Şimdi Ara

100 bin tlye kadar Bmw 1 serisi mi,3 serisi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 serisi 2012 model alacağım muhtemelen,ama 3.16 larında fiyatları güzel gibi ama 3.16 larda içinde ekran yok karar veremiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 bin liraya 2012 model araba mı alacaksın ?
  • PeaceKeeper kullanıcısına yanıt

passat verelim 2012 model 104bin tl'ye hem de 240bin km gibi dünyayı 6kere turlamış km'de.

golf de var bu paralara

bir iki tane de değil, bir sürü bunun gibi örnekler var...

@Teoman
    100bin TL'ye f30 alınmaz. 316i dediğine göre f30 olur 2012 model, 100e anca bitik patates f30 bulursun. O paralara f30 tavsiye etmem üzülürsün. 1 serisi için yorum yapamayacağım 2015 lci paketi bile 2006 model e90 320i aracımın yanında daha kalitesiz ve konforsuz hissettirmişti. C sınıfı olduğunu görebiliyorsun rahatça 1 serisi için. Arkadan itişi getirdiği alan daralması, psa benzinli motorların cortlayıp durması vs 1 serisi de çok parlak değil. Alıp masraf etmeden bineyim dediğin 1 serisi 100bin'i geçebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 4 Şubat 2020; 13:33:56 >

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    başkan 100bin yetmez anlamında demedim, 100 bin liraya 2012 model araba almak baya şans işine kalıyor. 2. el piyasası şerefsiz dolu, kim kime ne kitlerse modunda herkes. Bence kesinlikle uzak durmalı elinde patlama riski çok yüksek. Şaka değil 8 yıllık araçlar bunlar ve 100 bin lira paradan bahsediyoruz. Ben senin yerinde olsam o parayla biraz oynar yükseltmeye calısır sonra araba işine girerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kahyaoglu-otomotiv-den-2012-sunroof-lu-1.6-tdi-passat-highline-763556834/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tuna-motors-bakimli-comfortline-786394519/detay

passat verelim 2012 model 104bin tl'ye hem de 240bin km gibi dünyayı 6kere turlamış km'de.

golf de var bu paralara
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-degisensiz-hasar-kayitsiz-tertemiz-dizel-dsg-golf-7-784640594/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-1.4-tsi-golf-7-highline-dsg-750183819/detay

bir iki tane de değil, bir sürü bunun gibi örnekler var...

@Teoman
    100bin TL'ye f30 alınmaz. 316i dediğine göre f30 olur 2012 model, 100e anca bitik patates f30 bulursun. O paralara f30 tavsiye etmem üzülürsün. 1 serisi için yorum yapamayacağım 2015 lci paketi bile 2006 model e90 320i aracımın yanında daha kalitesiz ve konforsuz hissettirmişti. C sınıfı olduğunu görebiliyorsun rahatça 1 serisi için. Arkadan itişi getirdiği alan daralması, psa benzinli motorların cortlayıp durması vs 1 serisi de çok parlak değil. Alıp masraf etmeden bineyim dediğin 1 serisi 100bin'i geçebilir...
    Hocam ama piyasa çok uçuk gerçekten arabaya binmek istiyorum yani şöyle 1 ay flan sürekli sahibinden.com da bekleyeceğim temiz çıtır hasarlı 2012 model 1.16 geldiği zaman kaçırmacağım :( Otomatik olsun istiyorum flan ama açık konuşmak gerekirse araba konusunda da çok bilgi sahibi değilim.Umarım dediğiniz gibi üzülmem.sizin yorumunuzdan sonra 3 serisine kesinlikle bakmıyorum.Şunu al kaçırma dediğiniz araba varsa özel mesaj beklerim çok çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için

• quote:

Orijinalden alıntı: PeaceKeeper

başkan 100bin yetmez anlamında demedim, 100 bin liraya 2012 model araba almak baya şans işine kalıyor. 2. el piyasası şerefsiz dolu, kim kime ne kitlerse modunda herkes. Bence kesinlikle uzak durmalı elinde patlama riski çok yüksek. Şaka değil 8 yıllık araçlar bunlar ve 100 bin lira paradan bahsediyoruz. Ben senin yerinde olsam o parayla biraz oynar yükseltmeye calısır sonra araba işine girerim.
    Hocam piyasa çok kötü ama fiyatlar aşırı uçmuş,fiat egea bile olmuş 102 bin :(

• E90 316i bulabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3 serisi mi 5 serisimi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • meshur sozu hatirlatmakta fayda goruyorum:
    "bmw ye ilk sahibi biner sonraki sahiplerine ise bmw biner."

• 2012 ye ancak 1 serisi bulursun o paralara

3.16 ancak boş ve kazalı bulunur
  • Ilk otomobiliniz mi olacak bu arac?
  • Bu paraya 2-3 yaş düşük km dizel otomatik herhangi bie araç bakılabilir. Masraf istiyorum diye açmış kolları bekliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_takimi

Ilk otomobiliniz mi olacak bu arac?
    Yok hocam şu an opel corsa 2009 model mevcuttu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DB7A8DFB

Bu paraya 2-3 yaş düşük km dizel otomatik herhangi bie araç bakılabilir. Masraf istiyorum diye açmış kolları bekliyorsunuz
    Ne tavsiye edersiniz hocam

• O paraya F kasa bmw olmaz malesef daha doğrusu olurda birşeye yaramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: █Teoman█

Yok hocam şu an opel corsa 2009 model mevcuttu

Alıntıları Göster
    Ben de ilk araciniz olacaksa su anki araciniz ayarinda/yilinda bir seyle baslamayi tavsiye edecektim.

Istediginiz araci bulmada kolay gelsin.
  • 120.000 TL’ye clio

• quote:

Orijinalden alıntı: █Teoman█

Hocam ama piyasa çok uçuk gerçekten arabaya binmek istiyorum yani şöyle 1 ay flan sürekli sahibinden.com da bekleyeceğim temiz çıtır hasarlı 2012 model 1.16 geldiği zaman kaçırmacağım :( Otomatik olsun istiyorum flan ama açık konuşmak gerekirse araba konusunda da çok bilgi sahibi değilim.Umarım dediğiniz gibi üzülmem.sizin yorumunuzdan sonra 3 serisine kesinlikle bakmıyorum.Şunu al kaçırma dediğiniz araba varsa özel mesaj beklerim çok çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için

Alıntıları Göster
    Arabalar hakkında bilgi sahibi değilsin 100 kaata bmw bakıyon
    a) kafan güzel
    b) bizi yiyon

• 8-10 yaşında bmwye binmeyi= yürek yemekle eş değer görüyorum. Temiz bulmanız samanlıkta iğne aramak gibidir. Vazgeçin bu sevdadan yoksa bmw size biner.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaceKeeper

100 bin liraya 2012 model araba mı alacaksın ?
    100 bine 2012 model, düzgün bmw olması imkansız. sen alınır mı diyorsun. havada kaparlar
    ben 2012 golf kullanıyorum 105 veriyorlar satmıyorum yerine alacak durum yok diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.