< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 12 Ocak 2024; 10:21:7 > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
-
- Amnesia: The Dark Descent
- Amnesia: Rebirth | Epic bir ara ücretsiz vermişti! | Yeni Dip Fiyat
- Baba is You | Dip Fiyat
- Bastion
- Blasphemous | Dip Fiyat
- Brothers - A Tale of Two Sons | Hem Prime hemde Epic bir ara ücretsiz vermişti!
- Celeste | Dip Fiyat
- Cuphead | Dip Fiyat
- Chop Goblins
- CHRONO TRIGGER® | Dip Fiyat
- Dead Cells | etail’de tüm DLC’leri olan paket halen ucuz!
- Hades | Gamepass'te var! | Dip Fiyat
- Metro Exodus | Yeni Dip Fiyat
- The Surge | Yeni Dip Fiyat
- Oxygen Not Included | Yeni Dip Fiyat
- Cruelty Squad | Yeni Dip Fiyat
- Age of Empires II: Definitive Edition | Gamepass'te var! | Yeni Dip Fiyat
- Shenmue III | Yeni Dip Fiyat
- Remnant: From the Ashes | Epic bir ara ücretsiz vermişti! | Dip Fiyat
- A Hat in Time | Dip Fiyat
- Detroit: Become Human | 3’lü Quantic Dream Collection paketi daha ucuz olabilir. | Dip Fiyat
- High On Life | Gamepass’te var!
- Ready or Not | Yeni Dip Fiyat
- Little Nightmares II | Eğer 1.ci oyun yoksa direk 2’li paketi alın yoksa 2.ci oyunu alırken daha fazla para ödersiniz. | Dip Fiyat
- DRAGON BALL Z: KAKAROT | Dip Fiyat
- FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE | Dip Fiyat
- SCARLET NEXUS | Gamepass’te var! | Dip Fiyat
- FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION | Dip Fiyat
- Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy | Yeni Dip Fiyat
- Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy | Dip Fiyat
- Spyro™ Reignited Trilogy | Dip Fiyat
- Terminator: Resistance | Dip Fiyat
- Ruined King: A League of Legends Story™ | Dip Fiyat
- Mafia: Definitive Edition | Dip Fiyat
- The Dark Pictures Anthology: House of Ashes | Dip Fiyat
- Valkyria Chronicles 4 Complete Edition | Dip Fiyat
- Pathfinder: Wrath of the Righteous - Enhanced Edition | Dip Fiyat
- Ni no Kuni Wrath of the White Witch™ Remastered | Gamepass'te var! | Dip Fiyat
- GreedFall | Dip Fiyat
- Weird West | Dip Fiyat
- OCTOPATH TRAVELER™ | Gamepass’te var! | Yeni Dip Fiyat
- Marvel's Guardians of the Galaxy | Gamepass’te var! | Dip Fiyat
- Dying Light 2 Stay Human | Dip Fiyat
- NEO: The World Ends with You | Yeni Dip Fiyat
- DRAGON QUEST® XI S: Echoes of an Elusive Age™ - Definitive Edition | Dip Fiyat
- The Riftbreaker | Gamepass’te var! | Dip Fiyat
- Trials of Mana | Dip Fiyat
- DRAGON QUEST BUILDERS™ 2 | Gamepass’te var! | Dip Fiyat
- NieR Replicant™ ver.1.22474487139 | Dip Fiyat
- BRAVELY DEFAULT II | Dip Fiyat
- Crash Bandicoot™ 4: It’s About Time | Yeni Dip Fiyat
- Gotham Knights | Yeni Dip Fiyat
- Tales of Arise | Dip Fiyat
- Resident Evil Village | Dip Fiyat
- Sekiro™: Shadows Die Twice - GOTY Edition | Dip Fiyat
- Yakuza: Like a Dragon | Dip Fiyat
- LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga | Gamepass'te var! | Dip Fiyat
- Persona® 5 Strikers | Dip Fiyat
- Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy | Dip Fiyat
- Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster | Dip Fiyat
- Mass Effect™ Legendary Edition | Bir ara Prime vermişti ve Gamepass/EA Play'de mevcut! | Yeni Dip Fiyat
- FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE | Yeni Dip Fiyat
- CRISIS CORE –FINAL FANTASY VII– REUNION
- Sonic Frontiers | Yeni Dip Fiyat
- ELDEN RING | Zamlandığından beri Yeni Dip Fiyat
- …
- ...
