Türknet'te geçiş ücretsiz değil mi? Altyapı Tt mi, Sp mi. Sp ise yeni abonelik olarak 600TL demiş olabilirler. Peşin ödemenin amacı zaten, indirim ya da sabit fiyat garantisi. Diğer firmalarda da benzer. Ben de farklı firmada zamdan kısa süre önce 12 ay peşin ödeyip uzattım. Yoksa 200 yerine 370 ödemek zorunda kalacaktım. |
1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (5. sayfa)
-
-
Bende tavsiye etmem adsl ve vdsl de ariza oldumu gec sorun cozuluyor ben tt alt yapisinda fiber turknet kullaniyorum -
bu olay parasi olmayan tatile gelmesin gibi olmus -
oturan daire sakinlerinden imza toplayabilirsiniz -
1000mbit alanla 100mbit alanın aynı parayı ödemesi saçmalık -
Size 100 Mbit için Turknet'i seçin diye başınıza dayadıkları silahın modeli nedir?
-
adı türk telekom
600 tl - 650tl fiyatları görünce türknete şükrediyorum
-
Hocam 200 TL civarı olan diğer servis sağlayıcıları neden denemiyorsunuz? Comnet, Pananet, Millenicom, Netgsm, Pelicell ( Yaninet olmuş yeni ismi ) v.b Ben dükkanıma Comnet aldım mesela senelik peşin ödedim 100 Mbit aylık 199 TL'ye.. Wi-fi'den 80-90 Mbit mis gibi hız alıyorum dükkanda.
-
Saydıkların ttnet altyapısını mı kullanıyor?
-
Evet...
-
Comnet maksimum 100 mbit mi ?
-
VDSL altyapı da evet. Ama fiber altyapınız varsa 1000'e kadar veriyor.
-
Tttnet fiber altyapısı var hangi şirket en ucuz ? 100 mbit kullanıyorum türknet 500 lira yapacak artık bir avantajı kalmadı
-
Superonline dan turknet e geçtim 4 ay oldu vdsl kullanıyorum fiber gelmesini çok isterim ama sanırım vdsl alt yapısı olan yerlere fiber gelmiyor ve biz bu hayatta fiber kullanamadan gideceğiz gibi birşey benim anlamadığım ben vdsl kullanıyorum ve 1000mbit fiber kullanan ile aynı fiyatı ödüyorum neden ? daha kalitesiz ve daha yavaş bir internete neden daha fazla para ödüyorum ? aynı parayı ödüyorsam neden bana fiber getirmiyorsunuz ? fiber almak için ne yapmamız lazım sitede kaç dairenin turknet üyesi olması lazım ? kısaca fiber getirmek için ne yapalım ? bunu bana söyleyinde onu yapıcam aksi halde gidipte bir fiber için evi taşıyacak halimiz yok başka alternatiflere yönelelim starlink gibi
-
499 lira para veriyorum internet resmen ölü indirme hızı 7.8 mbit.
evi taşıyorum önümüzdeki hafta kapattırıcam kurtulucam
-
100 mbit bağlattım hat 75mbit kaldırıyormuş anlık aldığım 7.8mbit =)))) resmen dalga geçiyorlar
-
nerden test yapıyorsun? burdan dene
birde modem arayüzünde hız kaç gösteriyor? bazı modemlerde alabileceğin maksimum hız yazıyor?
modem değerlerini atarsan belki yardımcı olabilecek birileri çıkar.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X