Şimdi Ara

1 Mayıs Türk Telekom Düzenlemeleri // Yeni Sistem Hayırlı Olsun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
17.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekci bir değerlendirme ile şunu söyleyebiliriz o zaman;

24'e kadar olan fiber paket üyesiyim. Son zamanlarda ancak 17 - 18 görüyordum.

AKN sonrası 8 E kadar olacakmış. O zaman bu arkadaşlar E kadar ifadesinden yararlanıp 1 mbit bile verebilirler.

Hayatımda gördüğüm 2 tane sahtekar firma var 1 ) Casper 2 ) TTnet bunlar su katılmamış ....

Orijinalden alıntı: kofte34

Yeni duzenlemeye gore hizim akn asinca 5 mbite dusuyor. Bilen arkadaslar yardimci olabilirse sevinirim. 5 mbit ile saniyede kac kb indirme yapilabiliniyor arkadaslar.?

Gerci kotayi asacagimi pek sanmiyorum sonucta gece 2 den sabaha kadar hiz normal hizda ve akn islemeyecek. Steam de baya bi oyun var bunlara gelen guncellemeler ve yeni oyunlar kotami bitiriyordu. Steam guncellemelerini o saatlere ayarlayarak akn den yirtarim sanirim. 75 gb kota da aksamdan aksama oyun oynayarak dolmaz heralde.

600 kb ile yapabilirsiniz ortalama olarak.

Aynen sizin söylediğiniz gibi yapacak artık insanlar. Gündüz sadece nette sörf yapmak vs için kullanıp geceleri 2 ile 8 arası download yapacak. Şu sundukları sistemin tek iyi yanı geceleri yapılacak işlemlerin AKN ye etki etmemesi. Sistemli şekilde geceleri indirme yaparsak en azından tamamen sınırsız olana kadar biraz rahatlarız.

• daha hala yeni sistemi devreye sokmadılar inatla 1 mayısı bekliyor çok kansız firma çookkk.

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

daha hala yeni sistemi devreye sokmadılar inatla 1 mayısı bekliyor çok kansız firma çookkk.

Sorma hocam Devlet diyor en geç 1 Mayısa kadar devreye girmesi gerek adamlar son saniyeye kadar bekliyor 2 gün erken versen ne olur zorla Yaka Paça iş yapıyolar. Taahhüdüm bitsin bidaha asla Ttnet'i kullanmıcam.

Ttnet de mobilde iken, güncel kota bilgimizi nerden görebiliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

daha hala yeni sistemi devreye sokmadılar inatla 1 mayısı bekliyor çok kansız firma çookkk.

1 mayısta olacağına bile şüpheyle bakıyoz.

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Merhaba

play storeden turk telekom online yaz yükle kota bilgini tek şifre ile görebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lene

Arkadaşlar "8mpbs ile Online Flimleri 1080p de .Rahat Bir şekilde izleyebilirmiyiz ? Şuan ben 3mpbs ile 720p de izliyorum maalesef..Bu konuda bilgisi olan yazarsasevinirim..

tam 8mbps ile izlenebilme şansın var ama o hız hiçbi zaman 8 mbps görmeyecek

• Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    Aynen işin orası da var doğru..şuan mesela 3mpbs ama 2.80mpbs görüyor..Test ettiğimde...Neyse 1080p izletirse ,sıkıntısız iyi gibi benim için.
    Teşekkürler..

hız 16ya düşüyor
    gece 2-8 arası kota yoy
    68 tl

16 mbps'e kadar hız diyor ama adam zaten 16 mbps hız alamıyor. Akk sonrası hız ise 5 mbps diyor. 3 iken tam 3 mbps hız alamıyordu. 5 olunca yine alamayacak.

Ne değişecek?

02-08 arası akk sayılmayacak diyor. Türkiye'nin çoğu o saatte uyuyor. Madem bir iş yapacaksınız akşam 6, gece 2 arası akk kaldırın. Yani paket hızı neyse o olsun. Akk sayılmayacak ne demek. Hızı 5 mbps'e düşünce neyi indirecek bu adam?

Benim mi yanlışım var?

Ayrıca Türkiye'nin yarısının bu olaydan haberi yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 29 Nisan 2017; 13:1:41 >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Göz boyamak için elektrikte tarife var ya akşam 10 dan sabah 5-6 mı ne ucuz elektrikmiş bunlarda o misal türkiyede insanların işine yarıyacak hiçbir iş yapılmaz.
    Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Merhaba

play storeden turk telekom online yaz yükle kota bilgini tek şifre ile görebilirsin

Teşekkür bilgi için.

Girdim bu bilgiyi verdi. Sanırım bunu kastetdiniz değilmi?

1 Mayıs Türk Telekom Düzenlemeleri // Yeni Sistem Hayırlı Olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Merhaba

Teşekkür bilgi için.

Girdim bu bilgiyi verdi. Sanırım bunu kastetdiniz değilmi?

1 Mayıs Türk Telekom Düzenlemeleri // Yeni Sistem Hayırlı Olsun

• Kota felan olmaz dimi arkadaslar superonline onu getirmis çünkü...

Şu başlığı Kablonet ve Superonline forumlarındaki gibi 1 Mayıs TELEKOM Düzenlemesi olarak eşdeğer şekilde güncelleyin yav.

Orijinalden alıntı: Supernova1071

Türknet kullanan arkadaşlar sanki konu türknet reklamıymış gibi yazmışlar ama kusura bakmayın 14 yıldır türk telekom kullanıyorum.

