< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 5 Temmuz 2024; 15:20:50 > |
1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!
-
-
Dümenden 1.000 mbps, söz de gigafiber her yerde. gigafiber masraflarını fiber kullanıcılarından alıyorsunuz. 35mbps alan adam da 500tl ödeyecek, 1000mbps alan adam da 500 tl ödeyecek. ben aboneliğimi başka bir sağlayıcıya geçiriyorum size kolay gelsin
-
-
Ben 1.000 Mbps alıyorum. Hızdan çok memnunum. Fakat 6 ayda 1 100 lira zam gelmeye başladı. Yıllığa sabitleyeceğim sanırım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 5 Temmuz 2024; 12:51:17 > -
hocam yıllığa sabitle en iyisi bende gigafiberliyim yıllık olarak alıyorum taksite bölüyorum ve memnunum.
-
Yıllığa sabitleyince arkadaşını getir kampanyasından kalan indirim hakkı 12 ay sonraya erteleniyor sanırım. Doğru mudur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 5 Temmuz 2024; 19:51:45 > -
Fiber kullananlar için dezavantajlı operatörsünüz maalesef. Türk Telekom fiber kullanıcılarına hattınız desteklese de 100 mbps fazlasını vermiyorsunuz. Gigafiber de her yerde yok. Rakipler aynı fiyata fiberde desteklediği hızı sunuyor. Umarım bundan sonra zam için harcadığınız eforu bu durumu iyileştirmeye harcarsınız. @TurkNetDestek
-
300 altı kalmadı. + router kirasınıda ekleyince; firmaya göre 50-100 TL fark var.
31 Temmuz'a kadar, peşin ödeme ile 399.90.
Router kirasını düşsen, 349.90 gibi esasen
Devam etmek veya geçiş yapmak isteyen elini çabuk tutsun.
Daha güncel fiyatları açıklamayanlar neyi bekliyor?
Pusuda avını bekleyen avcı misali.
-
2023 Haziranda 120 lira ödediğim internet 13 ay sonra 500 nasıl olabiliyor? Tamam TÜİK enflasyonu olsun demiyorum ama bu kadarı da fazla. 2.5 senedir aynı lokasyonda Türknet kullanıyorum internet hızım 1 megabit artmadı fiyat 4'e katladı. 1 saat önce Turkcell Superonline başvurusu yaptım 2 ay ödemesiz 430 liraya 100 megabit alacağım fiber olacak en azından. 12 ay da taahhüt verdim kafam rahat, kafalarına göre zam yapamayacaklar.
-
299 dan 399 a, 399 dan 499 a.
Ben vdsl 12 ay peşin ödedim; 199*12. Fiber olsaydı; 250*12 olacaktı.
Sol da pahalı, biraz da fa da ki fiyatlara bakmak lazım.
Türknet'e akınlar Sol dan sol dan geliyor; Tahsin.
-
Selamlar, sabit fiyat kampanyası farklı bir kampanya ile birleştirilemez. Sabit fiyat kampanyasından yararlanmanız durumunda "Arkadaşını Getir" kampanyası kapsamındaki haklarınız geçersiz olacaktır. -
Selamlar, GigaFiber hizmetimiz İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi birçok bölgede aktif olarak kullanılıyor. Altyapı ağımızı yaygınlaştırmak ve dünya standartlarındaki hizmetimizi mümkün olan en fazla hane ile buluşturmak adına yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Altyapınızın desteklediği maksimum hızları kullanıcılarımıza sunarak paket-tarife-ücret karmaşasını ortadan kaldırdık. Daha yüksek hızlar kullanmak için ek ücret ödemenize gerek kalmıyor. Hiçbir kullanıcımızın düşük hızlarda hizmet almasını onaylamıyoruz. Bu sebeple dönüşüm süreçlerinde özveriyle çalışıyoruz. -
Hizmeti verin kullanalım herkes kullanmak için can atıyor hizmet yok altyapı yok
-
Gigafiber den önce; Tt fiber getirsin. Adsl kullanmak zorunda olanlar var. Taahhütlü fiyatı taahhütsüzden versin. Taahhütlü hizmet almak zorunda mıyım?
-
Vergi, harç gibi durumlar hepsinde geçerli. Taahhütler de buna dahil.
-
2 yıl önce firma eşeklerinin taptığı Türknet'in faiş zamını eleştirdim diye kutsallarına laf söylemişim gibi ceza aldıran davarları iyi sağmışlar yine.
dsl aboneliklerini cezalandırıyorlar, fakirden alıp zengine veriyorlar.16 öbit'e muhtaç adam seni niye tercih etisn Türknet?
1000 mbit olana koymaz 500 tl ama biz gariban 30 mbit'e muhtaç vatandaşlar ne yapsın.
Bakalım Nerd'ler hangi kulp bulup yağdanlık yapacak sırf onu merak ettiğimden konuyu takip ediyorum.Türknet ile bağlantımı 8 yıl önce sonlandırmıştım
Bari aldıkları ücreti de altyapı yatırımında kullansalar. Anadolu'ya açıldıklarına şahit olmadım.Numunelik üç beş yere konuşlandırıcı yatırım yapmış olmuyorsunuzç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 5 Temmuz 2024; 15:35:7 > -
türknete geçeli 1 yıl olmadı, ilk geçtiğimde 300 liraydı, sonra 400 yaptılar, şimdi de gelmiş 500 yapıyorlar.
haftaya comnete geçiş yapıyorum, alın başınıza çalın 100mbps vdsl interneti.
-
Comnet zamsız; iptal ve geçişte iade yok.
Sorununuz mu var; var. Çözüyoruz; iptal ederek.
-
Ben demiştim 499,90 tl olacak diye sadece gün olarak yanıldım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dümenden 1.000 mbps, söz de gigafiber her yerde. gigafiber masraflarını fiber kullanıcılarından alıyorsunuz. 35mbps alan adam da 500tl ödeyecek, 1000mbps alan adam da 500 tl ödeyecek. ben aboneliğimi başka bir sağlayıcıya geçiriyorum size kolay gelsin |
Hizmeti verin kullanalım herkes kullanmak için can atıyor hizmet yok altyapı yok |
Benzer içerikler
- vae fiber modem
- modemden cızırtı gelmesi
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- snr margin kaç olmalı
- internet ışığı yanıp sönüyor
- turknet fiyat 2024
- en hızlı internet
- wifi hızlandırma
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X