.

simiüdiyeaağğ
    VS.
    gevreeeek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.