Şimdi Ara

100 Bin tl ye ne is yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
30.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sevgili arkadaslarim 25 senedir disimizle tirnagimizla kurdugumuz tekel bayii dukkanini yalnizlik sebebi ile satmak zorunda kaldik ustelik yok paraya :(( neyse dram yapmayim simdi elimize 150 bin tl gececek 50 si oyle boyle dagilir kalan 100 bini is kurmak icin babamdan isterim simdi madem calisacaksin dukkani neden sattin derseniz dukkan gunde 19 saat acik bir gram ozel hayat yok anne baba da yaslandi bende yalniz kaldim ne akrabam var adam gibi nede bi eleman alip guvenebilirsin :(( ustelik dukkanda idda ve sayisal loto bayiligi var ayda 10 bin + para kazaniyo ama caresizlik iste neyse dostlarim soyle eczane gibi calisma saati duzgun kontrolu kolay geliri de ucuk olmasi sart degil ama guzel yasayabilecegim ne is yapabilirim fikirleriniz icin tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• büyük risktir böyle şeyler
  • yaşadığın şehirde .iyi reklam yapabilirim dersen eve servis playstation işi yap hem masrafsız hem karlı günlük 25 den kira gider bir adette scooter yeterlidir ortalama bir reklamile günde 5-6 siparişle yavaş yavaş büyütürsün işlek bir merkezde bu iş için küçük bir dükkanlada olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: saatbaba

yaşadığın şehirde .iyi reklam yapabilirim dersen eve servis playstation işi yap hem masrafsız hem karlı günlük 25 den kira gider bir adette scooter yeterlidir ortalama bir reklamile günde 5-6 siparişle yavaş yavaş büyütürsün işlek bir merkezde bu iş için küçük bir dükkanlada olur
    hocam altın yumurtlayan tacuk satılırmı hic ? sen o dükkana ortak falan al yoksa gelirin iyiyimis baya
  • Yakın arkadaşın varsa bir ortak alıp internet cafe aç. Bayağı iyi para var bu işte. Arkadaşın dediği gibi ps3 de olabilir. Hem sen dr takılırsın ara sıra.

• quote:

Orijinalden alıntı: P.Escobar

hocam altın yumurtlayan tacuk satılırmı hic ? sen o dükkana ortak falan al yoksa gelirin iyiyimis baya

Alıntıları Göster
    Bir sürü şey düşünürsünüz fakat hepsinin zorluğu vardır.
    Ama bence en temiz iş Ps3/Xbox cafe.Herkeste Pc var ,onu anladık zaten.
    Fakat herkeste Ps/Xbox yok.Bir de konumunu iyi ayarladınız mı tadından yenmez bence
  • Yakın arkadaşın varsa bir ortak alıp internet cafe aç. Bayağı iyi para var bu işte. Arkadaşın dediği gibi ps3 de olabilir. Hem sen dr takılırsın ara sıra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL ye saat önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artpopist

Yakın arkadaşın varsa bir ortak alıp internet cafe aç. Bayağı iyi para var bu işte. Arkadaşın dediği gibi ps3 de olabilir. Hem sen dr takılırsın ara sıra.
    elindeki fırsatı tepmişsin 10bin diyoya satmak aptallık olmuş.
  • iyi de adam hafif tempolu is istiyo. cafe felan daha beter degil mi? biraz dusunuyum donecem buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

Sen ayda 10 bine byrun hayatimi veririm diyorsun yani ben o kadar hirsli degilim cenazen olur kapatip gidemezsin dugunun olur gidemezsin tatil yapamazsin hasta olamazsin toy toy konusma para icin yasamiyoruz playstation ve internet kafede zamaninda guzeldide simdi bitti gitti arti bizim islerde ortak olmaz annem babamdan caliyo ben annemden caliyorum babam benden caliyor acil durumda herkes zulalari patlatiyo el oglu adamin anasini aglatir bi ihtimal sade idda sayisal bide ganyan yapabilirimde iste cesaret edemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyesssss

iyi de adam hafif tempolu is istiyo. cafe felan daha beter degil mi? biraz dusunuyum donecem buraya
    Kanada veya avusturalya'ya git kebap,dürüm,pide,dönerci türünden bir restaurant aç.singapur,tayvan gibi türk restaurant sayısı 2 yi geçmeyen ülkeler de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fan of Canada -- 1 Temmuz 2012; 19:07:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fan of Canada

Kanada veya avusturalya'ya git kebap,dürüm,pide,dönerci türünden bir restaurant aç.singapur,tayvan gibi türk restaurant sayısı 2 yi geçmeyen ülkeler de olabilir

Alıntıları Göster
    bence halısaha yaptır iyi para var o işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

bence halısaha yaptır iyi para var o işte

Alıntıları Göster
    düğün salonu işine gir sağlam adamla

ya da öğrenci şehirlerinde ( küçük şehirlerde ) pub bar tarzı bir yer açabilirsiniz
  • Yanlis anlama dostum ama ben konuya pek inanmadim hadi hayirlisi olsun.