-
Kaçırılmayacak fırsat valla...Fazladan id mi alsak...
http://www.steampowered.com/
Link verelim isteyenler ulaşsın...
Teşekkürler... -
Bence counter strike sourceyi alın çok iyi bir oyun.quote:
Orijinalden alıntı: maqician
Kaçırılmayacak fırsat valla...Fazladan id mi alsak...
http://www.steampowered.com/
Link verelim isteyenler ulaşsın...
Teşekkürler... -
css-cs1.6-cs zero-hl2-episode2-tf2 :)) Aldık çok şükür!quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EE6EF2C69
Bence counter strike sourceyi alın çok iyi bir oyun.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: shanke
css-cs1.6-cs zero-hl2-episode2-tf2 :)) Aldık çok şükür!
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: shanke
Hayırlı olsun... Viking's Shanke misin sen? -
Cs 1.6 oyuncusuyuz ama tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum?quote:
Orijinalden alıntı: maqicianquote:
Hayırlı olsun... Viking's Shanke misin sen?
Alıntıları Göster
-
CSS aldım 9.99$ süper yaquote:
Orijinalden alıntı: Jeak
Cs 1.6 oyuncusuyuz ama tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum?
Alıntıları Göster
-
Emre A. counter strike source sorce grafik motoru ile yapilmiş olana counter. yani half life 2 nin grafik motorunu kullaniyor. grafikleri çok iyi ve en son çıkan counter strike oyunudur. ve çok fazla turk var oynayan. turk server sayisida fazla!quote:
Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***
CSS aldım 9.99$ süper ya
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: maqician
quote:
Oho hocam nasılsın? Benim tabii :)) css daha önceden almıştım
-
CSS için iki deneme yaptım (ilkinde hata yaptığımı sanarak) ve sanırım para iki defa çekilecek bunu siteye bildirmek için gerekli ingilizce bilgim yok.quote:
Orijinalden alıntı: shankequote:
quote:
Alıntıları Göster
İki defa ücret ödemek istemiyorum nasıl ticket açıp nasıl bir yazı yazmam gerekiyor.
-
Arkadaslar kotalı bir arkadaşım css almayı düşünüyor ama acaba ne kadar download yapıyor?quote:
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Alıntıları Gösterquote:
quote:
quote:
Sağolasın...
CS:S 4.5 GB gibi bir download yapıyor...
-
Css cdsi mevcut bende bi dvd içinde:)quote:
quote:
quote:
Sağolasın...
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
Sağolasın...
Alıntıları Gösterquote:
quote:
quote:
quote:
Sağolasın...
uzun zaman oldu ama bilgisayarda half life 2 ve tf2 yüklüyken cs:s %70den baslamıstı
kısa sürede de bitmisti 1gb civarı olabilir emin degilim
-
HL2 TF2 ve counter strike source aynı grafik motorunu kullandiği için ; bu üç oyundan biri yüklüyse bilgisayara diğerleri yüzde 0'dan başlamiyor!quote:
Orijinalden alıntı: fodquote:
quote:
quote:
quote:
Sağolasın...
uzun zaman oldu ama bilgisayarda half life 2 ve tf2 yüklüyken cs:s %70den baslamıstı
kısa sürede de bitmisti 1gb civarı olabilir emin degilim
Alıntıları Göster
-
hl2 orjinal olmayanı yüklü şimdi cs alsak 0 danmı başlar?quote:
HL2 TF2 ve counter strike source aynı grafik motorunu kullandiği için ; bu üç oyundan biri yüklüyse bilgisayara diğerleri yüzde 0'dan başlamiyor!
Alıntıları Göster -
evt leon_21 0 dan başlar!quote:
Orijinalden alıntı: leon_21
hl2 orjinal olmayanı yüklü şimdi cs alsak 0 danmı başlar?
Alıntıları Göster -
Kaptım bir CS:S 9.90 aquote:
evt leon_21 0 dan başlar!
Alıntıları Göster
Ödemeyi paypal ile yaptım,bir sorun çıkmadı. -
Bugün son günü sanırsam kampanyanın, 10$ çok iyi yeni acc mu alsam diye düşünüyorum gerçektenquote:
Orijinalden alıntı: spyae
Kaptım bir CS:S 9.90 a
Ödemeyi paypal ile yaptım,bir sorun çıkmadı.
