Şimdi Ara

Bunu cok sık yapmam okuyan var mı aranızda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir dönem çok popüler olan bir blogtu. Bileniniz var mı ? Deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tespitlerinin büyük kısmı doğru ama kendisi hakkında söylediği şeyler (her kızı tavlıyorum, ferrarim var, derin yapılanmam var vb) tamamiyle palavra.

Zaten yazarın 18'lerinde bir velet olduğu ortaya çıktı sonradan, bunun dışında "buraya gel çok şey kazanacaksın" diye bir başlık daha vardı incide, bilinmese de onu yazan herif de bu.

Onu okuyacağın zamanda, Erkekadam.org sitesindeki yazıları okuman çok daha fazla yararına olur. Ha zamanım bol diyorsan, elbet TCMA'dan da bir şeyler kaparsın.

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Bana KIRBACI olan insanların yazıları lazım. Bir KIRBACA sahip olmak çok önemli bir meseledir.

Aslında başlığı inceledim öncelerde ' anlatılanların çoğu genel olarak bilinen şeyler zaten ' anne çocuk bağı hormonel olaylar falan az çok biliniyor onun dışında kızların test yapması ' iletişim konusunda adamına göre davranma falan filan. Yazı güzel ancak çok fazla küfür olması hoşuma gitmedi. Blogu zamanında okumuş biriyle konuştum netteki resimdeki kişi ' tcma değil falan dedi. Olumlu yönde değişenler de varmış ' ama bilemiyorsun sanal sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: themann41

Aslında başlığı inceledim öncelerde ' anlatılanların çoğu genel olarak bilinen şeyler zaten ' anne çocuk bağı hormonel olaylar falan az çok biliniyor onun dışında kızların test yapması ' iletişim konusunda adamına göre davranma falan filan. Yazı güzel ancak çok fazla küfür olması hoşuma gitmedi. Blogu zamanında okumuş biriyle konuştum netteki resimdeki kişi ' tcma değil falan dedi. Olumlu yönde değişenler de varmış ' ama bilemiyorsun sanal sonuçta.

Ben de lisenin başlarındayken okumuştum, elbet zihin yapını değiştiriyor bu da hayatında ufak/büyük belli değişikliklere sebep oluyor.

Sonuçta adam, bomboş "Crysis Alcatraz alfadır, ferrarim var, ne dersem onu yapacaksınız" diye paragraflarca döşese de, aralarda bazı gerçekleri vurguluyor.

Tutma sebebi o zamanlar TR'de "The Redpill" gibi akımların bilinmemesiydi, o da Redpill argümanlarını Türkçe olarak acemice de olsa sununca tuttu.

Bu işlerle ilgiliyseniz, en iyi Türkçe içerik "erkekadam.org" sitesinde mevcut. (Siteyle gerçekten bir bağım yok :D )

Bunun dışında Jordan Peterson ve Rollo Tomassi'nin de videolarına, yazılarına da bakabilirsiniz. (Jordan Peterson kadınlardan çok hayatla ilgili söyleşiler yapar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 19 Ağustos 2020; 1:15:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

Bana KIRBACI olan insanların yazıları lazım. Bir KIRBACA sahip olmak çok önemli bir meseledir.

Kırbaçla neyi kastettin anlamadım hocam, TCMA yazılarıyla ilgili bir şey miydi?

Benim akılsızlığım üzgünüm hocam :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet biliyorum o siteyi 'biraz da olsa incelemistim' daha detaylı bakacağım müsait bir zamanda :) Aslında redd pill olayını bende duydum ancak o site trde açılmadan önce blog açıldı dediler o konuda net bilgiye sahip değilim. Gerçekten yabancı kaynaklar dan mı bu yazılar ? Aslında dikkatli okuyunca blogta ki yazı dili güzel yani kelimeleri yutmadan ' hatta dikkatli okuduğun zaman farklı anlamlar çıkarabileceğin bir dil kullanılmis. Ancak insanları beta omega vb sınıflara sokmak ne kadar mantıklı birşey bilemiyorum.

