Onbaşı
01 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 9 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Beyler Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım hangi üniversiteyi secemem daha iyi olur ?
Beyler şimdi olay şu dershanede bir kızla tanıştım çok samimi çok güler yüzlüydü tanıştık bir dersine yardım ettim sonra mesajlaşmaya başladık aradan zamangeçti kız neredeyse her tenefüs yanıma gelmeye başladı telefonda flan konuşmak istedi konuştuk. Bana keman çalarkenki videosunu flan gönderdi bendende benzer birşey istedi çaldığı şarkıyı bass gitarla çaldım birgün konuşurken Burgerking e yanlız gitmeyelim yanlış anlaşılır dedi bozuldum aynı günün akşamı hoşlandığımı söyledim oda arkadaşım olarak görüyorum dedi anlayacağınız F.Z. oldum yinede konuşmaya devam ettik birgün hayallerinden bahsetti hayallerindeki erkek olmayı çok isterim dedim oda belki hayat bir gün bizi birleştirir dedi üzerinden birkaç gün geçti ve öğrendimki sevgilisi varmış bugün seni çok rahatsız etmişim sevgilinde varmış en iyisi birdaha rahatsız etmeyeyim dedim arkadaş olarak görüyorum sana hiç ümit vermedimki dedi en iyisi artık rahatsız etmeyeyim dedim sen bilirsin dedi. sizce unutayım gitsinmi ne yapayım çok içimi kurcaladı bu konu kızdan şuan bile ciddi ciddi hoşlanıyorum

not:ben bu hesabın sahibinin bir arkadaşıyım
not:okuyanlara teşekkür ediyorum imladan dolayı özürdilerim
Arkadaşlar Balgat 100.Yılda oturuyorum bikaç haftaya köpek alacağım. Aşıları bitene kadar çıkmayacak biliyorum ama bittikten sonra bu civarlarda Köpeğimi gezdirebileceğim yerler varmı?
Neden Free to Play - MMO bölümünde LoL için ayrı Başlık varda DotA nın yok? DotA da DotA 2 de mmo f2p oyunlar ve milyonlarca oyuncusu var sonucta
Ben 2012/2013 senesinde 12.sınıftım Puanım pek iyi gelmedi ve mezuna kaldım dershaneye başladım geçen ay . Ek yerleştirmeleri duydum ailem karar senin düşün bir dediler bende geçen sene hakkıyla çalışmadım bunu size gönül rahatlığı ile söylerim bu sene deli gibi çalışmak hedefim ve esas konuya döneyim benim düşüncem daha maraton başlamadan pes etmek istemiyorum sonuna kadar çalışacağım sizce düşüncem saçma mı ?
beyler lise son sınıf öğrencisiyim geçen gün gidip bi kızla tanıştım o zaman öğrendim 9.sınıf okduğunu. Sizce 9. sınıf birisiyle sevgili olmam nekadar normal ve sağlıklı olur? Sorunlar yaşarmıyız yaş farkından dolayı?
arkadaşlar kararsız kaldım bende MSI Twin Frozr II GTX 560 var bitane daha alıp SLI mı yapayım yoksa satıp ASUS GTX660 Ti DirectCU II TOP mı alayım
Beyler ben 12.sınıfım bir sınav öğrencisiyim ailem haliyle ders çalışmamı istiyor bu konuda çok sıkılar benim 11. sınıftan beri devam eden bir ilişkim var ilk sınavda çok vaktimi aldı ve çok zaman kaybettim 179bin inci oldum şimdi ikinci sınav var sevgilim yine benimle ilgilenmiyorsun vs. seyler diyor ilişkim guzeldi ama son zamanlarda bayağı vaktimi almaya başladı ilk başlarda ailem ilişkime iyi bakarken fikirleri değişti şuan ilişki aile uçurumunun dibindeyim yardım istiyorum sizden ne yapmalıyım ne düşünmeliyim artıi gülesim bile gelmiyor
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
http://www.youtube.com/watch?v=8I6DqkMFoO8
arkadaşlar geçenlerde araştırma yaparken gözüme ilişen bir konu oldu bu gerçekten merak altında bazı gizemler olduğunu düşünmeye başladım diyebilirim ilk olarak video:http://www.youtube.com/watch?v=9iQ90cRRNgE
ve
http://www.google.com/sky/#latitude=-16.6901323976794&longitude=-78.848876953125&zoom=10&Spitzer=0.00&ChandraXO=0.00&Galex=0.00&IRAS=0.00&WMAP=0.00&Cassini=0.00&slide=1&mI=-1&oI=-1
bakmanızı istiyorum google a bu sansürü sorduğumuzda yazılım hatası olduğunu söylediler ama Microsoftun cıkarttığı ms telescope tada aynı sansürü gördüm nedenine dair bi yanıt alamıyorum sorunca.

ayrıca biraz daha güneşimizin alfa dalgalarının aynısının bu galaksideki bi yıldızdada olduğunu görüyoruz. ve bu yıldızda sansürlenmiş olan sirius yıldızı. esaslı araştırma gerektiren bir konu olduğunu düşünüyorum
Hakkında
İlgi Alanları: Gitar, Bateri, Wing Tsun, Oyunlar
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 154
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 2.155 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.