Alıntıları Göster
-
@cause_of_deathquote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
Bugün son günü sanırsam kampanyanın, 10$ çok iyi yeni acc mu alsam diye düşünüyorum gerçekten
Alıntıları Göster
Haber verdiğin için çok sağol.
Setti serverlarından bıkmıştım zaten.Her tarafı hileci kaynıyordu.Acaba steamda da böyle bir sorun var mıdır?
yapma diyordu öğrenci yapma. steam durmuyordu indirime devam ediyordu.indirim üstüne indirim . öğrenci ağlıyordu. cüzdan alev almıştı.
|
yazmıyım yazmıyım diyorum ama tutamıyorum kendimi. harbiden ben bu memlekette başkalarının yerine utanmaktan yoruldum ya...
şuraya hemen yazı yazmadan önce 3-5 yorum okuyun aynı şeyi zibilyon kere sormayın. he eğer okuduysanız ya da okuduğunuzu sandıysanız durum daha vahim. kütüphanenize eklenen birşey silinmez diye kaç yüz kere yazmışlar. okuma yazma bildiğinizi söylemeyin sağda solda çünkü yalan söylemiş olursunuz. anladığım kadarıyla yazmanız var ama okumanız yok. |
Şöyle aklıma geldikçe oyun isimlerini yazdım. İsteyen buradan fiyata ya da oyun isimlerine bakabilir..
Alıntı yapın, paylaşın, kopyalayın paylaşın her bir şeyi yapın ki herkes yararlansın: Witcher 1-2-3 (İlk oyun çok farklı gelebilir. The Witcher Trilogy olarak 40.35TL) Deus Ex Human Revolution (7.49TL) ve geri kalanları 1-Invisible War-The Fall (The Fall olana bakmadan almayın) Ryse (7.75TL Kendini fazla tekrar ediyor, seveni de var sevmeyeni de) NBA 2K16 (Fiyat çiçek çiçek 27.80TL) Grand Theft Auto Collection (Steam'de böyle aratın 15TL ye 5 hariç PC'ye çıkan her oyuna sahip olursunuz) Dying Light (49TL İçinde The Following DLC'si mevcut) Fallout Serisi (Hey yavrum hey) Payday 2 (4 Temmuz'a kadar ücretsiz deneyebilirsiniz. Düz oyun 7.75TL, Sözüm ona GOTY Edition 18.75TL) The Wolf Among Us (19TL eskiden 9TL'yi gördü) Metal Gear Solid V Ground Zeroes (7.75TL. Ana görev aşırı kısadır. Ama yan görevle rahat 20 saat oyalar sizi) Phantom Pain (38TL) Metal Gear Rising Revengeance (12.25TL) Total War Master Collection (Aklınıza eseni ya da tüm seriyi alın, fiyatlar cazip) Life Is Strange (15TL olan tüm bölümler dahil versiyonu) Rocket League (18TL) Far Cry 1-2-3 biraz da 4 Borderlands 1-2 GOTY (Bayılırsanız Pre-Squel) Company of Heroes 1-2 Everybody's Gone to the Rapture (30TL Oynayışa bakın, Öyle karar verin) The Forest (19.20TL) 7 Days to Die (15.60TL) Rust (15.50TL) DayZ (Şaka şaka sakın bulaşmayın!) H1Z1 Just Survive (20.15TL) I Shall Remain (9TL) Age of Empires Serisi (Age of Empires Legacy Bundle diye aratın 13.35TL ye kapın) WWE 2K16 (42TL) Rainbow Six Siege (78TL Multi zorunlu) Thief (11.49TL) Hatred (15.20TL Durun Vurmayın:) Counter-Strike Global Offensive (12TL ve hediye olarak değil, sadece kendinize satın alabilirsiniz) Alan Wake (Alan Wake 9.80TL, American Nightmare ana oyuna göre sönüktür 1.80TL) The Elder Scrolls V Skyrim (15.50TL Ahey ahey ahey!) This War of Mine (7.75TL) Battlefield Bad Company 2 (12.25TL) Dark Souls Serisi (Zordur) I Am Alive (17TL) Metro serisi (Redux'lerin her biri 7.75TL) State of Decay Year-One (41TL Tüm DLC'ler var içinde) F.E.A.R. Serisi (Kalite gitgide düşer, en iyi ilk oyun. Coop için ise F.3.A.R.) Ghost Recon Future Soldier (10TL. Şimdilerde Multisinde sorun varmış. Ben ilk zamanları sorunsuz