Şimdi Ara

100 Bin tl ye ne is yapabilirim ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
30.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

nasıl gidiyor ?

Eyvallah dostum iyi gidiyor calisiyoruz sorun yok bence insan bir zaman el isinde calisip hayatini yasamali ama bir zaman sonra da bir seyler kazanabilmek icin gelecegi garanti altina alabilmek icin ve de en onemlisi cocuklarina guzel bir gelecek icin kendi isini yapmali para kazanmali. Yeni evliyken ve gezmeyi severken kendi isini yapmak zor cunku kendi isinde hem iscisin hem patron ama el isinde oyle degil sadece iscisin nacizane tavsiyemdir.

Saygilar.

• Ufaktan da olsa insaat isine gir yine cok calisirsin ama cocuklarin zengin olur

• Esnaflık çok zor iş usta 1 yıl kadar bende yaptım allah kurtardı.
    İyi güzel parası var ama derdi sıkıntısı bitmez dediğin gibi.
    Senin için iyi olmuş bence elin işinde sadece sana düşen işi yaparsın başka derdin olmaz.
  • Ah sevgili kardeşim benim, 100 000 TL'ye dükkanı yanlızlıktan, sosyal hayat eksikliğinden satmışsın ama sen de biliyorsun ki bu esnaflık işlerinin hemen hemen hepsi yedi yirdört başında durmayı gerektirmekte(tabi 7/24 dediysek mübalağ yaptım, 10-12 saat en az günlük beklersin dükkanı).

Bak gel sana ne önereceğim sen diyorsun ki geçimimi temin edeyim şöyle 5-10 bin TL net karımı cebime koyayım üstüne özel hayatım, sosyal aktivitem olsun. Boş zamanım kalsın. Hayatımı yaşayayım diyorsun. Sana tam bu tarz iş fikirlerinin yer aldığı on numara bir we-site söyleyeceğim...http://parlakfikirler.org/category/is-fikirleri/ buradan sana önerebileğim iş fikri "stand açmak" gir siteye dostum arama butonundan ara bul yazıyı ve bu stand açma işini enine boyuna öğren... Yanlız sonunda yorumlamayı unutma.

Eğer hala daha dersen ki, "yok gardaşım buda benlik değil" seni ben 2 ya da 4 yıllık bir fakulteye alayım. Git paşalar gibi üniversiteni oku mezun ol düzgüncene temiz giyisilerle işine başla. Cahilinen muhatap da olmazsın😂😎👍

• 100k diyo birader 100 k ya dükkanı alamaz
  • Kimisi askeri ücretten kurtulaymda ne iş olursa olsun diyor kimiside sosyal yaşantısı olmadıgı için güzel bir işi bırakıyor. Hayat enterasan
  • Doğru söylüyorsun mavi dostum ancak şurası bir gerçek ki eğer biz insansak. İnsan gibi şartlar için her zaman mücadele edeceğiz. Ne olursa olsun çalışma hakkımızın yanında dinlenme hakkımız da olmalı, hobilerimize ayıracağımız vakit olmalı. Spora ayıracağımız zaman olmalı. Aksi halde ne anlamı kalıyor çalışmanın. İş dediğin hem seveceğin iş olacak hem de sana biraz nefes aldıracak.
  • yeni konu acmaktansa konuyu hortlatayim dedim
    su anki sartlarda 100000 tl ile Kocaeli' de en karli ne is yapilabilir

• öğrenciye burs veriyormusnuz
  • konu hortt

• Ne iş yapılır 100 bin ile İstanbul'da

• Kardeş o kadar kazandıran işim olcak 24 saat çalışırım uyumam gözünü seveyim neden ortak almadın altın yumurtlayan tavugu vermişsin yok paraya...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.