Mart ayı sonunda ödemesini tamamladığım chery tiggo 7 pro marka aracın plakası da 1 Nisan itibariyle çıktı. Arabaya trafik sigortası da yaptırdım. Bayi benden parasını alarak; cam filmi, seramik, kaput koruma da yaptırmış araca.. yani araç teslim edilmeye hazır ama ST ile görüştüğümde çok yoğunuz diyip duruyor. Teslimatların çakışmaması için biraz geç oluyor dedi, planlamaya aldım vs dedi.. sizce teslim etmemelerinin sebebi ne olabilir?? edit :hallettik... yarın teslim ediliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 5 Nisan 2023; 17:40:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
0km aracım 5 gündür bayide bekliyor

-
-
Ederler bir şey olmaz. Bulunduğum ilde ilk chery ler dün teslim edildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bayide sergileniyordur
Bayide her modelden test aracı var zaten.. 20-30 adet araç bayi önünde bekliyor hala sahiplerine teslim etmiyorlar. Gövde gösterisi mi yapıyorlar anlamadım ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İletişim yönteminizi değiştirin.Gidin aracınızı isteyin
-
Gidin alın, teslim bekleyen aracın fazla işi yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadara aldınız hocam?
-
Plakası çıkmış araç aynı gün teslim edilir
Comfort paket. 825 + 7 bin çift renk opsiyon fiyatı + 13 bin seramik paketi = 845 bine aldım.
Satış temsilcisi kız aslında çok yardımcı oldu. Aracı benden başkasına satmadı, sadece telefonda kaporayla bağladım sözüme güvendi diye gidip sert yapıp onun minik kalbini kırmak istemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 5 Nisan 2023; 13:33:22 >
Araba bir şey olmuştur belki de. Tamir ettiriyor olabilirler. Gidip yerinde görün. Alınca da sağına soluna baktırın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ruhsatın resmini isteyin. vermezlerse aracım çalınmış şu adreste diye polise ihbar edeceğinizi söyleyin.
-
Teslim alırken sağlam bi inceleme yapmanız şart,belki aracın başına bi iş geldi boya tamir derken oyalıyorlardır
Muhtemelen dinleme aygıtlarını kuramamışlardır. Malum Çin firması
-
Çok iyi fiyat kazasız belasız kullanın
Aklıma 2 ihtimal geliyor. Ya araçta hasar oluştu tamir etmeye çalışıyorlar ya da aldığınız seramik paketin uygulanmasını planlayamadılar. En temizi bir eksper ile bayinizi ziyaret edin. Tez zamanda...
-
chery bayilerine aşırı bir talep var arkadaşlar, bulunduğum ildeki bayi çalışanları gece 11 de eve gidiyor, pazarları bile çalışıyorlar. aşırı yoğunluktan öteliyor olabilirler.
-
çok torpil dönüyor diyorlar tiggo larda. araya adam sokup alanlar oluyormuş. burda bile adil degil
-
evet olabilir gayet normal bir durum korkulacak bir şey yok herkes arabasını aynı anda istiyor ama maalesef öyle bir şey mümkün değil teslimat sırası var aman benim plakam çıktı hemen gidip alayım diye bir dünya yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yoğunluk sebebiyle ertelediklerini düşünüyorum ben de.. Bayi çalışanı en geç Salı günü teslim edilecek araç dedi ama bu cuma günü olması için konuşacağım. Sıkıştırmazsam öteleyecek gibiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Araba bir şey olmuştur belki de. Tamir ettiriyor olabilirler. Gidip yerinde görün. Alınca da sağına soluna baktırın.
|
Plakası çıkmış araç aynı gün teslim edilir
![]() |
Çin malı araca o paraları nasıl veriyorsunuz hayret ediyorum . Fuarda Chery marka bir aracın kapısını açmak istemiştim kapıyı kilitlemişler. Kapıyı açmaya çalıştığımda kapı kolu koptu. İnsan gibi asıldım oysa. Çin malı araç bana bu yüzden hep kalitesiz gelir. |
Abin yine araba mı aldı |
Benzer içerikler
- castrol yağ barkod sorgulama
- toyota yaris 1.5 hybrid yorum
- dizel araba hava yaparsa nasıl çalışır
- nissan terrano 2.7 tdi
- basınçlı yıkama makinesi tavsiye
- byd 2025 modelleri
- togg mtv 2025
- chery samsun"da fabrika
- ford fiesta sıfır
- ssangyong actyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X