Şimdi Ara

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı. (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.578
Cevap
13
Favori
57.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düşman, hâriçte ya da dâhilde falan değil, ülkenin yönetiminde ve bu yönetimin de 2007'den beri izlediği siyâseti ve politikası, bölünmekten başka bir şeye hizmet etmedi bugüne kadar ve etmiyor da.

Dün kanka olduklarını bugün hâin edenler, yine dün "Cuntacı bunlar. Ses kayıtlarını dinlerken dehşete düştüm" diyerek hapsettiği darbecilerle kanka oldular. Bakarsın, yarın da onları hâin ilan ederler ya da onlar, bu sefer "Kullanım süreleri doldu" diye bunların ipini çeker.

Konu başındaki şu cümleyi de güncelledik mi; tamamdır iş.
    quote:

İngiltere'nin yüz yıllardır desteklediği ve böl parçala yut stratejisinin ülkemizde başarıya ulaştığı ispatlanmıştır. Hem de, BOP eşbaşkanı, Milli! ve Yerli! bir hükümet eliyle ve sadece 9 yılda üstelik.

Alevi-Sünni

Kürt-Türk

Sağ-Sol

Laik-Muhafazakar

Çatışmaları, hâricî düşmana gerek kalmadan, dâhilî işbirlikçi hükümet eliyle başarılı olmuştur. Hayırlı, uğurlu olsun.

Buna bir de muhâfazakâr kesimin parçalanması ile FETÖ meselesinden dolayı aile, akrabalar ve komşular da eklendi üstelik. Değil Türkiye'de, bu topraklarda bugüne dek böyle bölünme görülmedi. İngiltere başta olsa, vallâhi yapamazdı bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 9 Şubat 2017; 8:1:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanında demiştik Terörist ile anlaşılmaz. Teröre elini verirsen kolunu kaptırırsın diye. Dinletemedik. Bir de üstüne kandan beslenen insanlar olduk. Bugün geldiğimiz nokta da bu açılımı sanki CHP yapmış gibi X parti pişkin pişkin CHP terör destekçisi yaftası yiyor. Sen PKK'ya operasyon yaptırtma. 288 operasyon izninden sadece 11 tanesine izin ver. Adamların silah ve patlayıcı yığmasına izin ver. Şehirlerde güçlenmesine ve terörist toplamasına ses çıkarma. Sonra gencecik vatan evlatlarımız bu aymazlıktan dolayı şehit olsun. Kandırıldık diye kimseyi kandıramazsınız. Tarih bu vebali yazacak.
    Hayat da masal gibidir; ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar iyi olduğu önemlidir.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Senin algın çok kuvvetli ya gelmişsin zamanında açtığın başlıktan belli.

Yorumlarını da okuyorum ayrıca herhangi bir zeka patlamasının veya mantığın olmadığı şeyler.Farklı bakış açısındayım demek için ve zamanında dediğin lafları yutmamak için işi inada bindirip konuşuyorsun.Ya da niyetin oldukça farklı..

Hem diyorsun dış güçler bizi bölemedi kardeşlik bozulmadı hem Pkk'yı Apo'yu devlet yarattı.Bu ne çelişkidir.

Fikirlerin kusura bakma ama sakıncalı.Bildiğin Türkiye Cumhuriyeti Devletini suçlayıp dolaylı yoldan Pkk ve Apo'yu aklıyorsun.

İnsanlar senin ne düşündüğünün zaten farkında.Boş yere kendini aklama çabasındasın.İki tuşla silip silmemen de bir şey değiştirmez zamanında ss alır biri koyar geçerdi önüne daha da rezil olurdun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elder Wand -- 9 Şubat 2017; 15:51:48 >
  • Bu fikirlere ulaşmak için hangi din yurdunda hangi belletmen denen adamların elinden geçip nasıl bir kindar kafa ile yetiştiriliyorsunuz. Terör 100 yıllık demek kendi osmanlıdaki padişahlarına terörist demek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Elder Wand

Senin algın çok kuvvetli ya gelmişsin zamanında açtığın başlıktan belli.

Yorumlarını da okuyorum ayrıca herhangi bir zeka patlamasının veya mantığın olmadığı şeyler.Farklı bakış açısındayım demek için ve zamanında dediğin lafları yutmamak için işi inada bindirip konuşuyorsun.Ya da niyetin oldukça farklı..

Hem diyorsun dış güçler bizi bölemedi kardeşlik bozulmadı hem Pkk'yı Apo'yu devlet yarattı.Bu ne çelişkidir.

Fikirlerin kusura bakma ama sakıncalı.Bildiğin Türkiye Cumhuriyeti Devletini suçlayıp dolaylı yoldan Pkk ve Apo'yu aklıyorsun.

İnsanlar senin ne düşündüğünün zaten farkında.Boş yere kendini aklama çabasındasın.İki tuşla silip silmemen de bir şey değiştirmez zamanında ss alır biri koyar geçerdi önüne daha da rezil olurdun.

