Şimdi Ara

100 Bin tl ye ne is yapabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
30.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Dostum hiç güvenilir tanıdığın yok mu yahu? Günde 19 saat açık diyorsun , 10 saat o bakar , 9 saat sen. İzmir'de olsan ben devr alırdım Valla.

Arkadaslarim cok ozur dilerim ama bana girmedik semsiye kalmadi kimler nelerimi caldi etti bir ben bilirim akrabam da caldi arkadasimda caldi sunu hepinizden iyi bilirim ki yeryuzunde sicak parayi calmayacak ya da guvenilecek bi insan yok bile bile lades de derseniz de yeter bi kulak arkamiz kaldi o da bize kalsin bu bi es dost konusunda da Fatmagul'un sucu ne dizisinde Fatmagulden beter oldum vallahi siz sakin kimseye inanmayin sakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki büfeye güzel bir kamera sistemi kursanız en azından hırsızlığa karşı biraz caydırıcı olmaz mı ?

yada sadece iddia şans oyunları na çevirirsen işi yükün biraz daha hafifler sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allochthonous -- 1 Temmuz 2012; 19:58:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

O Paralar Hep Haram Panpa

Olsa catir catir yerdin ama

• quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

Sonunda adam akilli bi oneri geldi ben konuyu azcik daha acayim dukkani annem babam ve ben isletiyoruz sabah 6 da annem aciyo 12 de ben geliyorum aksam 8 den 2 ye kadar da babamla annem duruyo annem 63 yasinda beli sakat artik dayanamiyor babam 62 yasinda tansiyon hastasi ve artik hesaplari karistiriyo ben 26 yasinda evliyim simdi hangi akil bana sattirma dukkani derki yazik degilmi anama babama gunde 19 saat calisiyoruz ayda 12 bin kadar kazaniyoruz ama yasamiyoruz resmen aklima rent a car isi yada uc dort araba alip satma fikri var ama nasil olur bilemuyorum

Dediğim gibi. yada şey yapabilirsin araba ticaretiyle başla paranı katlarsın 100bin hep elinde bulunsun kazanıdığınıda sürekli banka faizine koyarsın. İlerleyen zamanlarda hem rent a car yapar hemde satış yaparsın kardesim :)
  • Hocam sanada hak veriyorum ama dükkan elinde kalsın ,sen de ailenle tatile çık dinlen en kötü kiraya versen sana bakar , pişman olursun sonra ayda 10 bin tl benim için hayal gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Edizcem

Yanlis anlama dostum ama ben konuya pek inanmadim hadi hayirlisi olsun.

Ayda 10 bin ve ustunu kazanan yeri kimse birakmaz kusura kalma. Hicmi akraban yok ? Esi,dostun,arkadasin ? Para icin yasamalisin demiyorumda bu devirde ayda 10 bin ustu parayi kimse birakipta yoruluyorum demez.

öyle deme üstad. Eskiden benzer bi işi bizde yapıyorduk. Kuruyemiş dükkanımız vardı ( içki ve iddia..vs yok ). Tam cadde üstü, işlek bir yer. Ayda elimize temiz +5000 üstü para geçiyordu ama çekmeyen bilemez. Sabah 7'de açıp gece1'de kapatıyordukç Bayram tatili yok, Cenazeye gidemezsin, düğüne gidemezsin, arkadaş çevren anca dükkana gelip takılan otlakçılar olur... İşe eleman alırsın ne kadar ÇALDIĞINI anlayamazsın. Çalmayanını bulun diyen çıkacaktır ama o kadar kolay değil o iş. Yeri gelir tuvalete giderken arkadaşını koyarsın kasaya döndüğünde bi bakarsın kasada eksik var...

Çok şükür bitti o işlerde kurtulduk. Arkadaşın halini anlıyorum.