35mbpsye kadar olan paketi kullanıyorum, hız testlerinde en düşük 33.80 gördüm kablolu olarak 34.90 görüyorum. Pingim 6-7 uploadın 2.20

Hiçbir zaman lag,ping yok.

Bir türknet forumunu araştırın, %20 hız kısıtlaması, 100mbps paketi olanın bile geceleri 10-15mbpsye düşmesi gibi saçma sapan olaylar var. Hala ttnet kullanan kaldı mı diyorsunuz ama gayet memnunum. Elit ekip çağırıyorum saatinde kapıdalar, müşteri hizmetlerini arıyorum hemen çözüm buluyorlar ki senelerdir internetimde kesinti bile yaşamadım.

60 lira santral kiralayan firmaya vereceğime(hız kısıtlama, geceleri internet hızının düşmesi, aşırı ping vsvs) 70 liraya türk telekomdayım kafam rahat hızımı sonuna kadar alıyorum 7/24 ;)

Arkadaşa harfiyen katılıyorum. Yıllardır Türktelekom VDSL kullanıyorum ben 34 hız alırken komşularım ki aralarında vodafone dsmart ve Türknet müşterileri çokça aldığım sorunsuz hizmetin yarısını bile alamıyor pingler tavan kopmalar kırla.. Benim tavsiyelerimle sağlayıcılarını bırakıp Telekoma geçenler aynı hattan önceki hızlarının 2 katını ve kopma derdi olmadan alıyor.

Ki onların tamamı net bağlansın diye 15 20 gün hatta daha fazla bekledi.

Ben geçen sene askerlik için kapattırdığım netimi 6 ay sonra açtırırken bir de vodafone deneyelim bakalım firmalarda kalite değişikliği olmuş mu dedim. 10 gün sonra ekip geldi akşama sinyaliniz gelir dedi. O sinyal hiç gelmedi...

30 gün netin bağlanmasını bekledim her Allah'ın günü müşteri hizmetlerini aradım modemde dsl ışığı aktif olduğu halde o neti açmayı beceremediler.

En son zorla iptal ettirdim. Aynı gün içerisinde Türktelekom merkezine gittim ertesi gün ekip geldi ve internetim açıldı. O gün anladım ki diğer firmaların hiçbiri Türktelekom ayarında değil. Şuan TürkTelekomda arkadaşım teknik personel ve ondan aldığım bilgiler şu yönde; Türktelekomun eskimiş portları donanımları yenilendiğinde atılmak yerine Türknet dsmart vodafone superonline gibi firmalara tahsis ediliyor. Gerisini siz düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: coder_webmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

Türknet kullanan arkadaşlar sanki konu türknet reklamıymış gibi yazmışlar ama kusura bakmayın 14 yıldır türk telekom kullanıyorum.

35mbpsye kadar olan paketi kullanıyorum, hız testlerinde en düşük 33.80 gördüm kablolu olarak 34.90 görüyorum. Pingim 6-7 uploadın 2.20

Hiçbir zaman lag,ping yok.

Bir türknet forumunu araştırın, %20 hız kısıtlaması, 100mbps paketi olanın bile geceleri 10-15mbpsye düşmesi gibi saçma sapan olaylar var. Hala ttnet kullanan kaldı mı diyorsunuz ama gayet memnunum. Elit ekip çağırıyorum saatinde kapıdalar, müşteri hizmetlerini arıyorum hemen çözüm buluyorlar ki senelerdir internetimde kesinti bile yaşamadım.

60 lira santral kiralayan firmaya vereceğime(hız kısıtlama, geceleri internet hızının düşmesi, aşırı ping vsvs) 70 liraya türk telekomdayım kafam rahat hızımı sonuna kadar alıyorum 7/24 ;)

Arkadaşa harfiyen katılıyorum. Yıllardır Türktelekom VDSL kullanıyorum ben 34 hız alırken komşularım ki aralarında vodafone dsmart ve Türknet müşterileri çokça aldığım sorunsuz hizmetin yarısını bile alamıyor pingler tavan kopmalar kırla.. Benim tavsiyelerimle sağlayıcılarını bırakıp Telekoma geçenler aynı hattan önceki hızlarının 2 katını ve kopma derdi olmadan alıyor.

Ki onların tamamı net bağlansın diye 15 20 gün hatta daha fazla bekledi.

Ben geçen sene askerlik için kapattırdığım netimi 6 ay sonra açtırırken bir de vodafone deneyelim bakalım firmalarda kalite değişikliği olmuş mu dedim. 10 gün sonra ekip geldi akşama sinyaliniz gelir dedi. O sinyal hiç gelmedi...

30 gün netin bağlanmasını bekledim her Allah'ın günü müşteri hizmetlerini aradım modemde dsl ışığı aktif olduğu halde o neti açmayı beceremediler.

En son zorla iptal ettirdim. Aynı gün içerisinde Türktelekom merkezine gittim ertesi gün ekip geldi ve internetim açıldı. O gün anladım ki diğer firmaların hiçbiri Türktelekom ayarında değil. Şuan TürkTelekomda arkadaşım teknik personel ve ondan aldığım bilgiler şu yönde; Türktelekomun eskimiş portları donanımları yenilendiğinde atılmak yerine Türknet dsmart vodafone superonline gibi firmalara tahsis ediliyor. Gerisini siz düşünün.

kaç aydır ping sorunu yaşıyordum, türk telekom sizin dediğiniz gibi sürekli öyle olsa keşke. bölgeden bölgeye değişiyor sanırım.
    Ben hiç memnun değilim TT'den. Ping akşamları 100den aşağı düşmüyor. gerçi 2 gündür 50'ye düştü düzeldi sayılır kalıcımı bilinmez.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.