Yahu bu benim şahsi düşüncelerim DEĞİL!

Bak konu içinde onlarca gazete, dergi, röportaj paylaştım SS'ler ile!

Git Doğu Perinçek'in ifadelerin bak!

Benim iddiam değil, okuduğumu yansıtıyorum burada sadece...

Kendim uydurmadım bir şey yani, tek yaptığım paylaşmak... İşine gelmeyen bir şey varsa onları çürütürsün. Bu kadar basit.

Kimseyi aklama derdim de yok, her şeyin bir tetikleyicisi var diyorum... Hiç bir şey durup dururken meydana gelmiyor, Meclise bombalar da uzaydan gelmedi!

Şu an Fetö'yü de kim koruyor kim vermiyor...

Devletin içinde dedim bak! Devletin kaç parçası var birbirine düşman yıllardır haberin yok mu?

Tekrar ettim bak konuyu kişisel savaşa çevirme, benim şahsi ve kişisel hayatım ile ilgisi yok yazdıklarımın.

İnsanlar benim ne düşündüğümün farkındaysa ne güzel işte, ben de düşündüklerimin farkına varılma çabasındayım.

Dış iç hiç bir güç bölemedi anladın mı? Bu kadar basit... Bölünmedik sonuçta ve ben DİYARBAKIR'lıyım!

Burada yazdıklarım yani iddia ettiklerim benim lafım değil, gazetecilerden, eski Mit'çilerden, Siyasilerden ve araştırmalardan bir derleme... Konuyu okumadan ilk mesaja göre yorum yaparsan böyle afallarsın işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Bu fikirlere ulaşmak için hangi din yurdunda hangi belletmen denen adamların elinden geçip nasıl bir kindar kafa ile yetiştiriliyorsunuz. Terör 100 yıllık demek kendi osmanlıdaki padişahlarına terörist demek..

Şeyh Sait ile başlanan, İngiliz Muhipler Cemiyeti ile devam eden, Nato ve BM ile ülkeye giren vs. vs. Kısaca hiç bir olay diğerinden bağımsız değil diyorum. Ne Dhkp-c, ne Tikko, ne Asala, ne Hizbullah, ne Işid, ne Pkk, ne Mlkp vs. vs. böyle sürer gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye Cumhuriyeti öncelikle barıştan yana olduğunu tarihe çatır çatır kazımıştır. O zamanki hamle bunun içindi benim kanımca. Fakat karşımızdakiler uzatılan zeytin dalını kırınca bizede ağacı kökünden sökmek düşmüştür. Tabi bu sökme işi meşagatli bi iştir. Öyle ha deyince olmuyor. Zamanla. Şu anki operasyonların (suriyedekilerde dahil) amacıda budur. Ne kadar sağa sola çekmeye çalışsanızda şu anki olgular böyle hareket etmemizi gerektiriyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eğer o yaşlara kadar yaşayabilirsem ve torunum olursa bana sorarsa, bu ahlaksızlar yüzünden ne diyeceğimi bilmiyorum şuan. Fiyasko politika...

Telefon: Apple iPhone 13 Black - 128 GB PC: Intel i5 10400F İşlemci | MSI Z490-A Pro Anakart | Gskill RipjawsV 3200mhz CL16 2x8= 16 GB Ram | EVGA RTX3050 Black XC | Adata XPG SX6000 Pro 256 GB NVMe SSD | FSP 500Watt Meet PSU | AeroCool Quartz REVO RGB Kasa | CoolerMaster Hyper H411R Cpu Soğutucusu - LG 22MK400H 21,5 Inch 75Hz FreeSync Monitör Araç: 2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet Dualogic Active Plus
  • ABD vadantaşlarını avrupa seyahati için uyardı be ne demek olyur

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

ABD vadantaşlarını avrupa seyahati için uyardı be ne demek olyur

nerede yazıyor

PKK'ya operasyonu MİT durdurmuş
    Bitlis’te PKK’ya karşı operasyon yapmak isteyen jandarmaya çözüm süreci nedeniyle izin vermeyen dönemin Valisi Orhan Öztürk, MİT’i gerekçe gösterdi.

7
    FACEBOOK PAYLAŞIMI

16.05.2017 08:13 Karakter boyutu :
    Bitlis’te PKK’ya karşı operasyon yapmak isteyen jandarmaya çözüm süreci nedeniyle izin vermeyen dönemin Valisi Orhan Öztürk, MİT’i gerekçe gösterdi.

Sözcü gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, bugünkü yazısında çözüm sürecine damga vuran olaylardan birine dikkat çekti.

Saygı Öztürk, “Bölücü terör örgütü PKK'nın ilçelere yerleştiği, hendekler kazdığı, barikatlar kurduğu, teröristlere karşı askerin operasyon taleplerinin valiler tarafından yerine getirilmediği günlerdi. Teröristlere karşı askerin 200'den fazla operasyon isteğinin, valilikler tarafından yerine getirilmediğini Genelkurmay açıklıyordu” hatırlatmasında bulundu.

VALİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

“Bitlis Jandarma Komutanı Albay Halil Şen, Yarbay Emre Karamanoğlu, Binbaşı Murat Koçanlı imzalı 27 Temmuz 2015 tarihli belgeyle validen operasyon izni istedi” diyen Saygı Öztürk şöyle devam etti:

“Vali Yardımcısı Salih Altun ‘uygundur’ dedi. Vali Orhan Öztürk operasyon talebinin bulunduğu yazıyı imzaladı. Ancak altında kalemle ‘Görülen lüzum üzerine planlanan faaliyet ileri bir tarihe ertelenmiştir’ notu yazıldı. Vali bunun da altını imzaladı. Kamuoyuna yansıyan haliyle askerin operasyon isteği, vali tarafından yerine getirilmedi. Vatandaş Recep Özcan, valinin operasyon izni vermemesini ‘görevi kötüye kullanmak’ olarak değerlendirip Öztürk hakkında suç duyurusunda bulundu.”

MİT DEVREYE GİRDİ

“Şikayet dilekçesi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na geldi. Bundan sonrasını Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca'nın kararından okuyalım:

“İddia ile ilgili olarak İçişleri Bakanlık makamının 20 Mart 2017 tarihli yazı ekindeki 6 Eylül 2016 tarihli araştırma raporunda özetle, iddia ile ilgili olarak yapılan incelemede; Bitlis İl Jandarma Komutanlığı tarafından, adı geçen il kırsalında artan terör eylemleri dikkate alınarak 24 Temmuz 2015 tarihi sonrasında yapılan değerlendirmeler sonucunda bölücü terör unsurların bulunabileceği yerlere ilişkin yapılan operasyonel faaliyet planlaması kapsamında Kapanan Tepe, Bablek Tepe ve Kanyadizan sırtlarında bulunduğu değerlendirilen muhtemel sığınak ve depoların bulunması, terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek amacıyla 27 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleştirilmek üzere operasyon planladı. Vali Yardımcısı Salih Altun, Vali Orhan Öztürk operasyon bildirim formunu onayladı. Valinin operasyon izni verdiği gün önemli bir gelişme oldu. Onun üzerine planlanan operasyon durduruldu. MİT Bölge Müdürlüğü, 27 Temmuz 2015 tarihli bilgi notu ile Tatvan Küçüksu ve Kaynarca Jandarma Karakollarına Temmuz ayının son haftası eylem yapılacağı duyumunu alması üzerine, bu defa 27 Temmuz 2015 günü saat 19.00'da başlayacak şekilde Tatvan İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılması planlanan muhtemel saldırılara karşı görevlendirme emri ve aynı ara sayılı Operasyon Bildirim Formu da vali tarafından imzalandı.

Tatvan ilçesinde bazı jandarma karakollarına bölücü terör örgütünce saldırı düzenleneceği duyumu üzerine 27 Temmuz 2015 günü saat 15.00'da başlaması planlanmış olan operasyon ertelendi, aynı gün saat 19.00'da başlayacak şekilde başka bir bölgeye kaydırılmasına karar verildi. Operasyon Bilgi Formunun altına da ‘Görülen lüzum üzerine planlanan faaliyet ileri bir tarihe ertelenmiştir' notu düşüldü ve vali tarafından imzalandı.”

“BAŞKA BÖLGEYE KAYDIRILMIŞ”

Başsavcının kararında, 7 operasyon bildirim formunun vali tarafından imzalandığını, bunlardan 2 operasyonun ertelendiğini, diğerlerinin yapıldığını belirten Saygı Öztürk o karardan şunları aktardı:

“Vali tarafından izin verilmediği iddia edilen 27 Temmuz 2015 tarihli Operasyon Bildirim Formu'nun esasında ilkin vali tarafından onaylandığı ancak alınan bir duyum üzerine başka bir bölgede aynı gün operasyon yapılmasının öncelikli hale geldiği değerlendirmesinin İl Jandarma Komutanı'nca kendisine arz edilmesi üzerine vali tarafından mezkur faaliyetin ertelenerek operasyonun diğer bir bölgeye kaydırıldığı anlaşıldığından iddia konusu ile ilgili olarak eski Bitlis Valisi Orhan Öztürk hakkında yapılacak herhangi bir işlem olmadığı görüş ve kanaatine varılmış, evrakın işlemden kaldırılıp kaydının kapatılmasına kamu adına karar verildi. Şikayetin kayıttan düşürülmesine karar verilmiştir.”

“O dönemde belgesi ortaya çıktığı için dönemin Bitlis Valisi Orhan Öztürk özellikle sosyal medyada ağır sözlerle eleştirilmişti” diyen Öztürk yazısını şu sorularla sonlandırdı:

“Orhan Bey, hesabını verdi de ya diğer valiler? Onlardan hesap sorulmayacak mı, operasyonları engelleyenler ortaya çıkarılmayacak mı?”

http://odatv.com/pkkya-operasyonu-mit-durdurmus-1605171200.html

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.