• 1-GSM bayii aç bence,yurtdısından telefon getir sat.
    2-PS3,XBOX360 Spot bayiisi açabilirsin oyunları yurtdısından çok hesaplı geliyor.
    3-Turizm Acentesi aç,müdür olarak başlarına geçersin.Amadeus diye bir program var yurtdısı,yurtiçi uçak bileti,hotel rezervasyon ve araba kiralama gibi işlemleri var senelik satıyorlar.Aylık nerden baksan milyarları kazanırsım hemde günde sadece 6 saat en fazla 8 saat.

3.Madde için sana daha ayrıntılı yardım edebilirim kararlı olursan,bana kalırsa turizm acentesi açmandaki yöndür.1 aya açarsın 2 aya pc dizersin 3üncü aya eleman alırsın mis gibi onlar çalışır sen sadece anlaşma ve imza atarsın.Ve aylık sana bedavadan tatil fırsatları gelir o program sayesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allochthonous

peki büfeye güzel bir kamera sistemi kursanız en azından hırsızlığa karşı biraz caydırıcı olmaz mı ?

Bana uc tane Cia ajani refakat etsin ben onlarin gozu onunde catir catir calarim yani caydirici olur ama
    Her gun 10 saat onu takip edemezsin calma 10 saniyelik is ;) bi de ben 18 senedir o isten biktim artik ya o kadar saat stres bilmem ne millet ayda iki araba aliyo satiyo 3 bin kazaniyor mis gibi vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: Counte_of_MonteKristo

Kanada veya avusturalya'ya git kebap,dürüm,pide,dönerci türünden bir restaurant aç.singapur,tayvan gibi türk restaurant sayısı 2 yi geçmeyen ülkeler de olabilir

Dil bilmeden dükyan açıcam geliyom kanka mı dicek

• bence sen o dükkanı bırakma
  • Müzik studyosu kur bitane bizim gibi müzikle uğraşan gençlere yardımcıda olmuş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

quote:

Kanada veya avusturalya'ya git kebap,dürüm,pide,dönerci türünden bir restaurant aç.singapur,tayvan gibi türk restaurant sayısı 2 yi geçmeyen ülkeler de olabilir

Kanada vatandaşlığı 100 bin lira zaten

Ayrıca her önüne geleni almıyorlar. Kültür ve ekonomi bakımından gelişmiş aileleri alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterix -- 1 Temmuz 2012; 20:04:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: velevki

quote:

Ayda 10 bin ve ustunu kazanan yeri kimse birakmaz kusura kalma. Hicmi akraban yok ? Esi,dostun,arkadasin ? Para icin yasamalisin demiyorumda bu devirde ayda 10 bin ustu parayi kimse birakipta yoruluyorum demez.

öyle deme üstad. Eskiden benzer bi işi bizde yapıyorduk. Kuruyemiş dükkanımız vardı ( içki ve iddia..vs yok ). Tam cadde üstü, işlek bir yer. Ayda elimize temiz +5000 üstü para geçiyordu ama çekmeyen bilemez. Sabah 7'de açıp gece1'de kapatıyordukç Bayram tatili yok, Cenazeye gidemezsin, düğüne gidemezsin, arkadaş çevren anca dükkana gelip takılan otlakçılar olur... İşe eleman alırsın ne kadar ÇALDIĞINI anlayamazsın. Çalmayanını bulun diyen çıkacaktır ama o kadar kolay değil o iş. Yeri gelir tuvalete giderken arkadaşını koyarsın kasaya döndüğünde bi bakarsın kasada eksik var...

Dostum eyvallah haklisindir ama ayda 12 bin diyor, benim demek istedigim su koyarsin bi eleman dukkanin zaten aylik getirisi belli koyarsin bi adam calisir ayda 10 bin altina duserse elemaninla hesaplasirsin ucretini vermessin,kovarsin.