oynadım) S.T.A.L.K.E.R. serisi (Bundle hali 14.75TL) Red Faction Serisi Mount & Blade alayı Rise of Nations Extended Edition (6.20TL) Dishonored (14.49TL) ZOMBI (30TL İyice gameplay'lere bakın öyle karar verin) Lost Planet 1-2-3 Fahrenheit Indigo Prophecy (9TL) RAGE (15.50TL ama daha çok inmişti eskiden) Hitman serisi Driver San Francisco (10TL) BloodRayne Betrayal (4.50TL Buda Zor) Shank 1-2 (Zor, Her biri 4.50TL) Brothers A Tale of Two Sons (2.40TL Gamepad gerekir!) Limbo (Beleşe dağatıldı 2-3 gün önce, şimdi 18TL) Desperados 1-2 (1İlk oyun 2.50TL, İkinci 4.50TL) Hard West (15.50TL) Resident Evil 4 HD (19.42TL HD Sürümü) LYNE (1.80TL Çok zor) Time Shift (20TL) Mirror's Edge (7.75TL) Deadlight (4.80TL) Unreal Tournament 3 Black Edition (6.20TL) Tomb Raider Serisi Devil May Cry 3 (Zor, 10TL) Walking Dead (Her bir sezon 9.75TL) Splinter Cell 1-3-4-5 Bioshock Serisi The Elder Scrolls IV Oblivion (18.60TL) Condemned Criminal Origins (6TL) Vampire The Masquerade Bloodlines (12.25TL. Zor-Unoffical Pack gerekir) Max Payne 1-2-3 L.A. Noire (6TL) DiRT 3 Complete Edition (11.27TL) Batman Arkham serisi (Knight ve Blackgate hariç alayının her biri 7.75TL) Brütal Legend (2.40TL) Aliens vs Predator (6TL Fiyat/Kalite karşılar) L4D2 (6.20TL Multisi CS:GO gibidir ve evet biliyorum 2013 Kasım'da beleş dağıtıldı) Euro Truck Simulator 2 (11.70TL Dert biter ETS bitmez) Mass Effect 1-2 (3 Steam'de yok) Prototype 1-2 (1 zor 2 kolay) Medal of Honor Airborne (4.50TL) Don't Starve (6TL) Don't Starve Together (15.60TL) Splinter Cell serisi Prince of Persia Serisi Dead Space 1-2 The Talos Principle (14.75TL. Zor-Bulmaca) Sniper Elite'ler Kane & Lynch 1-2 Spec Ops: The Line (12.25TL) Serious Sam Serisi Amnesia (Yusuf-Yusuf. 6.20TL bir dönem bedava dağatıldı) Outlast (Güm-Güm 7.75TL) Sanitarium (18TL TR yaması bu sürümle de uyumlu) DOOM serisi SW Republic Commando (18TL) Half Life ve Alayı Earn to Die 2 (10TL) Portal 1-2 Wolfenstein serisi Bully Scholarship Edition (4.80TL) Neverending Nightmares (12TL) The Stanley Parable (4.80TL. Kısa ama güzel) Contrast (6TL) Tengami (6.12TL) Postal 3 (8.16TL) Garry's Mod (4.50TL) Tom Clancy's The Division (Para bol ise beklentiyi çok düşürüp alın 134TL!) The Room (Bulmaca tarzı 2.50TL) To the Moon (3.60TL) Actual Sunlight (10TL) The Orphan Dreams (Yetim Düşler 7.50TL) Bizarre Earthquake (Türkiş Delayt 2TL) A Bird Story (2.40TL) Rocksmith 2014 (22.49TL. Gitar ve Real Tone Cable gerekir) Aklıma gelen ve gördüklerim bunlar. Hadi ben kaçar, herkese iyi forumlar |
Ubisoft: Assasin's Creed Origins Gold | 21TL Assasin's Creed Odyssey Deluxe | 23.75TL Assasin's Creed Odyssey Gold | 67.25TL Assasin's Creed Odyssey Ultimate | 87.25TL Assasin's Creed Valhalla Standart | 74.5TL Assasin's Creed Valhalla Deluxe | 119.5TL Assasin's Creed Valhalla Gold | 164.5TL Assasin's Creed Valhalla Ultimate | 209.5TL Watch Dogs Legion Standart | 28.77TL Watch Dogs Legion Gold | 88.17TL Watch Dogs Legion Ultimate | 117.87TL Immortals Fenxy Rising Standart | 47.6TL Immortals Fenxy Rising Gold | 119.6TL Far Cry 5 Gold | 31.8TL Far Cry Complete Edition(New Dawn Deluxe + 5) | 41.8TL Far Cry Ultimate Edition(New Dawn Deluxe + 5 Gold) | 63.6TL Far Cry 6 Standart | 114.85TL Far Cry 6 Gold | 231.85TL