•  

• Kırmızı hap denilen safsatayı alıp kendinin gibi gösteriyor. Basit örnek: "Kezban testi" = "Shit test"

Tcma ile zamanında yürüdüm. Şöyle diyim daha çok psikolojini bozar güven bana. Özellikle mizojiniyi verdikten sonra bir şey elde edemeyeceksin ve bunu gördüğünde delireceksin. Bu adam müritlerinden para, telefon istiyor. Kanıtları var araştır. Çoğu resmi, kanıtı sildiriyor dava açarak.

Tcma umut taciridir. Size umut satar. Tek düşündüğü cebidir. Kendisi 7-24 pc oynayan strateji oyunu, call of duty oynayan biri. Çok nadir kadınlara yürüyen ve yürüse bile başarısız olan çakma alfalatdan.

Tcmaya güvenmiş bir kişi net ergendir. Umarım ergenliğinizi kenara koyup bu adamın palavrasını fark edersiniz aksi takdirde şimdi ve gelecekde hasarlarını çıkarmanız çok zor olacak.

Tcma erkek-kadın ilişkilerinde çöptür. Öğrendiği tek şey manipüledir. Sizi dolandırmak ister.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• themann41 T kullanıcısına yanıt

TCMA blogu, Erkekadam sitesinden önce açıldı doğrudur.

TCMA'nın yazdıklarınınsa yabancı kaynaklardan alıntı olduğunu sanmıyorum, daha çok yazarın kendi tespitlerinden oluşturduğu şeyler gibi duruyor, yabancı forumlardan alfa/beta kavramlarını öğrenince de fazla etkisinde kalmış o kelimelerin. %80 kendi düşünceleri %20 orada burada okuduğu şeyler gibi yani.

• Ve yıl olmuş 2020 zenginim diyip sonra sitesine reklam koyan "erkek" yada tcma gibi telefon aldıran insanların peşinden gidiyosunuz ya benim ellerime yazık siz böylelerini üste taşıyın

Sevgilimden ayrıldım hala atlatamadım çok mutsuzum diyip uzun süredir bunu aşamadığını söyleyen "adam" size emirler veriyor unutun o kızı falan diye. Kelin ilacı olsa kendine sürer. O bannerlar süs için durmuyor. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meola147of kullanıcısına yanıt
    Evet shift test denilen şeyi duymuştum. Az buçuk kendimde araştırdım çünkü. Ancak o telefon isteme olayları falan' fake ,photoshop karalamak için yapıyorlar' diyor bazı kişiler. Dava falan açıldığı yok diyorlar. Yani savunmak için değil sadece duyduğumu söylüyorum. Başlık benim de ilgimi çekti ama dediğiniz gibi bilinen şeyleri sanki ilk defa açıklanıyormus sanan kişileri gördükçe güldüm istemsizce 😂

• Aynen kanka o resimler fake olduğu için adam zorla kaldırtıyor her şeyi. Alfa olduğunda görüşürüz kardeşim görüşmemek üzere takıl sen

• Daha shit testi yeni öğrenmişsin kara cahil

• Dolandırıcı. Bir forumda fotoğrafı paylaşıldı, ismi falan ifşa edildi. Siteyi dava etmekle tehdit edince kaldırdılar. Onu okuyarak boşa zaman kaybetme. Ben de erkek adam sitesini okumanı tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 19 Ağustos 2020; 1:56:18 >
  • meola147of kullanıcısına yanıt
    Hakaret etmene gerek yok dostum. O bahsettiğin kavramın ne olduğunu daha eskiden biliyordum zaten. Sadece blogta kullanılmadan önce redd pill diye bir öğretide geçmiş onu söyledim. Öğretiyi savunmuyorum. Savunsam daha farklı konuşurdum ama senin üslubun yanlış.

• dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Hangi forum hocam ? Nette ki resmi fake diyorlar. Sanalda ' siyasi parti seçmeni kadar destekçisi var zaten o belli birşey😂

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.