Hic isletmedim bu tarz yer ama ayda 12 bin kazanacak yeride ben degil kimse birakmaz. Hic olmadi ayda 10 binimi bilirim ben varsin ustunude calsin eleman sorun yok. 10 ay beklerim alsana 100 bin kafamdaki isi gene gider kurarim ama genede birakmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslarim herkese tek tek cvp atamiyorum ama inanin hepsini degerlendirecem ozellikle arac acenta ve dukkani devren kiralama konularinda yogunlasacam bir hafta bodrumda tatildeydim sabah ailemle gorusecem bugun geldim daha bi tane ciddi alici vardi son sozumu daha soylemedim bu forum inanmazsiniz hayatimda cok ciddi virajlarda bana yardimci oldu bu konudada zihnimi actiniz tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

quote:

Kanada ve au da tonla türk kültür merkezi var.her şekilde yardımci oluyorlar
  • Çalışmaya gelebilirim.
  • valla en mantiklisi idda bayi gibi. sabah degil de aksama dogru acarsin. haftasonu yogun olursun tek. tatil yine yapamazsin ama yanina eleman alabilirsin.sade idda olursa calamaz cunku. ama acik cikarsa sen varken olmustur da diyebilir. teklifleri takib ediyorum ben de meraktan. bakalim hafif tempolu islere

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: velevki

quote:

Dostum eyvallah haklisindir ama ayda 12 bin diyor, benim demek istedigim su koyarsin bi eleman dukkanin zaten aylik getirisi belli koyarsin bi adam calisir ayda 10 bin altina duserse elemaninla hesaplasirsin ucretini vermessin,kovarsin.

Hic isletmedim bu tarz yer ama ayda 12 bin kazanacak yeride ben degil kimse birakmaz. Hic olmadi ayda 10 binimi bilirim ben varsin ustunude calsin eleman sorun yok. 10 ay beklerim alsana 100 bin kafamdaki isi gene gider kurarim ama genede birakmam.

Şöyle hesapla 2 eleman alsan ve birbirlerinden habersiz günde kişi başı 200 tl çalsalar
    400*30=12.000 tl

%15 karmarjıyla çalışsa zaten para gitti bitti (80.000-90.000 tl ciro için diyorum ). Sen anlayana kadar bir ay boyunca elemanların çaldığına çalışmış oluyorsun. Sonraki ay durumun değişeceğinin garantisi yok. Yahu benim imamhatip mezunu arkadaşım bir başka kuruyemişcide işe girmişti nakit çalmıyordu ama yediği içtiğinin maliyeti günlük 100 tlyi buluyordu neredeyse. Olum napıyosun dediğimde patron yeme içmeme karışmıyor diyordu. Doğrdur patron canın çekerse ye demiştir ama hayvanlığın luzumu yok diye düşünmüştür adam. Sen işçiye diyemezsin ki niye bugün kar az diye? Adam banane gelen azdı der çıkari işin içinden. Sanki 10.000 günde kar etsen adama yarısını mı vericen??? Herkes için geçerli bu dediğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Dostum hiç güvenilir tanıdığın yok mu yahu? Günde 19 saat açık diyorsun , 10 saat o bakar , 9 saat sen. İzmir'de olsan ben devr alırdım Valla.

Arkadaslarim cok ozur dilerim ama bana girmedik semsiye kalmadi kimler nelerimi caldi etti bir ben bilirim akrabam da caldi arkadasimda caldi sunu hepinizden iyi bilirim ki yeryuzunde sicak parayi calmayacak ya da guvenilecek bi insan yok bile bile lades de derseniz de yeter bi kulak arkamiz kaldi o da bize kalsin bu bi es dost konusunda da Fatmagul'un sucu ne dizisinde Fatmagulden beter oldum vallahi siz sakin kimseye inanmayin sakin

Hocam Valla sana hep kötüleri denk gelmiş bence. Mümkün değil 10.000 lik dükkan bırakılmaz ne pahasına olursa olsun. Üzerinde durulursa bence çözülür o çalma problemi. Kamera konulur gerekirse güvenlik tutar koyarım elemanın başına çalamaz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.