Far Cry 6 Ultimate | 290.35TL For Honor Complete Edition | 52.25TL Assasin's Creed Valhalla + Immortals Fenxy Rising | 162.75TL Assasin's Creed Valhalla + Watch Dogs Legion | 162.75TL Tom Clancy's Rainbow Six Siege Operator Edition | 38TL Tom Clancy's Rainbow Six Siege Ultimate Edition | 110.55TL Tom Clancy's The Division 2 Warlords of New York Edition | 20.7TL Tom Clancy's The Division 2 Warlords of New York Ultimate Edition | 47.7TL Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Gold Edition | 34.5TL Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Ultimate Edition | 74.7TL Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition | 52.25TL Anno 1800 Standart | 47.6TL Anno 1800 Gold Edition Year 3 | 119.5TL Anno 1800 Complete Edition Year 3 | 187.5TL Riders Republic Standart | 114.85TL Riders Republic Gold | 231.85TL Riders Republic Ultimate | 290.35TL South Park The Fractured But Whole Gold Edition | 41.25TL The Crew 2 Gold Edition | 21TL Watch Dogs 2 Gold Edition | 29.8TL Trackmania Turbo | 29.5TL Monopoly Madness | 48TL Monopoly Madness Bundle Edition | 119TL EA: Star Wars Jedi Fallen Order Standart | 43.59TL Star Wars Jedi Fallen Order Deluxe | 62.49TL Battlefield 2042 Standart | 217.19TL Battlefield 2042 Gold | 401.99TL Battlefield 2042 Ultimate | 587.99TL Star Wars Squadrons | 43.59TL EA Star Wars Triple Bundle | 137.99TL ROCKSTAR: Red Dead Redemption 2 Standart | 89.5TL Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition | 119.6TL Grand Theft Auto V Premium Edition | 24.5TL SONY: Death Stranding | 79.65TL Horizon Zero Dawn Complete Edition | 77.5TL Days Gone | 107.4TL Square Enix: Marvel's Guardians of Galaxy Standart | 179.85TL Marvel's Guardians of Galaxy Deluxe | 218.85TL Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX | 164.25TL Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue | 216.75TL Kingdom Hearts Melody of Memory | 161.4TL Kingdom Hearts 3 & Re Mind(DLC) | 216.75TL Outriders | 35.37TL Rise of the Tombraider 20 Year Celebration | 29TL Final Fantays VII Remake | 639TL Kalypso Media: Tropico 6 Standart | 37.3TL Tropico 6 El Prez Edition | 51.3TL Port Royale 4 Standart | 37.3TL Port Royale 4 Extended | 51.3TL Spacebase Startopia Standart | 37.3TL Spacebase Startopia Extended | 51.3TL Disciples Liberation | 65.1TL Disciples Liberation Digital Deluxe | 101.1TL Paradox Interactive: Europe Universalis IV Empire Bundle | 109.73TL Europe Universalis IV Ultimate Bundle | 182.04TL Surviving the Aftermath | 45.3TL Surviving the Aftermath Ultimate Colony Edition | 131.7TL Surviving the Aftermath Ultimate Colony Upgrade | 37TL Diğerleri: Borderlands 3 Super Deluxe Edition | 99.6TL Borderlands 3 Ultimate Edition | 148.8TL Snowrunner Standart | 37.5TL Snowrunner Premium Edition | 96TL Desperados 3 Standart | 27.5TL Desperados 3 Deluxe Edition | 41TL The Outer Worlds | 41.97TL The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle | 192.29TL Hitman 3 Standart | 44TL Hitman 3 Deluxe | 96TL Medieval Dynasty Standart | 59.2TL Medieval Dynasty Digital Supporter Edition | 75.2TL Metro Exodus Standart | 33.5TL Metro Exodus Gold | 28.54TL Back 4 Blood Standart | 89.4TL Back 4 Blood Deluxe | 165TL Back 4 Blood Ultimate | 179.4TL Hot Wheels Unleashed