Ayda 10 bin ve ustunu kazanan yeri kimse birakmaz kusura kalma. Hicmi akraban yok ? Esi,dostun,arkadasin ? Para icin yasamalisin demiyorumda bu devirde ayda 10 bin ustu parayi kimse birakipta yoruluyorum demez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

Sen ayda 10 bine byrun hayatimi veririm diyorsun yani ben o kadar hirsli degilim cenazen olur kapatip gidemezsin dugunun olur gidemezsin tatil yapamazsin hasta olamazsin toy toy konusma para icin yasamiyoruz playstation ve internet kafede zamaninda guzeldide simdi bitti gitti arti bizim islerde ortak olmaz annem babamdan caliyo ben annemden caliyorum babam benden caliyor acil durumda herkes zulalari patlatiyo el oglu adamin anasini aglatir bi ihtimal sade idda sayisal bide ganyan yapabilirimde iste cesaret edemiyorum

hırsla alakası yok bence çok güzel biyer isatmışsın seni bilememde tam benlik

• quote:

Orijinalden alıntı: Edizcem

Yanlis anlama dostum ama ben konuya pek inanmadim hadi hayirlisi olsun.

Ayda 10 bin ve ustunu kazanan yeri kimse birakmaz kusura kalma. Hicmi akraban yok ? Esi,dostun,arkadasin ? Para icin yasamalisin demiyorumda bu devirde ayda 10 bin ustu parayi kimse birakipta yoruluyorum demez.

Yakinsan istinye resitpasaya gel giriste ki ilk idda bayii benim her gun ogleden sonra dukkandayim idda faaliyet raporlarindan bakariz ayda ne kazandigimiza inanirsin olurmu iskembeden iznanmiyorum deme ciddiysen pm at telefonumu vereyim paran ve adamin varsa al sen calistir bu islerde ortak eleman yardimci olmaz olur diyen bilmediginden konusuyor o kasadan gunde 300 lira kaybolsa Allah'in oglu farkedemez cahil cahil cvplar vermeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: snn_mls

quote:

Yakinsan istinye resitpasaya gel giriste ki ilk idda bayii benim her gun ogleden sonra dukkandayim idda faaliyet raporlarindan bakariz ayda ne kazandigimiza inanirsin olurmu iskembeden iznanmiyorum deme ciddiysen pm at telefonumu vereyim paran ve adamin varsa al sen calistir bu islerde ortak eleman yardimci olmaz olur diyen bilmediginden konusuyor o kasadan gunde 300 lira kaybolsa Allah'in oglu farkedemez cahil cahil cvplar vermeyin

Alıntıları Göster
    Benim tavsiyem ticaret yönünde olur. Araba alıp satabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: snn_mls

quote:

Alıntıları Göster
    Dostum hiç güvenilir tanıdığın yok mu yahu? Günde 19 saat açık diyorsun , 10 saat o bakar , 9 saat sen. İzmir'de olsan ben devr alırdım Valla.

• Sonunda adam akilli bi oneri geldi ben konuyu azcik daha acayim dukkani annem babam ve ben isletiyoruz sabah 6 da annem aciyo 12 de ben geliyorum aksam 8 den 2 ye kadar da babamla annem duruyo annem 63 yasinda beli sakat artik dayanamiyor babam 62 yasinda tansiyon hastasi ve artik hesaplari karistiriyo ben 26 yasinda evliyim simdi hangi akil bana sattirma dukkani derki yazik degilmi anama babama gunde 19 saat calisiyoruz ayda 12 bin kadar kazaniyoruz ama yasamiyoruz resmen aklima rent a car isi yada uc dort araba alip satma fikri var ama nasil olur bilemuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

quote:

Cahillikle ne alakasi var guzel arkadasim, ben inanmadim sadece bunu belirttim inanmamak mi cahillik olmakta ? İnanmak zorundada degilim. Sehirlerimiz farkli kusura kalma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.