Standart | 79.3TL Hot Wheels Unleashed Collector's Edition | 135.3TL Hot Wheels Unleashed Ultimate Stunt Edition | 185TL Nioh 1 Complete Edition | 32.13TL Nioh 2 Complete Edition | 114.3TL Mafia Trilogy | 127TL Mafia Definitive Edition | 69.5TL Pathfinder Wrath of the Righteous Standart | 134.65TL Pathfinder Wrath of the Righteous Commander Edition | 211.15TL Pathfinder Wrath of the Righteous Mytic Edition | 321.65TL Total War Warhammer | 26.25TL A Total War Saga Troy Standart | 164.25TL A Total War Saga Troy Mythic Edition | 253.6TL A Total War Saga Troy Ultimate Edition | 361.8TL Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground | 21.75TL WRC 9 FIA World Rally Championship | 22TL WRC 9 FIA World Rally Championship Deluxe | 27.66TL WRC 10 FIA World Rally Championship | 56.58TL WRC 10 FIA World Rally Championship Deluxe | 58.59TL Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Standart | 84TL Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Deluxe | 118TL Werewolf The Apocalypse - Earthblood | 122TL Werewolf The Apocalypse - Earthblood Champion of Gala | 183.1TL Ys IX: Monstrum Nox Standart | 163.2TL Ys IX: Monstrum Nox Digital Deluxe | 219.48TL Ys IX: Monstrum Nox Digital Ultimate | 291.6TL Sonic Colors: Ultimate (Oyunun adı bu özel sürüm değil) | 217.5TL Sonic Colors: Ultimate Digital Deluxe | 279.5TL Sonic Mania | 50TL
Gamedec | 48TL Gamedec Digital Deluxe | 97TL RiMS Racing Standart | 61.8TL RiMS European Manufacturers Deluxe Edition | 63.9TL RiMS Japanese Manufacturers Deluxe Edition | 63.9TL RiMS Ultimate | 70.9TL Conan Exiles Isle of Siptah Edition | 41.68TL Conan Exiles Complete Edition Ekim 2021 | 136.46TL Hitman 3 Standart | 44TL Hitman 3 Deluxe Edition | 96TL Rage 2 Deluxe Edition | 29.7TL Ruined King: A League of Legends Story | 39.99TL Godfall Ascended Edition | 23.3TL Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age | 75.85TL Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Fate Edition | 34.5TL Mount & Blade 2 Bannerlord | 59.99TL Saints Row The Third Remastered | 64.5TL Biomutant | 89.5TL Cyberpunk 2077 | 64.5TL Ancestors The Humankind Odyssey | 31.6TL Ghostrunner | 41.4TL FIST Forged in Shadow Torch | 75.15TL Hood Outlaws & Legends | 21.75TL Octopath Traveler | 100TL Tales from Borderlands | 47.99TL Naraka Blade Point | 43.99TL Dishonored Definitive Edition | 21.75TL Necromunda Hired Gun | 82.5TL Aeon Must Die | 29.25TL We Are Football | 127.5TL Operation Tango | 28.34TL Roguebook | 39.45TL Onehand Clapping | 20.1TL Dead by Daylight Silent Hill Edition | 29.4TL theHunter Call of the Wild Diamond Bundle | 49TL Sid Meier's Civilization VI Anthology | 53.39TL Rogue Lords Blood Moon Edition | 35.62TL The Riftbreaker | 89TL Hepsi kupon kullanıldığında aldığı indirimlerdir. Hata varsa bildirin düzelteyim hemen . @wolfamongus ekliyorum hocam hemen teşekkürler. @kagan18 düzelttim hocam teşekkürler. |
Steam Kış İndirimleri 2022 | 22 Aralık - 5 Ocak 1.Steam Ödülleri Etkinliği | 22 Aralık TSİ 21:00 - 3 Ocak TSİ 20:00 Yukarıdaki başlıkta belirtilen tarihler arasında 11 Adet kategoride bulunan oyunlardan her kategorideki adaylara oy vererek her verdiğiniz kategori için 1 Takas Kartı kazanabilirsiniz. Yani toplamda 11 takas kartı kazanılıyor.
S.S.S >
1.Kimler oy verebilir? Sınırlandırılmış olmayan tüm hesaplar Steam Ödülleri için oy verebilirler.
2. Oy kullandığım için bir şey kazanacak mıyım? Oy verdiğiniz her kategori için bir adet Steam Ödülleri Koleksiyon Kartı kazanırsınız.
3.Bir kategori için oy kullanma süresi ne kadar? Her kategori için oylama 22 Aralık'ta başlayacak ve 3 Ocak TSİ 20:00'ye kadar devam edecektir.
4.Kazananlar ne zaman duyurulacak? Kazananlar 3 Ocak TSİ 21:00'de burada duyurulacaktır.
5.Kazanan oyunlar ne alacak? Güzel bir ödül alacak ve Steam Ödülleri'nin kazananı olarak tarihe adını yazdıracak!
6.Steam Ödülleri Koleksiyon Kartı ile ne yapabilirim? Eğer Steam Ödülleri Koleksiyon Kartlarının bütün setini tamamlarsanız, kartları Steam Ödülleri rozeti olarak işleyebilirsiniz. Bu rozet ve her seviyesi size Steam TP kazandırır. Yada satabilirsiniz tabii . 7.Steam Ödülleri Koleksiyon Kartlarını elde edebileceğim bütün yollar nelerdir? Koleksiyon kartlarını birkaç farklı şekilde elde edebilirsiniz: - Steam Mağazasından bir satın alım yapmanın ödülü olarak - Oyun rozetleri işleyerek - Steam Ödüllerinde oy kullanarak - Keşif Kuyruğunuzu gezerek - Arkadaşlarınızla takas yaparak - Topluluk Pazarından bu kartları satın alarak
8.Tüm rozetlerimi nereden görebilirim? Tüm tamamlanan ve ilerlemedeki rozetlerinizi Rozetler sayfanızdan görebilirsiniz.
9.İndirim bittikten sonra Steam Ödülleri Koleksiyon Kartlarını rozet olarak işleyebilir miyim? Steam Ödülleri rozeti indirim sonuna kadar işlenebilir olacaktır. İndirim sona erdikten sonra rozeti işlemek için yeterince süresi bitmiş koleksiyon kartınız varsa bunu istediğiniz zaman yapabilirsiniz.Daha fazla bilgi için blog gönderimizi okuyabilirsiniz.
2.Keşif Kuyruğunuzu tamamen keşfetmeyi unutmayın çünkü her gün 1 adet takas kartı oradan geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam 21:00'da yenileniyordu.
3.Puan Dükkanında yeni bir Mevsimsel Rozet olacak onu puanlarınız ile almayı unutmayın. 4.Her gün 1 adet Sticker verecekmiş bunları indirim sayfasına gidip aşağıdaki resimdeki kategorilerin olduğu sekmeye geldiğinizde sanırım kategorilerden birisine tıklayıp alabiliyorsunuz. 2.Yeni Dip Fiyat ve Dip Fiyat gören oyunlar listesi
Küçük Not: İndirimler başlamadan hazırladığım için indirime girmemiş olan oyunlar yada oyunların fiyatlar daha az/fazla olabilir. Başladığında güncellenip yeni oyunlar eklenecek.
Yeni Dip Fiyat Oyunlar / Dip Fiyat Oyunlar | 70% ve Üzeri İnceleme Puanı | Kategoriler örn: 10-50TL arası
10TL
50TL
100TL
300TL
500TL
Zam Gelme Tehlikesi Olan Oyunlar
3.İndirim Kodları ve İşe Yarar Linkler
Tüm Gamepass Oyunlarının Olduğu Liste | Bir oyun almadan önce Gamepass'te var mı diye hızlıca kontrol edebilirsiniz . Tosla kartın son 2 hanesi kadar Cashback Kampanyası Tosla kart ile Steam, Epic, Ubisoft vb. 15% Cashback Papara kart ile 20TL’ye kadar 10% Cashback Diğer Banka Kampanyaları - @Terraneo 27'sinde Eklenecek Prime Oyunları
eTail İndirim Kodları: The Last of Us: Part I | LasteTail | 475TL | SKT: 3 Mart 2023 - 00:00 Days Gone | eTailDays | 79,5TL | SKT: 5 Ocak 2023 Marvel's Spider-Man Remastered | eTailMan | 222TL | SKT: 5 Ocak 2023 God of War | eTailWar | 150TL | SKT: 5 Ocak 2023 UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection | eTailegacy | 256TL | SKT: 5 Ocak 2023 | Humble’da 230TL ancak alırken uğraştırabilirler. Choice üyesi iseniz 11,52TL’de geri veriyor. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales | etailmiles | 275TL Horizon Zero Dawn: Complete Edition | etailzero | 81TL Steelrising - Standard Edition | Rising33 | 130TL | SKT: 6 Ocak 2023 Steelrising - Bastille Edition | Rising33 | 223,2TL | SKT: 6 Ocak 2023 Tüm Paradox Oyunlarında 10% Ek İndirim | Paradox10 | SKT 3 Ocak 2023 | @Gybe
Birde ek olarak tüm oyunlarda geçerli olan DECEMBER5 kodu var 5% indirim yapıyor. SKT bilmiyorum.
4.Forumdaşların önceki indirimler için hazırladığı listeler
Küçük not: Listelerin bu sene yapılmış olmasına dikkat etmeme rağmen oyunlardan bazıları zamlanmış olabilir yada aynı fiyatlara düşerler mi bilmiyorum ama referans olarak kullanabilirsiniz. Buradan hazırlayanlara tekrardan teşekkürlerimizi iletmiş olalım .
Yaz İndirimleri - @Haplo 2-150TL arası yüksek puanlı oyunlar - @XanthiN En fazla 6TL ve çok olumlu oyunlar - @XanthiN Sonbahar İndirimleri - @VenomSV Uygun fiyatlı birkaç oyun - @VenomSV Kış İndirimleri listesi - @VenomSV 10TL altı kütüphanede bulunması gereken oyunlar - @Hudson51 10-100TL arası oyunlar - @Hudson51 80% üzeri olumlu puana sahip 10-50TL arası oyunlar - @Hudson51 5. Hatırlatma DevolverDigitalyoutube Mr Meatless, Satan, and other surprise guests share new looks and details on Cult of the Lamb, Stick it to the Stickman, Terra Nil, Anger Foot, and Skate Story in this very normal and completely sane holiday special. https://www.youtube.com/watch?v=EHnc8adH_sQDevolver'ın Cult of the Lamb, Stick it to the Stickman, Terra Nil, Anger Foot, ve Skate Story(belki daha fazlası) oyunlarından yeni şeyler göstereceği sunumu var. 6. Kapanış Herkese şimdiden bol oyunlu, mutlu, dertlerimizin bir tık olsada azaldığı yeni bir yıl/indirim dönemi diliyorum Eklememi/düzeltmemi istediğiniz birşey olursa etiketleyip gönderirseniz seve seve eklerim . |
Metro 2033 redux, last light redux 15 tl
Quantum Break 14,75 tl ( İyi sistem istiyor + oyun içinde 30 dakikalık bölümler halinde dizi var haberiniz olsun.) Spec ops the line 9,8 tl Witcher 2 4,8 tl Wolfenstein: The New Order 17,4 tl Deus ex Human Revolution 4,49 tl Sleeping Dogs 13,35 tl Shadow of war 20 tl |
Quantum Break tavsiye ederim türü sevene. Çok keyifli bir oyundu son boss dışında.
Spec Ops'da aynı şekilde çok güzel oyun. Kısa sürede bitiyor ama oldukça keyif veriyor. Ek olarak The Complex ve Late Shift de oldukça güzel. Meraklısı varsa mutlaka göz atsın. |
Bir link paylaşsalar iyiydi. Şöyle bir kampanya var Bonus & Steam için. Bir bakın derim. Her ay tekrarlanacakmış. 30 TL Steam alışverişine 15 TL Bonus.
https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonus-genc-oyun-kampanya edit: Bonus Genç diyor. Normal Bonus'u kapsamıyor sanırım. İptal edicem zaten kartı. Yıllardır bir işe yaradığını görmedim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X